Nye opskrifter

Balsamisk figsalatdressing

Balsamisk figsalatdressing

Figner bringer lidt sødme og en let fortykket struktur, der er perfekt til dryss til denne grundlæggende balsamico vinaigrette. Ideel til enhver salat, denne dressing parrer også pænt med osteplader og gør en god marinade.MERE +MINDRE-

Opdateret 23. juli 2018

1

spiseskefuld friskhakket skalotteløg

3-4 hele tørrede figner, skåret eller hakket (eller 3 spsk figenstop)

1

spiseskefuld honning, hvis der ønskes yderligere sødme

Skjul billeder

  • 1

    I en high-speed blender kombineres alle ingredienser, indtil de er glatte.

Ekspert tip

  • Hvis der ønskes en tyndere konsistens, tilsættes 2-3 spsk vand eller bouillon til blenderen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Figener er kendt for deres søde honningsmag og syltetøjslignende struktur og er en asiatiskblomstrende plante forklædt som en frugt. Figner er kort i sæson to gange om året, og på grund af dette er de ikke kun vanskelige at finde, men de kan være dyre. I denne opskrift sparer du penge og tid ved at erstatte figenstop med de friske ting og sikre, at du kan lave denne lækre dressing året rundt. Denne let søde, let sure figenbalsamico-dressing er lavet med en håndfuld ingredienser og tager kun kun fem minutter at tilberede. Det smager fantastisk dryppet over salater eller som en hurtig kødmarinade. Det er overflødigt at sige, at hvis den eneste oplevelse, du har haft med figner, er fra din bedsteforældres indvendige indre, er du i godbid. Se på vores andre hjemmelavede salatdressinger. Du kan se, at de er lige så lette og velsmagende.

Se videoen: Balsamic fig honey marinade (Oktober 2020).