Seneste opskrifter

Easy Tater Tot Hotdish

Easy Tater Tot Hotdish

Uanset om du er vokset op i Midtvesten eller ej, er denne klassiske tater tot hotdish (ellers kendt som en gryderet til ikke-Midtvestlige) en middagsfavorit, uanset hvor du kommer fra. En cremet blanding af hakket oksekød, grønne bønner, tater tots og smeltet ost, denne retro tater tot hotdish opskrift leverer stor komfort mad lækkerhed. MERE +MINDRE-

1

kan kondenseret fløde af svampesuppe

1

kan grønne bønner, drænet

1 1/2

kopper strimlet cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F.

  • 3

    Bland brunet oksekød, salt, peber, suppe og grønne bønner. Hæld gryderet i.

  • 4

    Placer tater tots oven på oksekødsblandingen. Derefter suppleres med cheddarost.

  • 5

    Dæk med folie og bag 45 minutter. Fjern folie og bages i 15 minutter.

Ekspert tip

  • Prøv fløde af selleri suppe i stedet for fløde af svampesuppe for et dfferent smag twist.
  • Tilsætning af 1 til 2 teskefulde Worcestershire sauce til hakket oksekød under madlavning tilføjer et strejf af ekstra smag.
  • Byt i søde kartofler til et overraskende twist.
  • Prøv hakket kylling eller kalkun for at erstatte hakket oksekød for at få en anden gryderet.
  • Brug strimlet peber Jackost i stedet for cheddarost for at tilføje lidt ekstra lynlås.
  • Opbevar rester i en overdækket beholder i køleskabet i op til 3 dage. Når du er klar til at spise, mikrobølgeovn indtil den er varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Er du gryderet eller holdet hotdish? Uanset hvad er denne klassiske komfortmad en af ​​de største ting, du kan gøre med et pund hakket oksekød. Sig det nu i din bedste Fargo-accent: "Tater tot hotdish er en delwestern delikatesse, ved det ikke!"

Se videoen: Tater Tots. Episode 1050 (September 2020).