Seneste opskrifter

Copycat Olive Garden ™ kylling Alfredo

Copycat Olive Garden ™ kylling Alfredo

Bryt brødstængerne ud, og gør dine pastaskåle klar, fordi denne opskrift smager ligesom din yndlingsrestaurant-kylling Alfredo. En stor gryde cremet fettuccine - nok til at betjene hele familien - lavet til en smidgen af ​​prisen på en tallerken? Overvej denne opskrift som din nye weeknight-favorit.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. november 2019

1/2

kop + 2 spsk smør

2

udbenede, skinless kyllingebryst

1 1/2

teskefulde salt, opdelt

1 1/2

teskefuld frisk malet peber, delt

3

fed hvidløg, meget finhakket

3/4

kop revet parmesan plus mere til påfyldning, hvis det ønskes

2

spiseskefulde hakket persille til pynt (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Kog og dræn pasta i henhold til pakkens anvisninger.

  • 2

    Tilsæt olivenolie til en støbejernsgrillepande over høj varme. Tilsæt 2 spsk smør til den varme gryde, og tilsæt derefter hurtigt kyllingebryst i gryden, krydret med 1 tsk salt og peber.

  • 3

    Kog kyllingebryst, indtil de er gyldne på første side, og vend derefter om. Dæk panden og reducer varmen til medium, madlavning indtil kylling ikke længere er lyserød i midten, ca. 5 til 7 minutter på den anden side. Anbring på en tallerken og dæk med folie, indtil den er kølig nok til at skære i strimler.

  • 4

    I en stor, dybtsidet stegepande smeltes resterende 1/2 kop smør over medium varme. Tilsæt hvidløg til gryden, kog indtil aromatisk, ca. 30 sekunder. Reducer varmen til medium-lav. Sæt med resterende salt og peber.

  • 5

    Pisk mel i smør under omrøring, indtil der ikke er nogen stykker tilbage. Pisk langsomt fløde ind.

  • 6

    Fortsæt med at lave mad lige indtil sauce er dampende og let fortykket. Pisk 1/2 kop parmesan i sauce, omrør indtil glat. Fjern gryden fra varmen og dæk til den er klar til servering.

  • 7

    For at servere skal du placere pasta i en serveringsskål eller på tallerkener. Top med skivet kylling og dryp med sauce. Pynt med persille og top med yderligere parmesan, hvis det ønskes.

Ekspert tip

  • Salt altid dit pastavand inden madlavning for at sikre en dybde af smag. Når du siler kogt pasta, skal du straks køre nudlerne under koldt vand. Ellers får varmen fra nudlerne dem til at fortsætte med at lave mad, selv efter at de er drænet for varmt vand.
  • Når du tilbereder sauce, skal du være særlig opmærksom på komfurets temperatur. For en ægte silkesovs vil du gerne holde varmen lav og kog saucen langsomt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
1100
Kalorier fra fedt
720
% Daglig værdi
Total fed
80 g
123%
Mættet fedt
44 g
220%
Transfedt
2 1 / 2g
Kolesterol
325 mg
108%
Natrium
1570 mg
65%
Kalium
380 mg
11%
Samlet kulhydrat
63g
21%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
4g
Protein
32g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 13 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis Olive Garden's ™ chicken alfredo er den slags fad, du har lyst til på dage, hvor du ikke vil forlade dit hus, så er denne copycat-opskrift løsningen på dine dagdrømme. Opret en komplet Olive Garden ™ -oplevelse i dit hjem ved at parre denne lette pastamiddag med copycat-brødstifter.

Se videoen: More Alfredo Sauce at Olive Garden (September 2020).