De bedste opskrifter

Pulveriseret sukkerglasur

Pulveriseret sukkerglasur

Du er kun tre ingredienser og et skridt væk fra den bedste melis, du nogensinde har haft. Det er overflødigt at sige, at vi ikke vil dømme dig for at have spist det lige ud af skålen. MERE +MINDRE-

Skjul billeder

  • 1

    Bland pulveriseret sukker, vanilje og mælk, 1 spiseskefuld ad gangen, indtil den kan smøres (blandingen tykner lidt, når den sætter sig).

Ekspert tip

  • Nu hvor du har bestået How to Make Icing 101, er du mere end klar til vores sunde (ish) glasuropskrift lavet med cremet græsk yoghurt.
  • Forvandl denne pulveriserede sukkerglasur ved at tilføje lidt kokosnød, mandel eller nogen af ​​dine andre ekstrakt med yndlingssmag.
  • For en rigere glasur, tilsæt en spiseskefuld smørekstrakt til glasuren. Den smøragtige smag smager især godt sammen med smørbaserede desserter.
  • For at forhindre, at glasuren løber, skal du sørge for, at din dessert er helt kølig, inden du tilsætter sukkerpulverglasur.
  • Opbevar ubrugt frosting i en lufttæt beholder. afkøles og bruges inden for fem dage. Før genanvendelse skal du bringe glasur til stuetemperatur og give det en god røre.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne frosting opskrift er så enkel. Bare pulveriseret sukker, vanilje og lidt mælk er alt hvad du behøver for at lave en hjemmelavet glasur. Du kan erstatte kokosmælk eller mandelmælk, hvis du vil have en version, der ikke er mejeriprodukter; en smule appelsinsaft ville også fungere. Det er en temmelig idiotsikker formel! Og du kan justere mængden af ​​væske afhængigt af, hvilken konsistens du vil have: lidt mere giver dig en tyndere glasur; lidt mindre giver dig en mere smidig tekstur. Dette er den perfekte glasur til kanelruller, donuts, kage, feriebagning, du hedder det - enhver dessertopskrift, hvor du vil have en simpel, ligefrem glasur til at sødte tingene lidt op.

Se videoen: Zitronenglasur (September 2020).