
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Intet slår denne one-pot cremet kylling og ris opskrift, når det kommer til bekvemmelighed eller komfort. Så der er også det.MERE +MINDRE-
Opdateret 18. november 2019
Lav med
Progresso bouillon
1
lb kyllingebryst, skåret i stykker
3/4
kop langkornet hvid ris
2 1/2
kopper Progresso ™ kylling bouillon
2
spiseskefulde fløde
Skjul billeder
1
Kast kyllingebrystet med hvidløgspulver, salt og peber. Varm olivenolie i en 10-tommers stegepande over medium varme. Tilsæt kyllingebryst og kog indtil brunet, omrør ofte i ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg til stegepanden og kog i 30 sekunder mere.
2
Rør ris og kylling bouillon ind. Kog, reducer til en simmer, og dæk. Kog i 20 minutter, omrør lejlighedsvis.
3
Fjern gryden fra varmen, og læg babyspinat oven på risen. Dæk og lad sidde i 5 minutter.
4
Fjern låget og rør godt. Rør fløde ind og server.
Ekspert tip
- Vær opmærksom på at tilføje hvidløg lige før du kombinerer kylling bouillon og ris i den varme stegepande. Hvidløg tager kun ca. 30 sekunder at lave mad, og hvis den får lov til at koge for længe, kan den brænde og skabe en bitter smag hvidløgskylling og risret.
- For denne særlige cremede hvidløgskylling og risopskrift skal du sørge for at bruge langkornet ris. Hvis du bruger Minutris, koges risen for hurtigt og kan blive grødet.
- Hvis du foretrækker det, skal du fjerne eventuelle lange stængler fra spinaten, inden du rører i kyllingeblandingen.
- For at lette denne middag med en gryde skal du erstatte cremen med almindelig mælk.
- Pynt med revet parmesanost lige før servering, hvis det ønskes.
- Hvis du ender med rester af denne hvidløgskylling og rismiddag, skal du opbevare i køleskabet, tæt forseglet. Rør 1 til 2 spsk bouillon, mælk eller fløde under genopvarmning for at bringe cremen tilbage.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 340
- Kalorier fra fedt
- 90
% Daglig værdi
- Total fed
- 10 g
- 16%
- Mættet fedt
- 3 1 / 2g
- 17%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 80 mg
- 27%
- Natrium
- 890 mg
- 37%
- Kalium
- 350 mg
- 10%
- Samlet kulhydrat
- 33g
- 11%
- Kostfibre
- 1 g
- 4%
- Sukker
- 0g
- Protein
- 30 g
- A-vitamin
- 30%
- 30%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 3 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.