Traditionelle opskrifter

Ferskenesauce

Ferskenesauce

Denne fersken sauce opskrift er så let og kan laves med enhver slags frugt, du kan lide. Sked over vanilleis til en ekstra speciel godbid!MERE +MINDRE-

1

pose (10 oz) Cascadian Farm ™ frosne skiver økologiske ferskner

1/8

teskefuld friskrevet muskatnød

1/8

teskefuld mandel- eller vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt ferskner, vand, sukker, majsstivelse, muskatnød, kanel og salt i en gryde.

  • 2

    Kog og kog i et minut. Fjern fra varmen, og tilsæt vanilje eller mandelekstrakt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
50
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
50 mg
2%
Kalium
50 mg
1%
Samlet kulhydrat
12g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
9 g
Protein
0g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg er ikke meget af en autocamper, men hvis du lovede mig, at der ville være bålkegler, ville jeg få det til at ske. Noget til en sjov dessert, ikke? Jeg tror, ​​at nøglen til vellykket camping er at have ting at spise, der er lette, rejser godt og super sjovt. Og masser af øl, men måske er det bare mig ... S'mores er fantastiske, men lejrbålkegler er bedre. Hvorfor? Fordi du kan lave dem på hvilken som helst måde du kan lide dem. Fyld en iskegle fuld af frugt, chokolade, nødder, skumfiduser, hvad du nogensinde vil. Giv dem en skål på grillen og top dem med en lille skefuld flødeskum. Himmel i kegleform. Den bedste del? Du kan have alt klar til at gå, inden du forlader hjemmet. Begynd ved at tage nogle poser med frossen frugt fra Cascadian Farms ™. Jeg brugte fersken og hindbær, men det fungerer med enhver frugt, du vælger. Blåbær er også rigtig gode. For at lave min fersken sauce, sæt fersknerne i en gryde med vand, sukker, majsstivelse, muskatnød, kanel og salt. Kog blandingen, fjern den fra varmen. Tilsæt mandelekstrakt. Det er det. Helt let, ikke? Gør det samme med hindbærene, og du er i forretning. Læg dine påfyldninger i krukker med et skruelåg, inden du forlader hjemmet. Jeg havde mandelskiver, chokoladechips, knuste chokoladekager, skumfiduser, Cascadian Farms granola og masser af flødeskum. Tag en kegle, fyld den med de påfyldninger, du kan lide. Pak keglerne i noget tin-arbejde og læg dem på grillen i bare et minut eller to. Tilsæt flødeskum. Og forbered dig på nogle meget glade campister. Tak til kokken Jessica Bright for den fantastiske inspiration!

Se videoen: 3 Tips for Using Fruit in Mead (September 2020).