Usædvanlige opskrifter

Nem ananas på hovedet

Nem ananas på hovedet

Tænk på denne nemme ananas på hovedet kageopskrift som den forenklede version af en gammeldags favorit. Lad dine kagespisere tro, at det er hjemmelavet - vi fortæller ikke, hvis du ikke gør det.MERE +MINDRE-

1/2

kop smør (til påfyldning)

2/3

kop pakket brunt sukker

9

skiver ananas fra 14 ounce dåse, drænet

9

maraschino kirsebær 9 uden stilke (valgfri)

1

Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

1 1/4

kop vand (til kageblanding)

1/2

kop smør, smeltet (til kageblanding)

Pisket fløde til pynt, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af 9-tommer firkantet bageplade med non-stick madlavningsspray. Anbring 1/2 kop smør i bagepladen og smelt i ovnen.

  • 2

    Fjern fra ovnen og drys med brunt sukker.

  • 3

    Arranger ananasringe over brunt sukker. Placer kirsebær i midten af ​​hver ananasring.

  • 4

    Forbered kageblanding med vand, 1/2 kop smeltet smør og æg ifølge pakkevejledningen. Opdel i halvdelen. Hæld halvdelen (ca. 2 kopper) over ananas og kirsebær. Brug den anden halvdel efter ønske (bages separat eller brug i anden opadgående kageopskrift).

  • 5

    Bages kage ved 350 ° F i 45-50 minutter, indtil tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Anbring straks varmebestandig serveringsplade på hovedet over gryden; drej pladen, og vend den om. Lad gryden ligge over kagen et par minutter, så blandingen af ​​brunt sukker drypper over kagen; fjern gryden. Serveres varm. Opbevar kagen løst dækket.

Ekspert tip

  • Ananas op og ned kage dukkede først op, da ananas på dåse blev tilgængelig, men metoden til at skabe en saftig karamellignende kageoverdel har en endnu længere historie.
  • I stedet for almindeligt vand skal du bruge vand plus juice fra ananasdåsen og maraschino-kirsebærkrukken for at tilføje op til den samme væskemåling for kagedej.
  • Forholdet mellem smør og brunt sukker er ret lavt, nok til at skabe den rige sirup i panden, men ikke så meget, at frugtsmagen går tabt.
  • Spring de farvestrålende kirsebær over og udskift dem med kandiserede eller krystalliserede ingefærstykker eller en klynge tranebær.
  • Kagen skal drejes ud af gryden, kort efter at den er taget ud af ovnen, ellers sætter frugten fast.
  • Server med sødet flødeskum eller vanilleis for at sætte denne dessert over toppen.
  • Ja, der er endda en let glutenfri version, der starter med en Betty Crocker ™ glutenfri kagemix.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne opdaterede version af Easy Pineapple Upside-Down Cake deler DNA med sin bedstemor, der er lavet fra bunden, bortset fra at denne yngre version starter med en Betty Crocker ™ kagemix til hurtig forberedelse, så du kan gøre det på farten. Jeg kiggede op i den buttery retro fra bunden opskrift og lavede den på samme måde - bortset fra at jeg brugte en Betty Crocker ™ kagemix i stedet for at lave kagedelen fra bunden. OMG. Delish ønske på en tallerken. In-cred-i-ble. Du vil blive forbløffet over, hvor let denne gammeldags version af denne gammeldags fave er. Ikke sjov. Det er det. Nemt eller hvad? Så alt der er tilbage er at fange nogle kagespisende venner og begynde at indånde denne dessert, mens den stadig er varm. Plop flødeskum på toppen, hvis du vil. Eller ikke. Det er en sød, blød, karamelbelagt glæde selv alene.
  • Så du kan lide ananasopskrifter, ikke? Heldig for dig, det gør vi også! Prøv en af ​​disse velsmagende fristelser på størrelse.

Se videoen: Kylling i karry med ananas og chili (September 2020).