
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Hjemmelavet kødbrød, ligesom mor plejede at lave, har intet på denne baconindpakket kødbrød. Så næste gang du vil have en throwback-middag, men med et lækkert opdateret twist, så prøv dette baconindpakket kødbrød.MERE +MINDRE-
Opdateret 2. juli 2019
1/2
kop grøn paprika, terninger
1
spiseskefuld Worcestershire sauce
Ketchup glasur:
2
spiseskefulde brunt sukker
Skjul billeder
1
Forvarm ovnen til 350 ° F.Før en 9 x 5-tommer brødform med let overlappende stykker bacon.
2
I en mellemstor skål moses oksekød, løg, paprika, hvidløg, Worcestershire sauce, æg, havre, salt og peber sammen.
3
Spred 2 spiseskefulde glasur over baconet i brødformen.
4
Tryk derefter kødbrodeblandingen i gryden.
5
Fold eventuel overhængende bacon over toppen af brødformen. Vend brødformen på et bageplade foret med folie eller pergamentpapir. Pak forsigtigt enderne af kødbrød også med bacon, og læg strimlerne i de andre stykker bacon, så det er tæt.
6
Bages kødbrød ved 350 ° F i 50 minutter. Fjern kødbrød, pensel med ketchupglasur og vend tilbage til ovnen i yderligere 15-20 minutter. Færdig kødbrød skal have sprøde baconkanter og nå en indre temperatur på 165 ° F i midten af kødbrød.
7
Lad kødbrød hvile i 10 minutter, inden det skæres og serveres.
Ekspert tip
- Sørg for at bruge et kødtermometer for at sikre, at den indvendige temperatur er 165 ° F for at vide, at kødbrødet er færdigt. At lade kødbrødet hvile i 10 minutter hjælper kødbrødet med at holde sig bedre sammen, mens det skæres i skiver.
- Tilsæt endnu mere smag ved at bruge peberfrugt bacon, ahornglaseret bacon eller æbletræ-røget bacon.
- For at gøre kødbrodet krydret kan du blande cayennepeber eller rød peberflager til kødblandingen. Du kan også tilføje Sriracha til ketchupglasuren.
- Mens baconindpakket kødbrød er ret forbløffende alene, skal du ikke stoppe der! Tjek disse andre kødboller for nem og lækker måltidsplanlægning.
- Foring af bagepladen med folie gør oprydning til en leg.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 320
- Kalorier fra fedt
- 160
% Daglig værdi
- Total fed
- 18g
- 28%
- Mættet fedt
- 7g
- 33%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 125 mg
- 42%
- Natrium
- 420 mg
- 18%
- Kalium
- 400 mg
- 12%
- Samlet kulhydrat
- 13g
- 4%
- Kostfibre
- 1 g
- 5%
- Sukker
- 7g
- Protein
- 26 g
- A-vitamin
- 6%
- 6%
- C-vitamin
- 8%
- 8%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Tag din middag til det næste niveau med baconindpakning med lækker hjemmelavet kødbrød, pakket i bacon og en ketchupglasur! Mange af os har minder om kødbrød som barn, og i det mindste for mig er disse minder ikke de bedste. Kødbrød var denne blanke, tørre ting, som jeg bare ville dræne i ketchup, men det behøver ikke være sådan! Der er nogle rigtig gode måder at lave en god kødbolle og holde den saftig og vidunderlig. Min nye yndlingsmetode er at pakke det hele ind i bacon. Dette ser fantastisk ud, men er faktisk ret nemt at udføre. Du kan få det til at ske!