
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Uanset om du er vokset op i Midtvesten eller ej, er denne klassiske tater tot hotdish (ellers kendt som en gryderet til ikke-Midtvestlige) en middagsfavorit, uanset hvor du kommer fra. En cremet blanding af hakket oksekød, grønne bønner, tater tots og smeltet ost, denne retro tater tot hotdish opskrift leverer stor komfort mad lækkerhed. MERE +MINDRE-
1
kan kondenseret fløde af svampesuppe
1
kan grønne bønner, drænet
1 1/2
kopper strimlet cheddarost
Skjul billeder
1
Forvarm ovnen til 350 ° F.
3
Bland brunet oksekød, salt, peber, suppe og grønne bønner. Hæld gryderet i.
4
Placer tater tots oven på oksekødsblandingen. Derefter suppleres med cheddarost.
5
Dæk med folie og bag 45 minutter. Fjern folie og bages i 15 minutter.
Ekspert tip
- Prøv fløde af selleri suppe i stedet for fløde af svampesuppe for et dfferent smag twist.
- Tilsætning af 1 til 2 teskefulde Worcestershire sauce til hakket oksekød under madlavning tilføjer et strejf af ekstra smag.
- Byt i søde kartofler til et overraskende twist.
- Prøv hakket kylling eller kalkun for at erstatte hakket oksekød for at få en anden gryderet.
- Brug strimlet peber Jackost i stedet for cheddarost for at tilføje lidt ekstra lynlås.
- Opbevar rester i en overdækket beholder i køleskabet i op til 3 dage. Når du er klar til at spise, mikrobølgeovn indtil den er varm.
Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift
Mere om denne opskrift
- Er du gryderet eller holdet hotdish? Uanset hvad er denne klassiske komfortmad en af de største ting, du kan gøre med et pund hakket oksekød. Sig det nu i din bedste Fargo-accent: "Tater tot hotdish er en delwestern delikatesse, ved det ikke!"