
We are searching data for your request:
Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Ring i Mardi Gras New Orleans-stil med en orkancocktail!MERE +MINDRE-
3
ounce Passionsfrugtsaft (eller saftblanding)
2
spiseskefulde grenadinsirup
Appelsinskiver og maraschino-kirsebær til pynt, hvis det ønskes
Skjul billeder
1
Fyld cocktailglas med is. Klem kalk over isen.
2
Rør de resterende ingredienser sammen i et blandeglas.
3
Hæld i cocktailglas.
4
Pynt med og orange skive og et kirsebær, hvis det ønskes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 400
- Kalorier fra fedt
- 0
% Daglig værdi
- Total fed
- 0g
- 0%
- Mættet fedt
- 0g
- 0%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 0 mg
- 0%
- Natrium
- 5 mg
- 0%
- Kalium
- 250 mg
- 7%
- Samlet kulhydrat
- 22g
- 7%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 20 g
- Protein
- 0g
- A-vitamin
- 15%
- 15%
- C-vitamin
- 30%
- 30%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 2%
- 2%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Hvad er sjovere end en armload af skinnende perler og en by fuld af festlige? En orkancocktail, det er hvad! Denne stansefarvede cocktail er synonymt med New Orleans, Mardi Gras-fejring og glæde generelt. Den oprindelige orkancocktail blev udtænkt af Pat O'Brien i 1940'erne som en måde at bruge overskydende rom på (whisky og cognac var de foretrukne spiritus) af tiden). Mr. O'Briens orkan var baseret på citronsaft og passionsfrugtsirup og brugte imponerende fire ounce overskydende rom! I dag bugner variationer af opskriften. Min all-time favorit orkan er blandet med passionsfrugtsaft (eller en passionsfrugtsaftblanding), appelsinjuice, en klemme af frisk lime, grenadinsirup (til den brændende nuance!) Og selvfølgelig vores ven RUM. Det er lidt tungere på saften end enten originalen eller mange af de moderne versioner, men indeholder stadig en whallop.
- Min orkanopskrift laver en stor cocktail eller to minier. Bland orkaner til et publikum ved at lave opskriften i samme proportioner: 1 del af hver rom, 1 ½ del hver af saftene og limesaft og grenadin efter smag. Til servering er det ekstra store orkanglas det traditionelle barware til cocktailen. Til mine egne underholdende formål kan jeg lide at servere i enten et højt, tyndt highball-glas eller hvad jeg kalder en "mini-orkan" (teknisk set er dette briller fra mit sangria-sæt, men de har alle de rigtige kurver). er traditionelt garneret med et orange segment og en maraschino-kirsebær. Jeg kan godt lide at tage det et skridt videre og stille regnbue-kirsebær op på en spyd og top med et orange segment - kirsebærene minder mig om Mardi Gras-perler. Kast i et fjollet halm, og din orkancocktail er klar til servering. Glad Mardi Gras!