Nye opskrifter

Grillet majs og Chile Dip

Grillet majs og Chile Dip


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Du kan samle denne inspirerede feststarter på forhånd og derefter bage lige før du er klar til at servere den.

Ingredienser

  • 3 spidskål, tyndt skåret
  • 1 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 spsk frisk limesaft
  • 3 spsk varm sovs (f.eks. Cholula) plus mere til servering
  • Kosher salt og friskkværnet sort peber
  • Flæskesvær eller majschips (til servering)

Opskriftsforberedelse

  • Forbered en grill til medium-høj varme. Grill majs, vend af og til, indtil den er godt forkullet, 10-12 minutter. Skær kerner fra kolber og læg dem i en stor skål.

  • Grill chili, drej lejlighedsvis, indtil skindet er sort, 12–15 minutter. Overfør chili til en lille skål, dæk med plastfolie, og lad dampe i 15 minutter.

  • Forvarm ovnen til 450 °. Fjern hud, stilke og frø fra chili; hak kødet i ¼ "stykker. Tilsæt til skål med majs. Rør skaller, hvidløg, crème fraiche, creme fraiche, limesaft og 3 spsk. varm sovs i. krydr med salt og peber. Overfør dip til et 10" støbejern stegepande eller 2-qt. bageform og bag, indtil det bobler rundt om kanterne, 10–12 minutter.

  • Dryp yderligere varm sovs over varm dip og server med flæskesvær eller majschips til at dyppe.

Opskrift af Pig & Prince, Montclair, NJ, afsnittet Anmeldelser

Majs og grønt Chile Dip

Corn and Green Chile Dip – de søde, salte og krydrede smag af mexicansk gadekorn kommer sammen i denne lækre dukkert. Perfekt til din næste fest, spilledag eller snack når som helst.

Maiskolber er en favorit herhjemme. Jeg har nævnt, at når jeg laver det, kan jeg godt lide at forberede et par ekstra majsører, så jeg har rester til at blive brugt i salater, f.eks. Min tomatmajs og sortbønnesalat. Eller i andre retter som denne majs og grønne Chile Dip.

Smagen af ​​mexicansk gadekorn i en dip

I den forgangne ​​weekend havde jeg tre ører af rest majs til at bruge op. Jeg havde også nogle friske grønne chili, som mine naboer havde givet mig fra deres have. Så jeg besluttede mig for at lave en dukkert, der indbefatter smagene fra mexicansk gadekorn.

Mexicansk gadekorn er grillet majskolber, der er blevet skåret i mayonnaise og rullet i cotijaost og toppet med et klem limesaft og et drys chilipulver. Jeg troede, at disse varianter ville gå godt i en dukkert, og det er bestemt tilfældet.

Sådan laver du majs og grønt Chile Dip

Jeg forkullede majs og grøn chili (chilien kan også ristes, og huden fjernes inden forkulning). Derefter smed jeg dem sammen med nogle grønne løg i en cremet mayo -baseret dressing med hvidløg, limesaft og frisk koriander. Til sidst foldede jeg lidt smuldret fetaost i (en erstatning for cotijaen). Den resulterende majs og grønne Chile Dip er så lækker og fuld af søde, salte og krydrede smag.

Både mine svigerforældre og mine forældre besøgte os i weekenden på Labor Day. Jeg serverede denne dip sammen med nogle tortillachips som en snack søndag eftermiddag. Det var et stort hit og forsvandt på ingen tid.

Denne lækre majs og grønne Chile Dip sammen med nogle tortillachips er en god tilføjelse til en fest, spilledag eller snacktime når som helst. Denne smagfulde dip er også vidunderlig som tilbehør til en grill- eller taco -aften.


Grillet-Chile dip med skalotteløg og hvidløg (Nam Phrik Num)

Austin Bush

Selvom åbenlys krydret varme er usædvanlig for en nordthailandsk ret, nam phrik num- en nydelse, der drejer sig om grillede chili - er en undtagelse fra denne regel. Det brændende krydderi bør ikke have konsistens som en ensartet pasta - målet er et virvar af krydrede, lysegrønne tråde. Traditionelt spist med klistrede ris og grøntsager fungerer nam phrik num lige så godt som en dukkert til pølse i thailandsk stil eller stegt kylling.

Hvis du ikke kan kilde phrik num, den traditionelle thailandske chili, en blanding af Anaheim eller poblanos og krydrede serranos fungerer som en acceptabel erstatning.

Denne opskrift er tilpasset fra Mad i det nordlige Thailand af Austin Bush.

Hvad du får brug for

Grillet-Chile dip med skalotteløg og hvidløg (Nam Phrik Num)

Let grillet sød majs

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste tips, tricks, opskrifter og mere, sendt to gange om ugen.

Ved at tilmelde dig accepterer du vores brugsbetingelser og anerkender datapraksis i vores fortrolighedspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Ingen gigantisk gryde med kogende vand kræves - tag din majs udendørs og smid den på grillen. Majs tilberedt over grillen er perfekt at spise som den er, men hvis du føler dig overbærende, top den med vores Chile-Lime-Tequila Compound Butter eller pesto opskrift. Server ved siden af ​​en anden frisk, let grøntsagsside som f.eks. Vores courgetteopskrift.

Lær at stege en kylling til en fremragende ledsager til denne nemme opskrift.


Majssalat med chili og lime

Den 4. juli var vi vært for et dusin mennesker (nej, vi har ikke plads til dette, men hvorfor lære nu), og jeg forberedte seks ribber, en dobbelt portion broccolislaw, en slags ad-hoc-ed kartoffelsalat med en senneps-kai-vinaigrette, en forkullet majssalat, en flagkage, limonade, Aperol-spritzes, Suze-and-tonics, vandmelon, og så gik vi op på taget for at tænde stjernekaster og se fyrværkeriet og cirka 95% af mennesker, der gled ind i mine DM'er efter at have set fotos af alt dette på Instagram, spurgte mig kun om majsen. Det er okay, mine ribben ’ følelser vil i sidste ende komme sig.


Jeg forstår det dog, det er lidt sødt (jeg bærer det utvivlsomt som et trykt nederdel), især med lyserøde syltede løg, mange shakes af Tajin (chili-limesalt) og koriander ovenpå. Majsalaten er løst modelleret efter esquites, den mexicanske gadesnack. Normalt tilberedes majs i smør med løg, chili og epazote (en urt) serveres i kopper med limesaft, chilipulver, mayo og smuldret ost, og jeg er ligeglad med, hvad du synes, eller tror du synes, om mayo, du vil indånde det og derefter have en kop mere med det samme. Du ser ofte de samme ingredienser skåret på majskolben. Men jeg havde lyst til mere forskellige lag af smag — en kølig dressing, varm majs og derefter sprød varme og syre på toppen. (Jeg frygtede også at forestille mig tilstanden af ​​min børn ’s okay min tøj, hvis jeg tog den slatethered-on version, men det er ikke ligefrem en kulinarisk beslutning.)

Resultatet er dybest set inhalerbart. Hvert element bliver sit bedste jeg og intet blander sig længe nok til at blive ensformigt. Eller dvæler, så du skal bare klare det hver weekend, så længe den gode majs varer.

Tidligere

Majsalat med Chile og Lime

  • Portioner: 4 til 6 som en side
  • Tid: 30 minutter plus bejdsetid
  • Kilde: Smittet køkken
  • 1/2 et lille rødløg, tyndt skåret
  • 2 spsk rødvineddike
  • 1/2 tsk granuleret sukker
  • Lidt fyldt 1/4 tsk kosher salt
  • 6 mellemstore ører majs, rystet
  • 1/3 kop creme fraiche
  • 1/3 kop mayonnaise
  • 3 ounces (fyldt 1/2 kop) smuldret cotijaost
  • 1 lime, halveret krydderi eller chilipulver
  • Håndfuld friske korianderblade

Varm en grill op til mellemhøj. Olier grillristene let, og læg majskolber direkte på dem. Kog majs, indtil det er forkullet på pletter overalt, vend så ofte som nødvendigt. Overfør dem til et skærebræt for at køle lidt af. Har du ikke en grill? Jeg har ofte forkullet majs direkte over gasflammen på min komfur (pas på, det knitrer og sprøjter lidt). Ovnens slagtekylling, hvis den er mere robust end min, kan også fungere til opgaven.

Mens du griller din majs, kombinerer du creme fraiche, mayo og cotija -ost. Fordel på bunden af ​​din serveringsfad. Skær majs fra kolber med en skarp kniv, og hæld det over ostespredningen på fadet. Pres saften af ​​en halv lime over det hele, og spred derefter majsen med syltede løgringe fra køleskabet. Ryst generøst Tajín eller chilipulver over det hele, hvis du bruger almindeligt chilipulver, krydr med salt og en ekstra klemme lime også. Top med korianderblade. Skær den resterende limehalvdel i skiver og server ved siden af. Spis med det samme, mens dressingen er kold og majsen varm.


Stegt majsdip

Hold majsen med en tang og steg dem forsigtigt over brænderen på din komfur. (Eller du kan bruge en grillpande eller grille dem udenfor, hvis det ikke er for koldt.) Når majsen er kølig nok til at klare, skæres kernerne af.

Til en skål med en mixer tilsættes flødeost, creme fraiche og grønne løg. Pisk det, indtil det er helt kombineret. Tilsæt oste, spidskommen, paprika, cayenne, salt og peber, limesaft og varm sauce. Bland igen. Bland derefter majsen i.

Dæk dippen til og stil den på køl i mindst 2 timer inden servering. Mulighed: Drys hakket koriander og/eller jalapenos ovenpå.

For en anden mulighed skal du lægge dip i en bageplade og dække med smeltet ost. Bages ved 375 til det er varmt og boblende!

Server med majschips, tortillachips eller kartoffelskind!

Hvorfor er Super Bowl -ugen så spændende? Det føles seriøst som om julen er på vej. Der & rsquos det store spil, selvfølgelig, med al sin spænding og konkurrence og familiens argumenter om, hvilket hold der er bedst. Og reklamer. Men så er der rsquos al mad, mad, mad, fra ostedip til cupcakes, vinger til skydere. Super Bowl -ugen giver os så meget at leve for!

Dette er en af ​​mine foretrukne Super Bowl dips, som jeg inkluderede i min feriekogebog for et par år siden. Server det koldt eller bag det i et fad og server det varmt og boblende!

Hold majsen med en tang og steg dem forsigtigt over brænderen på din komfur. Eller du kan grille & rsquoem på en grillpande eller endda smide & rsquoem på grillen udenfor, hvis det ikke er for koldt!

Lad din samvittighed være din guide.

Når majsen er kølig nok til at klare, skæres kernerne af kolberne. Og jeg elsker dette tip, jeg har lært af klogere mennesker end mig gennem årene: Brug en Bundt -pande! Bare hvil den i midten, og når du skærer kernerne af, falder de & rsquoll lige i gryden frem for på gulvet, hvilket har været min livslange oplevelse.


  • 2 limefrugter, skrubbet
  • Kosher salt
  • 1 tsk chipotle-chili pulver
  • 8 ører majs, ubeskåret
  • 1 pind usaltet smør, stuetemperatur
  • 1/2 kop revet parmesan
  • Finthakkede røde jalapenos og hakket koriander, til servering (valgfrit)

Forvarm ovnen til 200 grader. Hak limes fint på en bageplade beklædt bageplade. Drys 2 tsk salt over zest kombineres med dine hænder. Fordel blandingen i et jævnt lag og bag den, indtil den er tørret, cirka 20 minutter. Lad afkøle helt, og rør derefter chilipulver i. Chile-limesalt kan opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 2 uger.

Skræl majsskallerne tilbage mod stilkenden, fjern silke. Ompakkes skaller og bindes med lange stykker skaller eller garn. Sug majs i en stor skål med vand i 30 minutter.

Forvarm grillen til mellemhøj. Grill majs, vend, indtil den er dampet igennem og forkullet på steder, 12 til 15 minutter. For at servere, skal du pakke skaller af, pensle hvert øre med smør, drys med chili-lime salt og drys med ost. Pynt med hakkede jalapenos og koriander.


Ristet majs og luge Chile Salsa (dåseopskrift)

Ok lad os få et par ting lige. For det første arbejder jeg på dette websted cirka et år frem. Det betyder, at det, jeg nu sender, er opskrifter, jeg lavede og fotograferede for et år siden. Jeg gør dette hovedsageligt fordi jeg på det tidspunkt får redigeret billederne, og jeg er klar til at offentliggøre et indlæg. . . Jeg har savnet sæsonen.

Set ovenfra og ned af min høje pastagryde, som jeg bruger til mindre konservesprojekter. Dette kan nemt indeholde halvliter og halvliter glas, men når jeg dåser glas i en kvartstørrelse, vil jeg hellere bruge en dåse i fuld størrelse. Jeg har arvet denne gryde fra min mor.


For det andet, som denne måneds opskrifter viser, lavede jeg en masse salsa sidste år. Jeg er så fortrolig med at lave salsa, at jeg underviser i en salsa (hvordan man kan tomatformen, ikke den dansende slags) i mit lokale forsamlingshus i næste måned. I år er mine agurk vinstokke havens darlings, så jeg lægger flere liter pickles hver uge. Vi laver nogle smagsprøver i løbet af vinteren og beslutter, hvad webstedet er værd til næste år.

Ingredienserne til ristet majs og Hatch chilesalsa-jeg brugte mange farvede peberfrugter fra gården.

For det tredje, hvis ingen kan lide en opskrift, kommer den ikke op på webstedet. Denne opskrift nåede smalt her. Jeg er ligeglad med salsaen lige ud af krukken. Det er for kalkagtigt til min smag, selvom jeg forstår, at for at koge vandbad behandle disse grøntsager med lavt syreindhold, skal du tilføje ekstra syre, så de bevares sikkert. Jeg ved, at smag er subjektiv, og måske kan en anden lide den mængde tang.

Med limesaft og krydderier tilsat, er denne salsa klar til at simre.

Grunden til, at jeg besluttede at lægge dette op her, er det denne salsa er fantastisk, når den kombineres med andre ting. Du kender den cowboy -salsa/cowboy -kaviar -kombination af majs, bønner, tomater, peberfrugter, løg, krydderier og koriander? Tag en krukke med dette, en smule koriander og en dåse bønner, og du er klar. Du skal muligvis tilføje lidt salt, men ellers er alle de krydderier, du ønsker, inden for en krukke af denne opskrift. Det er en hurtig og let tilføjelse til en Make Your Own Layered Taco Dip Bar. Denne salsa kan blandes med tacokød for at strække et pund hakket oksekød lidt længere. Skær en avocado, hak lidt koriander, og du får en lækker snack til nogle solide chips. Jeg ved, at der er måder, jeg ikke engang har drømt om at bruge dette. Så jeg synes, det er en værdig tilføjelse til mit Visual Recipe Index.

Robert Barker giver en visuel guide til, hvor høj min pastagryde egentlig er. Tak, Robert, for din service.


Apropos mit opskriftsindeks, for flere opskrifter med majs, se venligst min Opskrifter ved hjælp af majssamling. For flere opskrifter med Hatch chiles, se min Hatch Chile Recipes Collection. Disse samlinger er en del af Visual Recipe Index af Ingredient, en ressource for folk som mig, der spiser fra gården, bondens marked, haven, naboens have og gode tilbud på grimme produkter i købmanden.

Jeg deler flere opskrifter på mine Pinterest -tavler, følg mig der. Hvis du kan lide et godt kig bag kulisserne som jeg, følg mig på Instagram. Har du brug for en god læsning? Jeg deler artikler af interesse på min Facebook -side, følg mig der. Vil du vide, hvordan du bruger denne blog?


Mexicansk gademad gør grillning til en osteagtig og corny sag

Jeg mangler endnu at gumle på Mexicos berømte elote asado på et gadehjørne i hjemlandet, men nogle gange drømmer jeg om det. De kuglegrillede saftige majsøer skummet med rig crema og rullet i tørrede, malede chilier og smuldrende ost dukker normalt ind i mine tanker, lige som foråret varmer ind i sommeren, og jeg kan ikke ryste trangen, før de første silkeagtige skaldede bundter begynder at vise sig op på produktmarkeder.

I denne weekend kunne jeg ikke længere afværge visionen, så vi hoppede ned til San Franciscos missionsdistrikt for at fylde på friske råvarer, håndlavede tortillas og et væld af mexicanske diverse. Vores poser tyngede med en blok salt queso añejo, en frisk portion mexicansk crema, en pose røget stegt pasilla chili og masser af majs, vi gik i gang med at lave en grillet gademad.

Ved at bruge Rick Bayless teknik til først at grille majsen med skallen på, produceres et fyldigt, saftigt øre, der dukker op med hver bid, og de rige fikseringer fremhæver, men skjuler ikke den søde smag nedenunder. Denne opskrift har muligvis sat mit første sommerbehov efter majs, men heldigvis er der masser af sæson tilbage til at nyde det igen!