Traditionelle opskrifter

Thai peanut kyllingeskåle

Thai peanut kyllingeskåle

Få din thailandske afhentningsretning hjemme med disse friske skåle stablet højt med risnudler, kastet i jordnøddesauce og toppet med kokosnødskarry marineret kylling, søde og sure agurker og selvfølgelig jordnødder.MERE +MINDRE-

Opdateret 12. december 2016

Syltede agurker

1

spiseskefuld granuleret sukker

1

Engelsk (drivhus) agurk, tyndt skåret

Kylling

2

spiseskefulde Thai rød karrypasta

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

spiseskefuld finhakket frisk ingefærede

4

fed hvidløg, finhakket

1/2

teskefuld knust rød peberflager

1

lb udbenet kinnebryst uden skind, skåret i 1 tommer stykker

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

Nudler

1/4

kop Annie’s ™ Økologisk asiatisk sesamdressing

2

spiseskefulde cremet jordnøddesmør

2

spiseskefulde hakket frisk koriander

8

oz tynde risnudler, kogte som anvist på pakken

Toppings

1/2

kop hakkede ristede jordnødder

1/2

kop hakket friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    I en medium skål skal du slå 2 spsk limejuice, granuleret sukker og 1 tsk fiskesauce, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt skiver agurk; kaste til frakke. Dæk og afkøles i 30 til 60 minutter.

  • 2

    I mellemtiden blandes 1/4 kop limejuice, 3 spsk fiskesauce, den røde karrypasta, brunt sukker, ingefærede, hvidløg og peberflager i medium skål. Tilsæt kylling; kaste til frakke. Dæk og køl kylling 30 til 60 minutter for at marinere.

  • 3

    I asiatisk sesamdressing, 2 spiseskefulde limejuice, jordnøddesmør og 2 spiseskefulde koriander med piskeris i en stor skål. Tilsæt varme kogte nudler; kaste til frakke.

  • 4

    I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme, indtil den er varm. Brug skåret ske til at overføre kylling fra marinade til stegepande. Kassér marinade. Kog og rør 3 til 5 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem (mindst 165 ° F).

  • 5

    Opdel nudler blandt 4 skåle. Top med kylling, syltede agurker, gulerødder, hakkede jordnødder og koriander, og server.

Ekspert tip

  • Hothouse agurker, undertiden kaldet engelske agurker, har færre frø end almindelige agurker. Regelmæssige agurker fungerer dog. Skær dem bare i halve og skrab frøene ud, inden du skærer dem i skiver.
  • Vi testede denne opskrift med Thai Kitchen ™ rød karrypasta. Det er værd at bemærke, at forskellige mærker kommer med forskellige varmeniveauer, så vi anbefaler, at du bruger mindre eller mere afhængigt af brandets varmeniveau og dine egne præferencer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
690
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
27g
42%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
1910 mg
80%
Kalium
680 mg
19%
Samlet kulhydrat
73g
24%
Kostfibre
5g
23%
Sukker
16g
Protein
37g
A-vitamin
100%
100%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
8%
8%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 1 fedtfattigt kød 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Quick Peanut Butter Noodles Recipe! (September 2020).