Seneste opskrifter

Let, hurtig tomatmarinara

Let, hurtig tomatmarinara

Lad de knuste ting være bagved! Denne hjemmelavede tomatmarinara sauce kan laves på kortere tid og med mindre indsats, end det ville tage for dig at løbe til butikken for købt marinara.MERE +MINDRE-

1

(6 oz) kan tomatpuré

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Varm olivenolie over medium varme i en medium gryde. Tilsæt hvidløg og kog indtil det bare er blødgjort - bare et minut eller to.

  • 2

    Tilsæt tomatpastaen, vand, italiensk krydderier, salt, peber og sukker i gryden. Kog over medium varme, omrør lejlighedsvis.

  • 3

    Reducer varmen, dæk over og lad det simre i 10 minutter. Smag, og juster krydderier efter ønske.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Brug af tomatpasta

    Da jeg voksede op, kunne jeg altid finde små dåser tomatpuré i min bedstemors skab. Hun ville bruge det i saucer og gryderetter. I disse dage kan du også altid finde et par dåser med pasta i mit skab. Denne alsidige ingrediens er et godt valg til hurtige måltider.

    Hvad er tomatpasta?

    Tomatpasta er en stærkt koncentreret puré af tomater. Det er lavet ved at koge skrællede, såede tomater i flere timer og derved koge meget af væsken ud. Det tilbyder et højt koncentrat af tomatsmag i en tyk, kompakt form.

    Det kan købes færdigbehandlet i dåser eller rør eller fremstilles derhjemme og fryses til fremtidig brug. En god opskrift kan findes i Bevar sommerens dusør.

    Hvad kan tomatpasta bruges til?

    Tomatpasta er en god ingrediens til at tilføje tomatsmag til en række retter, fra saucer til supper. Det er en meget tyk (deraf pastaen i navnet) og bør derfor kombineres med vand (eller bouillon) at lave mad med. Dette løsner det i en sauce.

    En fabelagtig anvendelse af tomatpasta er at bruge den til at fremstille en hurtig marinara sauce, som f.eks. Min Easy, Fast Tomato Marinara. Denne sauce er perfekt til pasta, ravioli og meget mere. Brug det også på kyllingeparmigiana eller til at dyppe mozzarella-pinde. Det gør en glat sauce, som er perferabel for nogle mennesker. Du kan også tilføje lidt chunkiness til det ved at kombinere en dåse med ternede tomater (tøm ikke!) Og en dåse tomatpuré i en gryde med krydderier. Kog, simre og server.

    Flere tomatpastaopskrifter

    Leder du efter flere gode ideer til tomatpasta? Prøv disse:

    Frisk tomatsuppe
    Kødelskere Chipotle Chili
    Tomat Pistou Sauce

    Sarah W. Caron (aka scaron er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarahs Cucina Bella.

Se videoen: Re Canning Canned Tomato Sauce. Marinara Vegan (September 2020).