
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Få din thailandske afhentningsretning hjemme med disse friske skåle stablet højt med risnudler, kastet i jordnøddesauce og toppet med kokosnødskarry marineret kylling, søde og sure agurker og selvfølgelig jordnødder.MERE +MINDRE-
Opdateret 12. december 2016
Syltede agurker
1
spiseskefuld granuleret sukker
1
Engelsk (drivhus) agurk, tyndt skåret
Kylling
2
spiseskefulde Thai rød karrypasta
2
spiseskefulde pakket brunt sukker
1
spiseskefuld finhakket frisk ingefærede
4
fed hvidløg, finhakket
1/2
teskefuld knust rød peberflager
1
lb udbenet kinnebryst uden skind, skåret i 1 tommer stykker
1
spiseskefuld vegetabilsk olie
Nudler
1/4
kop Annie’s ™ Økologisk asiatisk sesamdressing
2
spiseskefulde cremet jordnøddesmør
2
spiseskefulde hakket frisk koriander
8
oz tynde risnudler, kogte som anvist på pakken
Toppings
1/2
kop hakkede ristede jordnødder
1/2
kop hakket friske korianderblade
Skjul billeder
1
I en medium skål skal du slå 2 spsk limejuice, granuleret sukker og 1 tsk fiskesauce, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt skiver agurk; kaste til frakke. Dæk og afkøles i 30 til 60 minutter.
2
I mellemtiden blandes 1/4 kop limejuice, 3 spsk fiskesauce, den røde karrypasta, brunt sukker, ingefærede, hvidløg og peberflager i medium skål. Tilsæt kylling; kaste til frakke. Dæk og køl kylling 30 til 60 minutter for at marinere.
3
I asiatisk sesamdressing, 2 spiseskefulde limejuice, jordnøddesmør og 2 spiseskefulde koriander med piskeris i en stor skål. Tilsæt varme kogte nudler; kaste til frakke.
4
I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme, indtil den er varm. Brug skåret ske til at overføre kylling fra marinade til stegepande. Kassér marinade. Kog og rør 3 til 5 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem (mindst 165 ° F).
5
Opdel nudler blandt 4 skåle. Top med kylling, syltede agurker, gulerødder, hakkede jordnødder og koriander, og server.
Ekspert tip
- Hothouse agurker, undertiden kaldet engelske agurker, har færre frø end almindelige agurker. Regelmæssige agurker fungerer dog. Skær dem bare i halve og skrab frøene ud, inden du skærer dem i skiver.
- Vi testede denne opskrift med Thai Kitchen ™ rød karrypasta. Det er værd at bemærke, at forskellige mærker kommer med forskellige varmeniveauer, så vi anbefaler, at du bruger mindre eller mere afhængigt af brandets varmeniveau og dine egne præferencer.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 690
- Kalorier fra fedt
- 250
% Daglig værdi
- Total fed
- 27g
- 42%
- Mættet fedt
- 4 1 / 2g
- 23%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 70 mg
- 23%
- Natrium
- 1910 mg
- 80%
- Kalium
- 680 mg
- 19%
- Samlet kulhydrat
- 73g
- 24%
- Kostfibre
- 5g
- 23%
- Sukker
- 16g
- Protein
- 37g
- A-vitamin
- 100%
- 100%
- C-vitamin
- 10%
- 10%
- Calcium
- 8%
- 8%
- Jern
- 10%
- 10%
Udvekslinger:
2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 1 fedtfattigt kød 2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.