
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Spike din yndlings instant budding med din yndlings vodka og likører. kombinationerne er uendelige!MERE +MINDRE-
1
kasse (4.2 oz) cookies n 'creme smag instant budding
1/2
kop hvid chokolade likør
1
kop pisket topping (plus mere til pynt, hvis det ønskes)
Skjul billeder
1
Hæld buddingblanding og mælk i en skål og rør, indtil den er godt blandet.
2
Rør vodka og likør ind.
3
Fold i pisket topping.
4
Hæld i individuelle serveringsbeholdere.
5
Chill i mindst en time.
6
Umiddelbart inden servering, pynt med pisket topping og en mini-cookie, hvis det ønskes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 90
- Kalorier fra fedt
- 0
% Daglig værdi
- Total fed
- 0g
- 0%
- Mættet fedt
- 0g
- 0%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 0 mg
- 0%
- Natrium
- 170 mg
- 7%
- Kalium
- 20 mg
- 1%
- Samlet kulhydrat
- 18g
- 6%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 16g
- Protein
- 0g
- A-vitamin
- 0%
- 0%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 0%
- 0%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Mine eksperimenter med alkoholiske desserter er helt begrænset til gelatine og den ulige chokolademartini, så det syntes lidt af en vild og spændende søgen. Jeg havde aldrig hørt om, meget mindre forbrugt, et buddingskud før. Men kun på begrebet, hvad kunne være sjovere? Mit første spørgsmål var, om et buddingskud skulle være solidt eller budding-y? Jeg fandt adskillige opskrifter på Internettet, og den overvældende følelse syntes at være, at et buddingskud faktisk (og ikke overraskende) skulle have konsistensen af budding. Det giver mening, men som forsker må man ikke efterlade nogen sten uberørt. Smag var den næste overvejelse. Det kom ikke så meget op med en velsmagende kombination, det valgte kun en til at komme med i dette indlæg. Mens jeg endelig besluttede mig for Cookies & Cream, var der så mange kandidater. For at nævne nogle få fra chokoladefamilien: banan, appelsin, hindbær, kaffe og hasselnød. Pistaciepudding med en hvid chokoladelikør lød også ret lovende. Og vanilje med enhver frugtlikør eller endda amaretto ville være fantastisk. Virkelig, kombinationerne er uendelige - du er kun begrænset af indholdet af dit spiritusskab! Opskriften med buddingskud, der er baseret på instant budding, kunne ikke være lettere. Bland bare budding med mælk, tilsæt dine spiritus og hæld i dine serveringsbeholdere! Den spidse budding sætter sig om en time. Inden servering, pynt med en lille pisk og nyd det!