De bedste opskrifter

Cremet agurksildsalat

Cremet agurksildsalat

En sur yoghurtdressing med dild-smag dryppes over friske agurker og rødløg. Slutresultatet er køligt, cremet og den perfekte sidesalat til servering midt i en sommervarmebølge.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2017

1

kop Mountain High ™ sødmælk yoghurt almindelig

2

teskefulde tørret dild eller 1 spsk frisk hakket dild

1/2

tsk hvidløgspulver

2

spiseskefulde hvid eddike

Salt og peber efter smag

2

store agurker, tyndt skåret

1

stor rødløg, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål piskes yoghurt, dild, hvidløgspulver, citronsaft, eddike, sukker, salt og peber sammen.

  • 2

    Tilsæt agurker og løg og kast til pels. Smag til krydderier, tilsæt om nødvendigt mere salt og peber.

  • 3

    Opbevares i køleskab i mindst 10 minutter inden servering. Udbytter ca. 1 kop per portion.

Ekspert tip

  • Del gerne i græsk yoghurt, hvis det er hvad du har - udskift bare halvdelen af ​​eddike med mælk.
  • For en pænere salat skal du køre en gaffel ned ad siden af ​​dine agurker, inden du skærer i skiver - det vil gøre pæne små kamme i skiverne, der ser smukke ud og holder fast på dressingen.
  • Jo længere dette hviler i køleskabet, desto temmere bliver bidet af de røde løg.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
90
Kalorier fra fedt
20
% Daglig værdi
Total fed
2g
3%
Mættet fedt
1 g
6%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
340 mg
14%
Kalium
420 mg
12%
Samlet kulhydrat
15 g
5%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
9 g
Protein
4g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
15%
15%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis du kunne hoppe ind i en tidsmaskine og rejse tilbage til mit køkkenbord om sommeren, da jeg var barn, ville du sandsynligvis finde denne cremet agurk og rødløg yoghurt salat (eller som vi simpelthen kaldte det, "agurker og løg") Som det meste af verdens bedste mad er det strålende simpelt - og smager meget bedre end man ville tro det ville være baseret på den korte ingrediensliste. Nøglen til den store smag? Friske agurker og løg. Denne salat er perfekt til når agurker vokser med buskbelastningen om sommeren. (Seriøst, tjek din landmands marked; når midten af ​​sommeren ruller rundt, betaler de dig muligvis for at tage noget.) Denne sideskål er cool, cremet og den perfekte måde at afbalancere den røgfyldte smag af grillet mad på. Du kan også spiralisere eller meget tyndt skære agurker og løg og gøre det til en slaw, der er fantastisk oven på trukket svinekød!

Se videoen: Slik lager du Eli Hagens agurksalat (September 2020).