Traditionelle opskrifter

Blackberry BBQ Sauce

Blackberry BBQ Sauce

En rig og lidt sød BBQ-sauce lavet med mange friske brombær!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

2

kopper friske brombær

2

spiseskefulde æblecidereddike

1/4

teskefuld sennep

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt brombær og kyllingekraft til en medium gryde over høj varme og lad dem simre. Kog indtil brombær begynder at bryde sammen, ca. 6-7 minutter.

  • 2

    Mos brombær godt i panden. Lad derefter brombærblandingen afkøle lidt og tilsæt til en blender. Bland godt.

  • 3

    Tryk brombær gennem en netfilter for at fjerne frø. Tilsæt sauce tilbage i gryden og lad den simre over medium varme.

  • 4

    Tilsæt andre ingredienser i gryden, og fortsæt med at simre, indtil sauce er rigtig tyk og belægger bagsiden af ​​en ske.

  • 5

    Krydder BBQ-sauce med salt og børst den på kylling eller svinekød. Fungerer godt på grillen eller stegt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Der er masser af gode BBQ-saucer i butikkerne i disse dage, så det er værd at spørge, hvorfor du nogensinde ville lave dine egne. Der er egentlig kun to svar, der giver mening: 1) Du kan lide at lave mad og lave saucer.2) Du er laver noget, som du ikke kan finde i butikkerne! Jeg kan ikke tale nøjagtigt til nr. 1, men jeg antager, at du generelt kan lide tanken om madlavning. Det jeg kan tale med er, at denne blackberry BBQ sauce er meget unik og umulig at finde (efter min viden), medmindre du laver det! Det er klart, at du bliver nødt til at starte denne opskrift med nogle gode brombær. Du kan absolut bruge enhver slags lager du tilfældigvis har. Der vil være et ton små frø fra de friske bær i saucen, og du vil ikke have disse i din sidste BBQ-sauce. Så det vigtigste trin i at fremstille denne sauce er at sile den gennem en netfilter efter blanding. Meget vigtigt! Du kan slå det på næsten alt. Svinekød, kylling eller robuste grøntsager som svampe er alle gode muligheder. Jeg gik med kylling ... specifikt kyllingelår. Jeg skulle grille disse sutter, men så begyndte det at regne, så jeg besluttede at bare stege dem med lidt olivenolie, salt og peber. Bag indtil de næsten er kogte igennem og derefter begynde at riste kyllingen med saucen. ben tre gange, da de stegte, og jeg ville gøre det samme, hvis de var på grillen. Du vil have et dejligt lag sauce at opbygge. For en god parring, serveres med en lille sidesalat og noget mad, der skal smage God søde kartoffelchips!

Se videoen: Dales Wild Blackberry BBQ Sauce Review (September 2020).