
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Hvor vi forvandler et ydmygt pund hakket oksekød til et yderst tilfredsstillende og fuldstændigt gennemførligt måltid på få minutter. Selv tak.MERE +MINDRE-
1
lb mager (mindst 80%) hakket oksekød
1
spiseskefuld vegetabilsk olie
1
medium rød paprika, terninger
1
kop friske eller frosne majskerner
1
dåse (10 oz) Old El Paso ™ enchilada sauce
1
pakke (1 oz) Old El Paso ™ original taco krydderiblanding
1
kop strimlet mexicansk osteblanding (4 oz)
2
spiseskefulde hakkede friske korianderblade
Skjul billeder
1
I 12-tommer nonstick stegepande koges oksekød 6 til 8 minutter over medium høj varme, omrøres ofte indtil den er brun. Dræne og tørre stegepanden.
2
Tilsæt olie til stegepanden og opvarm over medium høj varme. Tilsæt løg, peberfrugt og majs. Kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil grøntsagerne er ømme.
3
Rør oksekød, enchiladasauce og taco-krydderiblanding sammen. Varm til kogende omrør ris. Kog 2 til 3 minutter under konstant omrøring, indtil ris opvarmes igennem.
4
Top med ost og koriander.
Ekspert tip
- Ingen restrester i køleskabet? Frosne færdigretter er en god mulighed.
- For endnu mere smag, serveres med varm sauce og lime kiler.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 380
- Kalorier fra fedt
- 150
% Daglig værdi
- Total fed
- 17g
- 26%
- Mættet fedt
- 7g
- 37%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 65 mg
- 21%
- Natrium
- 920 mg
- 38%
- Kalium
- 330 mg
- 9%
- Samlet kulhydrat
- 37g
- 12%
- Kostfibre
- 1 g
- 6%
- Sukker
- 4g
- Protein
- 21g
- A-vitamin
- 20%
- 20%
- C-vitamin
- 25%
- 25%
- Calcium
- 15%
- 15%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
2 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Mens disse dage en-stegepande er praktisk talt et øre et dusin, vil du finde dig selv skuffet over, at de ofte mangler i smagsafdelingen. Vær sikker på, det er ikke tilfældet med Tex-Mex skålen takket være frisk koriander, rød paprika og en lille, men mægtig pakke taco-krydderier. Vi brugte hakket oksekød, men hakket kylling eller kalkun ville være lige så god. Hvis du leder efter lidt mere spark, kan du tilføje et par dråber varm sauce eller drys rød peberflager i stegepanden. Du er velkommen til at tage denne brugerdefinerede opskrift, hvor du vil have den med poblano peber, salsa, creme fraiche, mere ost (ja, tak!), Jalapenos eller grønne chili. Fortær det derefter, vask din stegepande og find din næste stegepande til morgenmaden!