Traditionelle opskrifter

Copycat KFC ™ Kylling i original stil

Copycat KFC ™ Kylling i original stil

De sagde, at det ikke kunne gøres - men tør vi sige, at vores hjemmelavede version af KFC ™ stegt kylling er bedre end den originale opskrift? Vi starter med en smagfuld kombination af 11 krydderier, som du allerede har i dit spisekammer, og kombinerede dem med mel og brunt sukker for at skabe skabelsen af ​​den salte KFC ™ crunch, du ønsker. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan du laver KFC ™ kylling, er hemmeligheden her.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. november 2019

1/2

teskefuld hvidløgspulver

1/2

teskefuld allspice

1/2

teskefuld tørret oregano

1/2

teskefuld tørret merian

1 1/2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

1

hel kylling (2 bryster, 2 lår, 2 trommestikker, 2 vinger)

2

kvarts neutral olie til stegning

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm frituregryden til 350 ° F. Bland alle krydderier sammen.

  • 2

    Kombiner krydderier med mel, brunt sukker og salt.

  • 3

    Dyp kyllingestykker i æggehvide for at pels dem let, og overfør dem til melblanding. Vend et par gange og sørg for, at melblandingen virkelig sidder fast på kyllingen. Gentag med alle kyllingestykker.

  • 4

    Lad kyllingestykker hvile i 5 minutter, så skorpen har en chance for at tørre lidt.

  • 5

    Steg kylling i portioner. Bryster og vinger skal tage 12-14 minutter, og ben og lår har brug for et par minutter mere. Kyllingestykker udføres, når et kødtermometer indsat i den tykkeste del læser 165 ° F.

  • 6

    Lad kylling dræne på et par papirhåndklæder, når det kommer ud af frituregryden. Serveres varmt.

Ekspert tip

  • Hvis du har en stor støbejerns stegepande, er det tid til at bruge den! En godt krydret stegepande kan bruges til denne KFC ™ kyllingopskrift og mange af vores andre stegte kyllingopskrifter
  • Hvis du foretrækker din kylling uden hud, skal du bruge et papirhåndklæde til at gribe fat i og trække huden af ​​fra hvert stykke efter stegning. Kyllingen vil stadig være øm, især hvis den er kogt på benet.
  • Bryster og vinger koges hurtigere end ben og lår. Det hvide kød (bryst / vinger) tager 12-14 minutter, afhængigt af tykkelsen, og lår og ben vil tage et par minutter længere. Den indvendige temperatur for kogt kylling skal være 165 ° F, hvilket er nemmest at kontrollere med et kødtermometer. Hvis du ikke har et kødtermometer, skal du sørge for, at saftene løber tørre, når kødet er gennemboret tæt på knoglen.
  • Denne Kentucky Fried Chicken ™ opskrift passer perfekt sammen med dypsauce. En skefuld pesto blandet med mayo af høj kvalitet, almindelig græsk yoghurt med frisk hakket dild og citronskal eller ranchedressing med smuldret bacon er et par velsmagende dipideer.
  • Dobbelt krydderiblandingen til senere og opbevar ekstra i en lufttæt beholder i op til 3 måneder.
  • Efter hvert stykke kylling er overtrukket med æggehvider og melblandingen, lad dem hvile i et par minutter, så skorperne kan tørre ud, før de rammer den varme olie. Dette er forskellen mellem at have stegt kylling med en stor skorpe og ende med at al skorpe falder ned i frituregryden.
  • Par denne copycat KFC ™ kylling opskrift med vores copycat KFC ™ coleslaw til en lækker fastfood middag minus drive-thru.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
418.0
% Daglig værdi
Total fed
21,7 g
33%
Mættet fedt
2,5 g
13%
Kolesterol
27,8 mg
9%
Natrium
1495,4 mg
62%
Kalium
236,5 mg
7%
Samlet kulhydrat
40,5 g
14%
Kostfibre
2,5 g
10%
Sukker
2,6 g
Protein
15,4 g
C-vitamin
0.40%
0%
Calcium
3.40%
3%
Jern
18.80%
19%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ingen kender den nøjagtige krydderiblanding, der bruges i den klassiske KFC ™ kyllingopskrift, men vi synes, denne version er ret tæt. Det bruger urter og krydderier, du sandsynligvis har ved hånden, hvis du har et ret lager lager. Krydderimixet vil se ud som en masse krydderier for et parti stegt kylling, men husk at disse krydderier blandes med mel, så krydderierne mister noget af deres spark. Det kan virke underligt at tilføje brunt sukker til melblandingen, da dette er en salig opskrift, men netop den lille smule sødme balancerer virkelig krydderierne med kyllingen. Mange stegte kyllingopskrifter vil bede dig om at dobbeltbrød kyllingen, og mens vi er fans af denne metode, har den klassiske KFC ™ -version en tyndere skorpe, så du behøver kun at brød en gang. Æggehvider er lige rigtige til at dyppe kyllingen inden belægning. De giver melblandingen noget at holde sig til uden at være for tyk.

Se videoen: KFC Colonels Cracklin Gravy Recipe Test #1 (September 2020).