Traditionelle opskrifter

Klassisk bagt Mostaccioli

Klassisk bagt Mostaccioli

Bagt mostaccioli, bagt ziti, bagt penne - uanset hvad du kalder denne lette skål, hvis det ikke er et grundlæggende weekendemåltid i dit hus, skal det være. Få alle smag af lasagne minus vrøvl i denne uendelige pastabag.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. november 2016

1

lb mild eller varm italiensk pølse

1

pund mostaccioli pasta, kogt og drænet

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk pastasauce

2

kopper strimlet mozzarellaost

1/2

kop strimlet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. I en stor stegepande over medium høj varme brunes den italienske pølse, indtil den er kogt igennem, ca. 10 minutter. Tilsæt løg og hvidløg, og kog det til bare ømt og gennemskinneligt, ca. 3 minutter. Sørg for at skrabe de brune bits i bunden af ​​gryden op.

  • 2

    I en stor blandeskål omrøres den italienske pølseblanding, kogt pasta og pastasauce, indtil den er godt kombineret.

  • 3

    Lag halvdelen af ​​pastablandingen i bunden af ​​en 9 x 13 tommer bageplade og top halvdelen af ​​mozzarellaosten og halvdelen af ​​parmesanosten. Sæt den resterende pastablanding i skålen for at danne et andet lag.

  • 4

    Top med resterende mozzarella- og parmesanost. Denne dobbeltdækkers lagdeling betyder, at der vil være masser af osteagtig smag i hele skålen.

  • 5

    Bages i forvarmet ovn i 15-20 minutter, eller indtil osten er brun og boblende. Fjern fra ovnen og lad hvile i 10 minutter inden servering. Pynt med frisk persille, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Denne opskrift fungerer med enhver form for italiensk pølse, så brug varm, mild eller en kombination af hver - hvad du helst kan lide!
  • Striml dine egne oste for at få de mest fedtede, klæbrige, smeltende resultater.
  • Server med en Cæsarsalat, hvidløgsbrød og en dejlig flaske vin.
  • Bagt Mostaccioli. Bagt Ziti. Bagt Penne. Bakey Cheesy Pasta (det er det, vi kalder det i vores hus). De er alle forskellige navne til den samme trøstende skål - rørformet pasta bagt med rigsauce og masser af ooey-gooey ost. Mostaccioli, ziti og penne ser lidt anderledes ud, men de smager det samme. Du vil ikke være i stand til at fortælle forskellen under al den herlige sauce og ost, så brug det, der er praktisk! Nøglen til denne weeknight-venlige bagt mostaccioli er at bruge en god kvalitetspasta sauce. Vi elsker enhver af de organiske pasta-saucer fra Muir Glen, men hvis du vil bruge hjemmelavet, skal du prøve det! Jeg anbefaler, at du laver din yndlingsopskrift i bulk og opbevarer den i fryseren, så du stadig kan få bekvemmeligheden ved en færdiglavet sauce på travle nætter. Denne opskrift holder det simpelt med bare italiensk pølse, pasta, ost, løg, hvidløg og pasta sauce, men det beder dig om at tilpasse det. Tilsæt svampe, peberfrugt, spinat, Alfredo sauce, forskellige oste. Jeg lover, du kan ikke ødelægge dette. Hvad pastavalget angår, kan det også let tilpasses. Gå hele hvede, gå glutenfri, gå trefarvet - uanset hvad du sparker rundt i huset, fungerer det.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
570
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
24 g
36%
Mættet fedt
9 g
45%
Transfedt
0g
Kolesterol
45 mg
16%
Natrium
1230 mg
51%
Kalium
270 mg
8%
Samlet kulhydrat
60 g
20%
Kostfibre
4g
19%
Sukker
6g
Protein
28g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
30%
30%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 1/2 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Bagt Mostaccioli. De er alle forskellige navne til den samme trøstende skål - rørformet pasta bagt med rigsauce og masser af ooey-gooey ost.

    Mostaccioli, ziti og penne ser lidt anderledes ud, men de smager det samme. Du vil ikke være i stand til at se forskellen under al den herlige sauce og ost, så brug det, der er praktisk!

    Nøglen til denne weeknight-venlige bagt mostaccioli er at bruge en god kvalitetspasta sauce. Vi elsker enhver af de organiske pasta-saucer fra Muir Glen, men hvis du vil bruge hjemmelavet, skal du prøve det! Jeg anbefaler at lave din yndlingsopskrift i bulk og opbevare den i fryseren, så du stadig kan få bekvemmeligheden ved en færdiglavet sauce på travle nætter.

    Denne opskrift holder det enkelt med kun italiensk pølse, pasta, ost, løg, hvidløg og pastasauce, men det beder dig om at tilpasse det. Jeg lover, du kan ikke ødelægge dette.

    For så vidt angår pastavalget, kan det også let tilpasses. Gå hele hvede, gå glutenfri, gå trefarvet - uanset hvad du sparker rundt i huset, fungerer det.

Se videoen: Mostaccioli Groundbeef u0026 Kielbasa (September 2020).