Nye opskrifter

Grøn bønnesuppe med borscht

Grøn bønnesuppe med borscht

Rens bønnerne og skær dem i stykker

Skræl gulerødderne og skær dem i 4, samt stykke selleri

Kom bønner, gulerødder, hakket rød peber, selleri, persilleblade og selleri (du kan binde bladene med lidt vand) i saltet vand og hele løg og eventuelt lidt sart (valgfrit, kom ikke hele tiden)

Lad det koge, til sidst sættes de flåede tomater og skærer stykkerne og den hjemmelavede borscht, lad det koge i yderligere 2-3 minutter og sluk for varmen.

Fjern persille og bladselleri.

Server almindelig eller med cremefraiche

Det er dejligt og koldt i denne varme .............


Grøn bønnesuppe (fastende)

Det er hurtigt gjort, jeg synes det går lige så godt med kartofler eller kål.

  • 1/2 kg grønne bønner
  • 2 passende gulerødder
  • 1 persillerod
  • 1 forbindelse med persille
  • 1 dildforbindelse
  • 1 spsk sød paprika

Vask grøntsagerne og skær dem i skiver, og kog dem derefter i 2 liter vand. Når vandet koger, tilsættes de rensede og vaskede bønner (hvis bælgene er længere, skær dem i halve). Tilsæt 1 spsk vegeta og lad det koge. Når bønnerne er kogt separat, opvarmes lidt olie, tilsæt paprika, bland og sluk med en kop saft, hvori bønnerne blev kogt. Hæld blandingen over bønnerne og bring det i kog. Sluk for varmen, og tilsæt de hakkede grøntsager.

Servim. For sur kan du bruge borscht eller tomatjuice.

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Grøn bønnesuppe med røget pølse og fløde

En velsmagende og fuld af smagsuppe, så jeg ville svare, hvis nogen spurgte mig, hvorfor jeg ville anbefale denne grønne bønnesuppe med røget pølser og fløde.
Generelt gør jeg det ret ofte, men det afhænger helt af sæsonen, om sommeren gør jeg det med tomater og om vinteren med fløde. Jeg indrømmer det godt, og om sommeren gør jeg det nogle gange med creme :))))
Men lad os se, hvad vi har brug for, og hvad det handler om, men jeg forsikrer dig om den vidunderlige smag af denne suppe.

Ingredienser grønne bønnesuppe med røget pølse og fløde

  • Et løg
  • 150 g gulerødder
  • 100 g sellerirod
  • 100 g rød peberfrugt
  • 3-4 fed hvidløg
  • 50 ml solsikkeolie
  • 500 g gulgrønne bønner
  • 300 g røget pølser
  • 1 varm peber plus saft fra dem (valgfrit)
  • 350 g fløde med minimum 32% fedt
  • 3 æggeblommer
  • 1 bundt dild
  • 1 spsk friske timianblade eller 1 tsk revet tørt
  • Salt og peber efter smag

Sådan tilberedes grønne bønnesupper med røget pølser og fløde:

Vi renser alle grøntsagerne, undtagen de grønne bønner, vi skærer dem i tern og sætter dem til at hærde med olie og salt.

Efter 5 minutter tilsættes pølsen skåret i skiver på en halv centimeter, svitses i 2-3 minutter ved svag varme

og tilsæt 1,5 l vand og kog i cirka 20 minutter eller så længe det er nødvendigt, så pølsen er kogt (afhængig af pølsen)

Tilsæt grønne bønner, timian, peber, pebereddike (efter smag), salt og kog i 8-10 minutter.

Forbered imens litchi: bland æggeblommerne med fløden, og når bønnerne er kogt, tag så meget af suppen som muligt og kom det i flødeblandingen for at bringe litchien så tæt som muligt på temperaturen i gryde. Hæld tilbage i gryden og rør i 3-4 minutter kontinuerligt.


Salat suppe

Salatsuppe er en suppe, der er specifik for den varme årstid, når alle slags grøntsager optræder i haver og markeder. Den er lækker, frisk og naturligvis meget sund.

Salat kan findes i supermarkedet året rundt. Foråret er dog det bedste tidspunkt at nyde det. Så er den frisk, og du er sikker på, at den ikke kommer fra drivhuset.

Der er mange fordele ved at spise salat. Den er fuld af vitaminer & # 8211, især vitamin A, fra 100 gram salat kan du ekstrahere 247% af den anbefalede daglige dosis, ifølge Ernæringsguiden. Friske C-vitaminblade indeholder også en masse vitamin C. Desuden er salat en meget kaloriefattig mad. Nærmere bestemt giver 100 gram salat dig 15 kalorier, så du kan spise uden fortrydelse fra denne grønne naturglæde.

Vi bruger salat i alle slags kombinationer: i salater, i sandwich, i forretter. Men en unik måde at bruge den på er suppe.

  1. Skær løg, gulerødder og selleri i tern. I en stor gryde, tre fjerdedele fuld af vand, tilsættes de hakkede grøntsager og bringes i kog.
  2. Vask imens salaten godt, blad for blad. De kan have spor af snavs eller endda insekter.
  3. Når vandet, du lægger grøntsagerne i, er kogt, tilsættes salatbladene og brydes dem i hånden.
  4. Vent til det koger igen, lad det koge lidt mere, tilsæt derefter citronsaft og salt og peber efter smag.
  5. Tag gryden af ​​varmen og server suppen varm. Eventuelt kan du servere den med en spiseskefuld fløde eller yoghurt.
2.5 / 5 - 2 Anmeldelser)


Video: EID-OPKODE IDEER. MADINSPIRATION (Oktober 2021).