Nye opskrifter

Agurk Caprese salat

Agurk Caprese salat

Hvis du elsker caprese, og du er fan af zoodler, er denne friske take lige ved at sprænge din mund lige til glæde. Agurker er noodlised og derefter kastet med tomater, mozzarella og basilikum til en delish side, du kan lave på få minutter.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

2

store engelske agurker

1

pint arvestykke cherrytomater, halveret

2

kopper mini mozzarella terninger eller bolde

1/2

kop frisk hakket basilikum

3

spiseskefulde hvid balsamico

Skjul billeder

  • 1

    Brug en spiralizer eller julienneskræller til at skrælle agurk i nudler. Anbring i en stor serveringsskål.

  • 2

    Kast med tomater, mozzarella og basilikum. Drys med olivenolie og balsamico. Sæson efter smag. Server straks og nyd!

Ekspert tip

  • Smagede olivenolier som citron, rosmarin og habanero smager godt i denne salat.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
23g
36%
Mættet fedt
9 g
43%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
13%
Natrium
320 mg
13%
Kalium
340 mg
10%
Samlet kulhydrat
9 g
3%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
5g
Protein
11g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
30%
30%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Agurker er noodlised og derefter kastet med tomater, mozzarella og basilikum til en delish side, du kan lave på få minutter.

    Sidste uge gik jeg til et stort køkkenmesse og gik gennem gangen efter gangen med innovative opfindelser og lyttede til hundredvis af mærker, der spildte bønnerne på "den næste store trend!"

    Ved du, hvad de fleste af dem lancerede i år? Spiralisatorer.

    Det ser ud til, at zoodle-trenden er kommet for at blive. Da så mange af os lægger pasta til side i sjældne tilfælde, henvender vi os til veggie-nudler for at tilfredsstille vores trang. Og hvilken glad tilfredshed det er!

    Selvom courgette er den hyppigst spiraliserede veggie, ville jeg skænke en hurtig forårsside og troede agurknudler (coodles?) Lød så lyse og indbydende, at jeg ikke kunne lade være med at ramme køkkenet.

    Tjek, hvor skøn denne opskrift blev.

    Denne dejlige lille salat starter med seriøst enkle og så gode ingredienser. Engelsk agurk, friske tomater, mozzarella og basilikum. Salt, peber, ekstra jomfru olivenolie og et stænk balsamico er alt hvad du behøver, afslut det.

    Selvom cukes kan modstå alle former for spiralisering, skrælning og udskæring, besluttede jeg at gå den hurtige rute og trak min julienne-skræller ud. Et par hurtige swipes, og jeg havde en skål fuld af nudler.

    Tid til at smide det hele sammen. Tomater og mozzarella i skålen. Et kys af basilikum, der kommer.

    Selvom du kan smide salaten sammen med olie og eddike, fandt jeg cuke-nudlerne lidt ømme og ville ikke overarbejde dem. Så jeg dryppede simpelthen olie og eddike over den færdige skål og tilsatte derefter salt og peber. Så pæn.

    Og den sidste smag, spørger du? Så sød. Præcis den slags ting, du vil dykke ned på en varm forår eller sommerdag. Glas vin valgfri. Coodles, obligatorisk.

    God fornøjelse!

    Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: Tomaten Mozzarella Salat - Caprese Büffelmozzarella (September 2020).