Traditionelle opskrifter

Puerto Ricansk Mofongo

Puerto Ricansk Mofongo

1

lb chicharrón (crunchy svinekødsskind)

Skjul billeder

  • 1

    Skræl plantaner, skær dem i 1 1/2-tommers skiver, blød dem i salt vand i 15 minutter, dræn dem og tør dem, inden du lægger dem på den varme stegepande med olie.

  • 2

    Steg dem i ca. 12 minutter ved medium-lav varme eller indtil de bliver lysebrune. Sørg for at dreje dem. Brun dem ikke for meget, så de er nemme at mose. Stik en gaffel i dem for at kontrollere, om de er færdige.

  • 3

    Fjern dem og mos dem på en mørtel. Tilsæt noget mos hvidløg og stykker chicharrón.

  • 4

    Når du har moset alle plantaner, skal du forme dem i form af en halv kugle ved hjælp af dine hænder eller en beholder. Serveres varm med kylling bouillon eller dit yndlings kød.

Ekspert tip

  • Du kan bruge sprød røget bacon i stedet for chicharrón, og du kan også fylde mofongoen med rejer og anden fisk og skaldyr.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Når vi tænker på Puerto Rico, husker vi generelt de smukke strande, de fantastiske solnedgange, piña colada og mofongo, som ofte betragtes som den mest populære puertoricanske skål. Mofongo er en af ​​de Puerto Ricanske lækkerier lavet med stegte mosede grønne (ikke modne) bananer, mos hvidløg og små stykker crunchy chicharrón. Det moses for at få en konsistens, der hverken er for blød eller for hård, så den kan danne en halvkugle eller støbt i form af en skål til at fylde den med svinekød, skaldyr eller kyllingechicharrón. Min yndlingsmofongo serveres med carne frita eller rejer mojo.

Se videoen: Ep. #7 the VeganRican. Sancocho traditional Stew (September 2020).