Usædvanlige opskrifter

BBQ udbenede landribber

BBQ udbenede landribber

Spoiler-alarm: Hemmeligheden bag disse let at spise udbenede BBQ-ribben (og hvorfor de er en af ​​vores mest populære opskrifter nogensinde) er den hurtige hjemmelavede grillsauce. Har du brug for en tillidsforstærker? Server disse ribben til middag og gør dig klar til at rive komplimenterne i.MERE +MINDRE-

3-4 lb ribben uden svinekød i landlig stil

1/2

tsk krydret salt

1/4

kop Worcestershire sauce

2

bindestreg rød peber sauce

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Coat bunden af ​​bagepladen med 1 spsk olivenolie. Placer ribben i skålen, og adskil dem lidt. Drys resterende 1 spsk olivenolie over ribbenene og gnid til pels. Drys krydret salt let over alt. Placer skivede løg oven på ribbenene. Steg ribben ved 425 ° F i 30 minutter.

  • 2

    I mellemtiden kombineres vand, ketchup, Worcestershire sauce, chili pulver og rød peber sauce i medium gryde over medium varme. Kog. Reducer varmen til lav og fortsæt med at simre sauce, indtil den er reduceret og fortykket lidt.

  • 3

    Efter 30 minutters stegning, hæld BBQ-sauce over ribben, og reserver ca. 1 kop til senere. Sænk ovnens temperatur til 350 ° F, og bages ribben yderligere 60 minutter (eller længere afhængigt af ribbenets tykkelse) og ristes med sauce hvert 15. minut. Ribben udføres, når kødet er mørt og kogt igennem, og den indvendige temperatur når minimum 145 ° F. Du kan dække gryden løst med folie i de sidste 30 minutters bagning, hvis ribbenene ser ud til at tørre ud. Sørg for, at du kaster kødet ofte for at holde det fugtigt og smagfuldt.

  • 4

    Overfør ribben til en tallerken og hæld BBQ-sauce over alt. Server straks.

Ekspert tip

  • Hvis du kan lide dine ribben krydret, skal du tilføje lidt Sriracha eller knust rød peber til saucen.
  • Udbenet svinekød i landlig stil serveres lækkert sammen med en stor skål cremet coleslaw, bagt bønner og majsbrødmuffins. Glem ikke servietterne!
  • Teknisk set er der ingen ribben i denne udbenede opskrift på svinekød ribben; i stedet bruger opskriften svinekød.
  • Med enhver udbenet ribbenopskrift skal du sørge for, at din bageplade har en forholdsvis høj kant, da kødet frigiver meget væske, når det koger.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
673.6
% Daglig værdi
Total fed
50,5 g
78%
Mættet fedt
16,8 g
84%
Kolesterol
134,5 mg
45%
Natrium
1119,8 mg
47%
Kalium
823,4 mg
24%
Samlet kulhydrat
21,9 g
7%
Kostfibre
0,7 g
3%
Sukker
15,3 g
Protein
33,1 g
C-vitamin
11.60%
12%
Calcium
7.40%
7%
Jern
15.50%
16%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Udbenet landstil svinekødribber findes lige ved siden af ​​svinekoteletter i din købmand. For en let mulighed for frysemad, del opskriften mellem to pander og frys en til senere. Denne opskrift formerer sig også godt for at fodre et publikum. Før du begynder at riste, skal du reservere noget af din BBQ-sauce til at servere varmt ved bordet med de færdige ribben.

Se videoen: BBQ Chicken Lollipops (Oktober 2020).