
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Denne smukke riff på traditionel fransk kartoffelsalat lader tricolor kartofler skinne med masser af urter og olivenolie i stedet for tung mayo.MERE +MINDRE-
Kartofler
3
lb lille (to-bid) kartoffelmedley (hvid, rød og lilla)
Forbinding
1/2
kop ekstra jomfru olivenolie
1
spiseskefuld Dijon sennep
6
fed hvidløg, meget finhakket
1/2
teskefuld malet sort peber
10
grønne løg, tyndt skåret
1/2
kop hakket friske italienske (fladblade) persilleblade
1
spiseskefulde hakkede friske timianblade
Skjul billeder
1
I kartofler og vand placeres i 5-liter lagerbeholder eller hollandsk ovn. Dæk til og kog op; reducer varmen til medium-lav. Simmer dækket 9 til 11 minutter, eller indtil kartoflerne er ømme, når de er gennemboret med pareringskniv. Tøm kartofler; afkøles ca. 10 minutter eller indtil den er kølig nok til at håndtere.
2
I mellemtiden, i stor skål, slå olie, eddike, sennep, hvidløg, salt og peber med piskeris indtil kombineret. Rør løg, persille og timian i.
3
Skær kartofler i kvart, og tilsæt til vinaigrette i skål; kaste til frakke. Spred arugula på stort fad. Sked kartoffelblandingen over arugula. Serveres varm.
Ekspert tip
- Små tricolor kartofler kommer normalt i 1 1/2-lb poser. Vil du have mere lilla? Se efter baby lilla kartofler i poser af samme størrelse hos gourmet købmænd.
- Vær forsigtig med at skære kartoflerne for at undgå at mase dem.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 180
- Kalorier fra fedt
- 80
% Daglig værdi
- Total fed
- 9 g
- 14%
- Mættet fedt
- 1 1 / 2g
- 6%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 0 mg
- 0%
- Natrium
- 350 mg
- 14%
- Kalium
- 580 mg
- 16%
- Samlet kulhydrat
- 21g
- 7%
- Kostfibre
- 2g
- 11%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 3g
- A-vitamin
- 10%
- 10%
- C-vitamin
- 15%
- 15%
- Calcium
- 4%
- 4%
- Jern
- 8%
- 8%
Udvekslinger:
1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.