Nye opskrifter

Arancini (riskugler med ost) Opskrift

Arancini (riskugler med ost) Opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Disse er en italiensk godbid-risottokugler fyldt med din yndlingsost, paneret og friturestegt. De er fantastiske! Vær advaret om, at du ikke stopper ved kun en.

Ingredienser

  • 2 kopper glutenfri kylling bouillon
  • 1 kop Arborio ris
  • ½ kop fintrevet parmesanost
  • 2 spsk hakket frisk persille
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk friskkværnet sort peber
  • 2 æg, adskilt
  • ½ kop glutenfri brødkrummer
  • Cirka 2 ounce ost (såsom mozzarella, skarp provolone eller Monterey Jack), skåret i fireogtyve ½ tommer terninger
  • Vegetabilsk olie, til friturestegning

Værktøjer:

  • Dybt fedt termometer

Rutevejledning

Læg kylling bouillon i en medium gryde ved høj varme og bring det i kog. Rør ris i, dæk gryden, sænk varmen og lad det simre i 20-25 minutter, indtil alt vandet er absorberet.

Overfør risene til en stor skål og rør parmesanost, persille, hvidløgspulver og peber i. Lad risene køle lidt af, og rør derefter æggeblommerne i.

I en separat lav skål piskes æggehviderne til det er skummende. Læg brødkrummerne i en tredje skål.

Tag 1 spiseskefuld af risblandingen i din håndflade, læg en terning ost i midten, og form en kugle rundt om osten. Fortsæt, indtil alle riskuglerne er lavet, og skyl dine lejlighedsvis hænder for at undgå, at risen klistrer til dine hænder. Rul riskuglerne i æggehviderne og derefter i brødkrummerne, og læg dem på et fad, mens du brød dem.

I en stor gryde, varme 3 inches af vegetabilsk olie, indtil et dybt fedt termometer læser 360 grader. Sænk forsigtigt 6-8 riskugler ad gangen i den varme olie og kog, indtil de er mørk gyldenbrune, 1-2 minutter. Fjern med en tang eller en hulske og dryp af på køkkenrulle. Risboldene kan holdes varme i en lav ovn, indtil de skal serveres.


Arancini, 3 måder

Arancini er de mere sofistikerede og køligere fætre til mozzarella -pinde. Den italienske ret tilberedes ved at danne afkølet risotto til kugler, fylde dem med en form for fyld (typisk osteagtig!), Derefter panering og friturestegning til gylden, sprød perfektion. (Det er ærligt talt svært for mig at tænke på en sætning, jeg kan lide mere end den, jeg lige skrev.)

Den mest arbejdsintensive del af denne opskrift er at lave risottoen, som er meget lettere end de fleste tror. Men når det er gjort og kølet, er verden lidt din østers! Vi gav tre solide muligheder, men du kan virkelig gå vild med din fyldning. Min største anbefaling: Uanset hvad du vælger at fylde din arancini, anbefaler jeg stærkt at inkorporere ost på en eller anden måde.

Køkken Bemærk: Denne opskrift kræver en hel portion kogt risotto. (Jeg kan varmt anbefale vores Creamy Parmesan Risotto -opskrift.) Tilbageblik risotto vil fungere godt, men mængden af ​​fyld, du skal bruge, såvel som dit endelige udbytte kan variere afhængigt af, hvor meget du starter med.

Har du prøvet din egen smagskombination? Lad os vide om dine sammensætninger i kommentarerne herunder!



Arancini opskrift (riskugler) fyldt med mozzarellaost

Arancini er italienske fyldte risbolde belagt med krydret brødkrummer og derefter stegt. Traditionelt er de fyldt med hvidvinsrisotto eller ragù, mozzarella og marinara sauce. I sin perfektion har arancini et dejligt sprødt udenfor og et lækkert klæbrigt center. De er en god tilføjelse til ethvert måltid eller serveret som en eftermiddagssnack.

Navnet på arancini riskugler kommer fra deres form og farve, der ligner en appelsin. Arancini di riso er små riskugler, der betyder lidt ris#appelsiner ris ”. På det østlige Sicilien har den lækre godbid dog mere en konisk form. Arancinikugler (eller arancin på siciliansk) findes også i en lang række former og fyld.

Arancini opskrifter kan også variere. Men de mest lækre og mere traditionelle versioner er risboldeopskrifter, der har den perfekte sprødhed på ydersiden med en fugtig klæbrig ostefyld. Denne arancini -opskrift er ikke givet gennem talrige italienske generationer. Men du behøver ikke at slave i timevis i køkkenet for at lave dem. Risboldeopskriften ligner dog meget i smag og tekstur til den originale italienske version.

Server disse lækre arancinikugler med Prosecco, en dejlig grøn salat med vinaigrette eller simpelthen alene som en skøn snack eller hors-d ’oeuvre. Du kan også tilføje svampe, ærter, hakket oksekød, pølse eller salami. Men først skal du prøve arancini riskugler på traditionel vis. De er helt utrolige!

  • 4 kopper kogte hvide ris, afkølet
  • 1 kop revet parmesan
  • 6 æg
  • 16 små tern frisk mozzarella
  • 2 kopper brødkrummer, italiensk stil
  • Olie, til stegning
  • 2 kopper marinara sauce
  • Stor gryde med stor bund
  • Stor skål
  • 2 små skåle
  • Hulske
  • Papirhåndklæde foret plade

Forberedelse

  1. Tilsæt 4 tommer olie til en stor tykbundet gryde. Varm olien over medium varme.
  2. Bland ris, parmesan og 2 æg i en stor skål. Brug dine hænder til at kombinere ingredienserne grundigt.
  3. Form arancinikuglerne ved at tage en lille portion af risblandingen og klemme den fast. Fyld en terning mozzarella inde i hver kugle. Gentag, indtil al risblandingen er væk. Fugt også dine hænder med vand, mens du former kuglerne. Dette forhindrer dem i at klæbe til dine hænder.
  4. I en lille skål piskes de resterende æg. Dyp arancinikuglerne individuelt ned i de piskede æg. Dyp derefter kuglen i brødkrummerne. Ryst eventuelt overskydende brødkrummer af.
  5. Opvarm olien til 375ºF (190 ° C). Tilsæt forsigtigt 2 eller 3 panerede arancinikugler til gryden. Steg arancinikuglerne til de er gyldenbrune og kogte hele vejen igennem.
  6. Fjern de stegte arancinikugler fra gryden med en hulske. Overfør dem til en tallerken beklædt tallerken. Salt arancinikuglerne straks. Gentag processen, indtil alle arancinikugler er stegte. Hvis du laver et stort parti, skal du placere de arancini -riskugler, der er færdig i ovnen ved 200 ° F (95 ° C), indtil de resterende riskugler er stegte.
  7. Server arancini riskuglerne varme med varm marinara sauce.

Ekstra noter

  1. Arancini kugler kan laves med mange typer ris. Glutinøse ristyper som sushi ris fungerer dog bedst og holder meget bedre, når de steges. Og ligesom alle typer ris indeholder glutinous ris ikke gluten fra kosten og siges at være sikkert for en glutenfri diæt.

Klem også arancini riskuglerne sammen, så de er meget kompakte. Dette hjælper arancinikuglerne med at holde deres form, når de steges.


Arancini

Disse små risottokugler er indbegrebet af syditalienske gademad, fyldt med mozzarella og ærter, mudret i brødkrummer og friturestegt. Den resulterende arancini-opkaldt efter de "små appelsiner", de ligner-eksploderer med hver sprød, ostfyldt bid.

Vi kan takke de gamle sicilianere for denne perfekte snack, den sydlige ø er kendt for at kombinere enkle ingredienser til velsmagende opskrifter. Arancini kræver kun ris og et par krydderier og er billig, let at lave og klar til at spise på farten.

I dag findes denne klassiske sydlige gademad på tværs af Italien i madvogne, skranker og endda de fineste restauranter. Den velsmagende opskrift kan tilpasses med forskellige fyld, fra salte ragù til sød gianduja. Næste gang du pisker et parti risotto op, gem en portion til arancini!

Arancini (stegte risotto bolde)
Opskrift med tilladelse fra Eataly

2 kopper Carnaroli eller Arborio ris
4 ounces gul løg, fint hakket
10 kopper let saltet vand
6 spsk usaltet smør, i terninger
Skal af 1 citron
¾ kop friskrevet Parmigiano Reggiano
2 ounce frisk mozzarella, skåret i terninger på 20 ½ tommer
20 ærter
1 kop mel
1 æg, pisket
¼ kop panko brødkrummer, passeret gennem en sigte
1 kop ekstra jomfru olivenolie plus mere efter behov
Salt, efter smag

Bring en stor gryde med de 10 kopper vand i kog, og beklæd en bageplade med bagepapir.

Læg en gryde over medium varme, og tilsæt en skvæt ekstra jomfru olivenolie. Tilsæt ternede løg til panden og kog, indtil de er møre. Når løgene er gennemsigtige, tilsættes ris og toast kornene, og sørger for at dække dem med olien og blandes i 5 minutter. Tilsæt 1 kop varmt vand med en stor slev, indtil risen lige er dækket, under konstant omrøring, indtil vandet er lige over risens overflade, og hold væsken ved en konstant kog. Gentag denne proces, indtil du har tilsat alt vandet og risottoen er gennemstegt.

Når risottoen er al dente, rør ternet smør, citronskal og revet Parmigiano Reggiano i, indtil alle ingredienser er grundigt indarbejdet. Smag til med salt, efter smag.

Fjern gryden fra varmen og fordel risottoen på bagepladen beklædt med bagepapir for at lade den køle af. Når den er afkølet, ruller du dele af risottoen i dine hænder til at danne kugler på cirka 4 ounces, og fylder hver med et stykke mozzarella og en ært, og forsegl eventuelle huller.

Læg mel, sammenpisket æg og brødkrummer i separate skåle. Coat en risotto -kugle først med melet, derefter med ægget og til sidst med brødkrummerne, og læg det derefter tilbage på bagepladen beklædt med bagepapir. Gentag denne proces, indtil alle risotto -kugler er blevet dækket grundigt.

Opvarm 1 kop ekstra jomfru olivenolie i en stor tykbundet stegepande, indtil den næsten ryger. Kog arancinien i olien, til de bliver gyldenbrune over det hele. Fjern hver risbold til en tallerken beklædt med køkkenrulle til at dræne. Server lunt, toppet med et drys revet Parmigiano Reggiano.


Arancini bolde

Coat en bradepande med olivenolie og sæt på høj varme. Fjern pølsehylstre og sauter. Kog grundigt, mens du bryder pølsen i små stykker med en træske.

Bland strimlet mozzarella og varme kogte ris, og stil det i køleskabet i en medium skål i et par minutter (så det afkøles lige nok til at håndtere).

Slå forsigtigt 1 æg, Worcestershire sauce, varm sauce, sellerisalt, citron og limesaft og kogt pølse til risblandingen. Brug dine hænder til at arbejde alle ingredienserne sammen.

Tag en lille portion af risblandingen, og arbejd den omkring en lille kugle frisk mozzarella, indtil osten er dækket. Gentag, indtil du har 10 store arancinikugler.

Pisk 2 æg med en gaffel i en lille skål. Dyp hver arancini i æggene, rul derefter i brødkrummer.

Sæt en stor, tung gryde over medium varme og tilsæt olie til gryden (1-2 ″ dyb). Når olien når 375 ° F, tilsættes 3 eller 4 arancini og steges til den er gyldenbrun, vendes en gang for at tilberede grundigt. (Dette trin tager ikke lang tid, så pas på din arancini omhyggeligt.) Brug en hulske til at fjerne den stegte arancini og overføre til en tallerken beklædt med køkkenrulle.

Drys straks arancini med sellerisalt. Gentag, indtil alle arancini -kugler er stegte. Server med en side krydret marinara sauce.


Letbagte riskugler (Arancini)

Al smag af de vidunderlige stegte risottokugler i en enkel bagt version.

Ingredienser

  • 1 kop vand
  • 1 kop hurtig madlavningsris (jeg brugte minutris)
  • 5 spiseskefulde usaltet smør, delt
  • & frac12 kopper Strimlet mozzarellaost
  • & frac14 kopper Revet parmesanost
  • 2 skiver Kogt bacon, smuldret
  • 2 spiseskefulde hakket persille
  • ⅔ kopper Krydret Panko -brødsmuler
  • Salt og peber, efter smag

Forberedelse

Forvarm ovnen til 400 F.

Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt derefter den hurtigt tilberedte ris, dæk gryden, fjern den fra varmen og lad den stå i 5 minutter.

Rør en spiseskefuld af smørret og mozzarella- og parmesanosten i. Fold bacon og persille i.

Brug en scoop (jeg brugte en 1 ounce scoop og fik 12 riskugler) eller dine hænder, form risblandingen til kugler.

Smelt det resterende smør og kom det i en lav skål. Fordel brødkrummerne i en anden lav skål. Dyp hver risbold i smørret og derefter i brødkrummerne. Læg på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 15 minutter. Drej riskuglerne og fortsæt med at bage i yderligere 10 – 15 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Serveres varm, med eller uden dypsauce.


Hvordan laver man en Arancini gryde?

I vores opskrift herunder antog vi, at du ikke har tilberedt risotto til rådighed - så du starter med at simre lidt arborio ris i grøntsagsbouillon. Når de er kogt, fordeles risene på en plade for at afkøle og presser risen til et jævnt, fladt lag. Når risen er helt afkølet, skæres den i tolv firkanter.

Når risene afkøles, svitses oksekød og sød italiensk pølse i en stegepande med lidt frisk hvidløg.

Du kombinerer også æg med revet Fontina -ost – en dejlig italiensk ost, der let smelter og har en cremet, mild smag.

Saml derefter din Arancini-gryde i en 9 ࡯-tommer bageplade i lag: Tomatsauce, kogte ris, brødsmuler, kogt oksekød og pølse, æg- og osteblanding – i henhold til instruktionerne i opskriften herunder.

Dit sidste lag vil være en kombination af brødkrummer og ost oven på ris, så din bagte gryde ligner det yderste lag af en stegt arancini.

Bages til den er varm hele vejen igennem, osten er smeltet, og brødkrummerne er gyldenbrune ovenpå.

Når du er kommet ud af ovnen, skal du lade din Arancini -gryde stå i cirka ti til femten minutter. Skær derefter i ni portioner og server med mere tomatsovs ovenpå, hvis du vil.

Du kan nyde disse andre grydeopskrifter:

hjerte solidt hjerte solidt ikon


3 ost Arancini

I går tog jeg en hurtig meningsmåling på LFK ’s Facebook -side for at se, hvilken opskrift I alle ville have, at jeg skulle arbejde videre med. I har alle valgt riskugler, og jeg må sige, at jeg var temmelig begejstret, fordi jeg ikke har lavet dem i et stykke tid! Disse 3 Ost Arancini var en fast bestanddel i vores hjem vokser op. Perfekt kogte arborio ris blandet med 3 fantastiske oste mozzarella, ricotta & amp pecorino romano. De paneres og steges derefter til de er gyldenbrune og perfekt sprøde.

Arancini kræver en håndfuld trin at lave, men de er alle meget enkle trin, der bare tager lidt tid. Arborio -risen koges med vand, hvidløgspulver og smør, til det er mørt, og alt vandet er absorberet. Et par tempererede æg røres derefter sammen med frisk hakket persille og de 3 oste. Blandingen scoopes ud på en beklædt bageplade ved hjælp af en medium cookie eller iscoop. Kom det i køleskabet for at afkøle, det gør dem lette at håndtere. Når de er afkølet rulles de til kugler og paneres med mel, æg og krydderier. Friteret, til den er gylden og sprød.


Se videoen: Sicilské arancini (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Goltizshura

    I think you are making a mistake. Lad os diskutere. Send mig en e -mail til premierminister, vi taler.

  2. Herrick

    Jeg lykønsker, det forekommer mig at være den geniale tanke

  3. Godfredo

    Jeg er dig meget taknemmelig for oplysningerne. Jeg har brugt det.

  4. Kazrarr

    Hmm ... det sker endda.



Skriv en besked