
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Det bliver ikke meget lettere end disse. Afslut det med en kirsebærtomat for en udbrud af sommersmag!MERE +MINDRE-
Opdateret 8. september 2017
1
pakke (8 oz) flødeost, blødgjort
2
spiseskefulde tørret persille
1 1/2
teskefulde hvidløgspulver
1 1/2
teskefulde løgpulver
1/2
teskefuld salt plus mere efter smag
1/2
teskefuld sort peber
1-4 spsk kærnemælk (se tip)
2
store agurker, skåret i 2 dusin 1/4-tommer tykke runder
12
cherrytomater, halveret
Friske purløg til pynt
Skjul billeder
1
I en mellemstor skål blandes den blødgjorte flødeost, persille, dild, hvidløgspulver, løgpulver, purløg, salt og sort peber, indtil det er godt kombineret - du kan gøre dette med en håndblander, hvis det er lettere for dig.
2
Tilsæt kærnemælken, 1 spsk ad gangen, indtil flødeosten er tynd nok til let at sprede eller rør på agurkskiverne (normalt lige omkring 2 spiseskefulde). Smag til krydderier, og tilsæt mere salt, hvis det er nødvendigt.
3
Spred eller rør 1 dyb spiseskefuld af flødeostblandingen på hver agurkskive.
4
Top hver skive med en halv cherrytomat og pynt med friske purløg. Udbytter 24 agurkbid (2 pr. Portion).
Ekspert tip
- Har du ikke kærnemælk? Intet problem. Tag 1/4 kop almindelig mælk (selv usødet nøddemælk fungerer) og bland med 1 tsk hvid eddike. Lad det sidde i ca. 5 minutter for at syrne.
- Piping lyder truende, men det er virkelig den nemmeste måde at gøre disse på. Du har ikke brug for noget specielt udstyr - bare læg flødeostblandingen i en opbevaringspose med lynlås, klip af hjørnet med en saks og pres påfyldningen på hver skive.
- Du kan gøre disse fuldt samlet op til 4 timer i forvejen. Hvis du vil forberede tidligere end det, skal du blande fyldet og lægge det i en lynlåspose i køleskabet. Når du er klar til servering, opvarm blandingen ved at ælte den med dine hænder og rør derefter på frisk skiver agurker.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 90
- Kalorier fra fedt
- 60
% Daglig værdi
- Total fed
- 7g
- 10%
- Mættet fedt
- 4g
- 19%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 20 mg
- 6%
- Natrium
- 160 mg
- 7%
- Kalium
- 160 mg
- 5%
- Samlet kulhydrat
- 4g
- 1%
- Kostfibre
- 1 g
- 4%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 2g
- A-vitamin
- 8%
- 8%
- C-vitamin
- 8%
- 8%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 2%
- 2%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Om sommeren er min filosofi, at jo mindre tid min komfur eller ovn kan være på, jo bedre - og disse ikke-kok Ranch agurkebid passer til regningen. De er den perfekte snack om sommeren eller grillhaven i baghaven, og de kommer sammen om cirka 15 minutter uden at varme dit hus op. Kan vi også tale om, hvor godt de er søde? Med de lyse farver og de friske grøntsager - ligner de ikke bare sommer? Dine gæster vil svømme!