Seneste opskrifter

Fersken Bellini

Fersken Bellini

Denne fersken bellini opskrift er dybest set sprudlende sprut hældt over en sød ferskenpuré. Den italienske version af en mimosa er let som (sent) søndag morgen.MERE +MINDRE-

2

mellemstore ferskner, skrællet og i terninger

1

flaske Prosecco, champagne eller tør mousserende vin

Skjul billeder

  • 1

    Pure ferskner, vand, citronsaft og sukker i en blender indtil glat.

  • 2

    Fyld en champagnefløjte en fjerdedel fuld af puréen og top derefter med Prosecco, champagne eller mousserende vin.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Du stødte sandsynligvis først på fersken bellini ved brunch og troede, det var en mimosa. De er dog to forskellige drinks. Hvad adskiller en bellini fra en mimosa? Mens drikkevarer er ens, er en mimosa lavet med appelsinjuice, mens en traditionel bellini indeholder ferskenpuré. Appelsin eller fersken, en champagnepunch-opskrift er altid en god idé, men du skal vide, hvordan du åbner flasken først.

Se videoen: Innbruddstyven ga opp ble tatt på fersken (Oktober 2020).