Seneste opskrifter

Grillede sommer Veggie foliepakninger

Grillede sommer Veggie foliepakninger

Middagsretter bliver ikke nemmere end denne ultrafriske og helt lækre grillpapir. Skær bare dine landmænds markedstræk, krydre, fold dem ind i en foliepakke, så er du klar!MERE +MINDRE-

2

fed hvidløg, meget finhakket

1

teskefuld italiensk krydderi

1/4

teskefuld knust rød peberflager

1

medium gul squash, skåret i 1-tommer stykker

1

medium courgette, skåret i 1-tommer stykker

1

medium rød paprika, skåret i 1-tommer stykker

1

kop terninger gule løg

1/2

kop smuldret fetaost (2 oz)

1/4

kop hakket friske italienske (fladblade) persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 4 ark (18x12 tommer) med kraftig folie. Spray med madlavningsspray.

  • 2

    Bland olivenolie, hvidløg, italiensk krydderi, salt og rød peberflager i en stor skål. Tilsæt squash, courgette, paprika, tomater og løg; kast for at kombinere. Del jævnt mellem ark folie.

  • 3

    Bring 2 sider af folien op, så kanterne mødes. Forsegl kanterne, hvilket gør stramme 1/2-tommers foldning; fold igen, så der er plads til varmecirkulation og ekspansion. Fold andre sider for at forsegle.

  • 4

    Placer pakker på grillen over medium varme. Cover grill; kog 6 minutter. Drej pakker 1/2 omgang; kog 5 til 7 minutter længere, eller indtil grøntsagerne er møre. Fjern pakker fra grillen; skære store X over toppen af ​​hver pakke. Fold folien forsigtigt tilbage og pynt med fetaost og persille.

  • 5

    For at lave i ovnen skal du placere pakker på kikspladen. Bages ved 375 ° F 18 til 22 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre. Fold folien forsigtigt tilbage og pynt med fetaost og persille.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er vegetar. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Grøntsager kan skæres og kastes i olieblanding, derefter dækkes og nedkøles i op til 2 timer, inden de placeres i foliepakninger og grilles.
  • Kan du ikke tage varmen? Udskift malet sort peber til de røde peberflager.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
6%
Natrium
480 mg
20%
Kalium
530 mg
15%
Samlet kulhydrat
12g
4%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
7g
Protein
5g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
60%
60%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 1/2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Vegetarian Grilled Zucchini u0026 Quinoa Salad - Summer Salad at its Best! (Oktober 2020).