Seneste opskrifter

Skillet svinekoteletter og ris til to

Skillet svinekoteletter og ris til to

One-pan svinekoteletter med sovs? Ja tak! Desto bedre, når de er pan-seared til perfektion og serveres med karamelliserede løg oven på cremet ris.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

2

(3/4 tommer) indbenede svinekoteletter (7 til 8 ounce hver), trimmet

1/4

teskefuld sort sort peber

1/2

kop tyndt skåret gul løg

1

fed hvidløg, finhakket

1

kop Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1/4

kop kraftig flødeskum

1/2

kop ubehandlet almindelig hvid ris

2

spiseskefulde hakkede friske italienske (fladblade) persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    I 10-tommer nonstick stegepande smeltes 1 spsk smør over medium varme. Gnid svinekoteletter med 1/4 teskefuld salt og peber. Tilsæt svinekød til stegepanden; kog 4 til 6 minutter, vend en gang, indtil den er brun på begge sider. Brug en tang til at overføre til pladen.

  • 2

    Tilsæt resterende 1 spsk smør til stegepanden; smelt over medium varme. Tilsæt løg og resterende 1/4 tsk salt. Kog 2 til 3 minutter, omrør ofte, indtil løg blødgør. Rør hvidløg ind. Omrør bouillon og flødeskum; varme til kogning. Rør ris ind; vende tilbage til kogning.

  • 3

    Placer svinekød over ris. Reducer varmen til lav dæk og simre 20 til 25 minutter, eller indtil det meste af væske er absorberet, svinekød er ikke længere lyserød, og kødtermometer, der er indsat i midten, læser mindst 145 ° F. Drys persille over.

Ekspert tip

  • Vælg tykkere svinekoteletter (mindst 3/4-tommer koteletter), hvis det er muligt.
  • Kan du lide det varmt? Sub knuste rød peber flager til den malede sorte peber.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
610
Kalorier fra fedt
290
% Daglig værdi
Total fed
32g
49%
Mættet fedt
17g
85%
Transfedt
1 g
Kolesterol
155 mg
51%
Natrium
1130 mg
47%
Kalium
540 mg
16%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
2g
Protein
36g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
6%
6%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Svinekoteletter er en af ​​de middage, der føles smarte, men er chokerende enkle at lave. Denne svinekoteletter og risopskrift er ingen undtagelse; det er en middag i en gryde, som altid er en gevinst, hvis du spørger os, og den er lavet til to personer, hvilket er perfekt til datoen i eller hvis du laver mad til en og elsker rester. Den cremede ris afrunder middagen som en trøstende sideskål, men hvis du ønsker at tilføje lidt grønt til din tallerken, anbefaler vi dampet broccoli, asparges eller en lille havesalat. En anden ting, vi elsker ved denne opskrift af svinekoteletter, er, hvor let du kan skifte op smagen ved at eksperimentere med krydderierne. Vi startede grundlæggende med salt, peber og persille, men italiensk krydderier eller rød peberflager smager også godt!

Se videoen: KOTELETTER PREROLL15 (September 2020).