De bedste opskrifter

Sådan tilberedes du en baconindpakket filetmignon

Sådan tilberedes du en baconindpakket filetmignon

En overraskende let, men alligevel elegant bøf indpakket i bacon og tilberedt til perfektion. Perfekt til Valentinsdag, fødselsdagsmiddage eller når som helst du vil servere et imponerende måltid (uden at blive skør).MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

2

filet mignons (ca. 6 ounce hver og mindst 1 tomme tyk)

1

spiseskefuld usaltet smør

Balsamico eddike glasur til servering

Skjul billeder

  • 1

    Fjern bøffer fra køleskabet før madlavning og lad dem komme til stuetemperatur i 30 minutter. Forvarm ovnen til 450 ° F.

  • 2

    Indpak kanterne på hver bøf med en strimmel bacon og fastgør hver med en længde køkkengarn.

  • 3

    Sæsonbøffer med salt og peber. Anbring en stor ovnfast stegepande over medium høj varme. og lad det blive varmt. Når gryden er varm (efter et minut eller deromkring), skal du tilføje noget smør, smelte det og hvirvle det rundt om gryden for at belægge. Når smør bobler, skal du tilføje steaks til gryden og svirre i 90 sekunder pr. Side.

  • 4

    Overfør gryden direkte til ovnen, og lad den koge, indtil bøffer når den ønskede doneness; 5-6 minutter pr. Side i ovnen (10 minutter i alt) skal give dig en dejlig medium sjælden bøf. Kontroller den indvendige temperatur med et kødtermometer. For medium sjældne skal det registrere 135 ° F i den tykkeste del af bøf.

  • 5

    Når bøffer er færdige, skal du fjerne dem fra ovnen og overføre dem til en ren plade. Dæk med folie og lad hvile i 6-7 minutter. Fjern garn fra bøffer og server hver dryppet med glasur af balsamico.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
594.0
% Daglig værdi
Total fed
47,7 g
73%
Mættet fedt
19,8 g
99%
Kolesterol
179,0 mg
60%
Natrium
1064,8 mg
44%
Kalium
594,6 mg
17%
Samlet kulhydrat
1,3 g
0%
Kostfibre
0,4 g
2%
Sukker
0,3 g
Protein
37,6 g
Calcium
5.30%
5%
Jern
15%
15%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Madlavning for at imponere? Sikker på, du kunne bruge masser af penge på at gå ud på en fancy middag, men jeg tror, ​​det betyder så meget mere at lave et godt måltid selv. Det kan være super imponerende og også spare dig for en god del af forandringen. Selvom du laver noget som disse fileter, sparer du stadig en båd med penge over, hvad du betaler i en restaurant. Og her er en hemmelighed: De er virkelig nemme at lave mad. (Jeg fortæller ikke engang din dato.) Du kan gøre dette! Der er ikke mange ingredienser, der er nødvendige for at forberede en filet, så sørg for at bruge lidt mere på ingredienser af høj kvalitet, især bøf og bacon. Du kan bruge enhver bacon, selvom du holder dig væk fra meget tykke skårne stykker, da de ikke har tid til at koge igennem. Før du laver fileterne, skal du lade dem sidde ved stuetemperatur i 30 minutter for langsomt at bringe dem op til højre temperatur. Sæt derefter hver filet i bacon og binde den med et stykke køkkengarn for at holde alt på plads. Når du er klar til at begynde at lave mad, forvarmes din ovn til 450 ° F. Anbring en ovnfast stegepande på komfuret over medium høj varme. Når panden er varm, skal du tilføje noget smør, smelte det og hvirvle det rundt om panden. Krydre fileterne med salt og peber, og sy derefter hver filet i ca. 90 sekunder pr. Side. Vend fileterne for at brænde dem godt på begge sider. Overfør derefter hele stegepanden til ovnen, og lad dem færdigbehandle i ca. 5 minutter pr. Side (i alt 10 minutter). Sørg for at dreje dem en gang halvvejs igennem. Hvis du antager, at dine bøffer er omkring en tomme tykke, skal dette få dig til en medium sjælden doneness. Her er den vigtigste del af hele opskriften: Du skal absolut bruge et kødtermometer på disse. Hvis du vil have medium sjælden, vil du stoppe med at lave mad til disse fyre, når de når 135 ° F. Selv 10 grader over, og dine bøffer bliver for kogte og begynder at blive hårde. Når bøffer når den ønskede temperatur, skal du fjerne dem fra stegepanden og dække dem med folie. Lad dem hvile i et par minutter og server dem derefter

Se videoen: Mesterslagteren Rødvinssauce (September 2020).