Traditionelle opskrifter

Overnatning French Toast

Overnatning French Toast

Uanset hvor travlt du tror, ​​du er, ved vi, at du har mindst ti minutters tid til rådighed i aften. Kom til det!MERE +MINDRE-

Opdateret 24. september 2019

1/4

kop (en halv pind) smør, smeltet

3/4

kop pakket letbrunt sukker

1

brødbrioche eller challah, skåret i 1 1/2-tommers skiver

1

spiseskefuld vanilleekstrakt

1

teskefuld kanel

1/4

teskefuld malet ingefær

Ahornsirup og pulveriseret sukker til topping (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    I en lille skål kombineres brunt sukker og smeltet smør og hældes på bunden af ​​en 9x13-tommers bageplade. Arranger skiver brød i bagepladen, og overlapp om nødvendigt.

  • 2

    Kombiner mælk, æg, vanilje, salt, kanel og ingefær i en skål og hæld jævnt over brødskiver. Drys hakkede pekannødder over brødskiver.

  • 3

    Indpak med plastfolie tæt og anbring i køleskabet i 4-12 timer.

  • 4

    Om morgenen skal du tage gryden ud af køleskabet i mindst 10 minutter, mens du forvarmer ovnen til 350 ° F.

  • 5

    Bag gryderet i 30-35 minutter. Hvis toppen begynder at brunes for hurtigt, skal du dække løst med folie i de sidste 10 minutter for at forhindre gryderet i at tørre ud.

  • 6

    Fjern gryderet fra ovnen, og lad det køle af, inden det serveres. Server med støv af pulveriseret sukker og en dråbe ahornsirup.

Ekspert tip

  • Sørg for at pakke gryderet op inden du lægger det i køleskabet for at sidde natten over. Du ønsker ikke at risikere at tørre det ud ved at lade luft slippe ud.
  • Tag din franske toast et hak ved at fylde flødeskum og friskskårne bær.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
175.1
% Daglig værdi
Total fed
10,9 g
17%
Mættet fedt
4,2 g
21%
Kolesterol
138,8 mg
46%
Natrium
102,5 mg
4%
Kalium
111,7 mg
3%
Samlet kulhydrat
13,4 g
4%
Kostfibre
0,6 g
2%
Sukker
10,3 g
Protein
5,7 g
C-vitamin
0.10%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
5.20%
5%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Du behøver ikke at være en morgenperson for at nyde en hjemmelavet morgenmad. Kogt på bare 10 minutter og bagt den næste dag, du behøver ikke bekymre dig om ikke at kunne fodre nogen overnatningsgæster nogensinde igen.

Se videoen: Quarantine Cooking - Baked French Toast Casserole (September 2020).