De bedste opskrifter

Hjemmelavet æblejuice

Hjemmelavet æblejuice

I stedet for at bruge store penge på frisk, sund æblejuice, skal du lære, hvor let det er at lave din egen.MERE +MINDRE-

Skjul billeder

  • 1

    Start med at vaske og derefter kerne æblet for at fjerne frøene. Skær æblerne i skiver. Det er ikke nødvendigt at skrælle æblerne.

  • 2

    Føj æblerne til gryden og tilsæt nok vand til bare at dække dem. For meget vand, og du får ret fortyndet juice. Denne juice kan komme lidt stærk ud, men det er meget lettere at fortynde saften med ekstra vand i stedet for at prøve at gøre smagen stærkere.

  • 3

    Kog æblerne langsomt i ca. 20-25 minutter, eller indtil æblerne er ret bløde. Anbring et kaffefilter eller et stykke osteklud i din finmasket sil og læg den over en skål.

  • 4

    Sæt langsomt den varme juice / æbleblanding i en fin masksil og bland æblerne forsigtigt. Saften filtreres gennem bunden i din skål, mens æblegrøden bliver efterladt. Placer champignon i en separat skål til senere. Gentag denne proces, indtil al din juice er i skålen.

  • 5

    Smag saften, efter at den er afkølet lidt. Du kan tilføje yderligere sukker eller kanel afhængigt af dine præferencer. Igen, hvis smagen er for stærk, kan du tilføje vand lidt ad gangen for at svække smagen.

  • 6

    Den æblegrød, du har samlet, kan let omdannes til æblemos ved at purere og tilsætte et smidgen sukker og kanel efter smag.

  • 7

    Husk, at din hjemmelavede æblejuice ikke har nogen konserveringsmidler, så sørg for at opbevare den nedkølet og bruge den inden for en uge!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Har du nogensinde ønsket at lave frisk hjemmelavet æblejuice derhjemme? Overraskelse! Det er helt let og den perfekte måde at skåle efterårssæsonen på.

    Hvis du elsker frisk æblejuice, men ikke har tid til at gå ud til en frugtplantage i efteråret, har vi et trick til dig; hjemmelavet æblejuice er utrolig let, smager fantastisk og tager kun et par enkle trin.

    Start med en 5-6 pund pose æbler; du skal bruge ca. 18 æbler til at fremstille 2 liter saft. Skaler op eller ned, som du ønsker. Her er her et afgørende tip: de æbler, du vælger, vil i høj grad påvirke smagen af ​​din juice. Så vi anbefaler at starte med et naturligt sødt æble som Fuji, Gala eller Red Delicious. Bedre endnu, bland et par sorter af æbler for at få en mere kompleks smag.

    Andre ting, du har brug for:

    Stor gryderetning Stor skål Finmasket sil Skålfilter passer (nyttigt, hvis den har et håndtag) Rengør krukke eller beholder og låg til opbevaring af saften Filter (kaffefilter eller osteklud) Slev Stor træske

    Først skal du vaske og kerne æblerne for at fjerne frøene (vi er store fans af at bruge en billig æbleskærer for at spare tid på dette trin). Skær derefter æblerne i skiver; du kan endda lade skrælene være på. Bemærk: Hvis du efterlader dine skræl, vil det påvirke farven på din juice og kan give det en lyserød farvetone afhængigt af din æblevariant.

    Føj æblerne til din gryde og tilsæt nok vand til bare at dække dem. Tilsætning af for meget vand resulterer i fortyndet juice. Tip: det er meget lettere at tilføje vand senere, hvis din endelige juice er for stærk.

    Kog æblerne langsomt i 20-25 minutter, eller indtil æblerne er meget bløde. Anbring et kaffefilter eller en osteklud i din finmasket sil og læg den over en skål. Det hjælper, hvis din skål har et håndtag, når det er tid til at hælde i din opbevaringsbeholder, men det er ikke nødvendigt.

    Lad æble-vand-blandingen langsomt ned i den fine masksil og bland æblerne forsigtigt. Saften filtreres igennem i din krukke og efterlader æblevampen i sigten. Men smid ikke mosen væk! Gem det til senere i en separat skål. Fortsæt med at gentage denne proces, indtil al din juice er i krukken.

    Når saften er afkølet, skal du smage den. Her kan du tilpasse sødmen efter din smag ved at tilføje ekstra sukker (eller det sødemiddel du ønsker). Du er også velkommen til at tilføje lidt kanel, hvis du vil krydre det lidt. Hvis saften smager for stærk, kan du tilføje lidt vand for at fortynde den lidt.

    Den resterende æblegrød, du gemte? Gør det til æblemos ved at tilsætte sukker og kanel efter smag, purere til den konsistens, du kan lide, og presto: hjemmelavet æblemos

    Alt der er tilbage at gøre er at nyde frugterne (få det? Undskyld!) Af dit arbejde. Husk, hjemmelavet æblejuice indeholder ikke konserveringsmidler, så opbevar den nedkølet og brug inden for en uge. (Selvom disse ting er så gode, tvivler vi på, at de holder så længe.)

Se videoen: Cider Ep 3 Den første cider sættes over (September 2020).