Nye opskrifter

Lammekød

Lammekød


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hvis du ikke tolererer lam, kan du lave denne kylling med kyllingorganer: hjerter, pipetter, lever og kyllingebryst. Sidste år gjorde jeg drob, og det var fff godt.

Vi renser lammets organer omhyggeligt. Vi skar leveren i mindre stykker, vi splittede nyrerne i to, vi skar lungerne i mindre stykker og vi prikkede dem med en gaffel, vi skar hjertet i to, og vi rensede det for blodet indeni. Vi vasker dem godt og koger dem i saltet vand. Vi sørger for at blande ganske ofte, fordi leveren er tung og har en tendens til at gå ned til bunden, og hvis vi ikke er forsigtige, kan den blive fanget.

Når alle organerne er kogte, tages de ud med en spatel og lader dem køle af, og hakker dem derefter fint i små tern.


Hak grøntsagerne meget fint, pisk æggene i en separat skål med en gaffel og tilsæt dem til de hakkede organer,


tilsæt salt og peber og bland meget godt, indtil alt er glat. Tapetér en stor bakke med olie og brødkrummer, tilsæt smørret og kom det i den forvarmede ovn ved 180 grader i cirka 1 time.


Hvis du vil, kan du lægge lidt brødkrummer ovenpå, men jeg garanterer, at det kommer perfekt ud og uden brødkrummer, fordi æggene i dejen vil danne en skorpe på overfladen af ​​dejen.

Når vi ser, at dejen kommer af sig selv fra formens kanter og er brun, tager vi den ud af ovnen og lader den afkøle efter skæring, vi skærer firkanterne og serverer den.


For ikke at få en tør dråbe skal du lægge en masse grøntsager, og hvis du vil have en godt bundet dråbe, der vil klippe pænt, skal du lægge ikke mindre end 5 store æg pr. 1 kg organer.


Video: Drugi Vikend u pustinji (Kan 2022).