Nye opskrifter

Fennikel og æble sommersalat opskrift

Fennikel og æble sommersalat opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Salat
  • Frugtsalat

Dette er en lækker sprød salat, der er sødet med friske hindbær. Du kan ikke rigtig klare det på forhånd, men hvis du skal - hæld et par spiseskefulde fransk dressing eller en balsamico baseret vinaigrette og afkøl det derefter. Lækker serveret med svinekød.

1 person lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1 fennikelpære, fint skåret i tern
  • 1 æble, skrællet og i tern
  • 100 g friske hindbær
  • balsamico vinaigrette, til servering

MetodePrep: 10min ›Klar om: 10min

  1. Bland alle ingredienserne i en skål. Hæld lidt fransk dressing eller en balsamico vinaigrette over.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(1)


Selleri, æble og fennikelslaw

Pisk de første 5 ingredienser i en medium skål. Tilsæt bladselleri og bladselleri, tyndt skåret fennikel og hakkede fennikelblade og æblekast til pels. Smag til med salt og peber.

Hvordan ville du vurdere selleri, æble og fennikelslaw?

Virkelig lækker! Vi serverede dette med syrlig kylling og bøf, og det var den perfekte side, da smagene var kølige og forfriskende.

Opskrifter du vil lave. Madlavningsråd, der virker. Restaurantanbefalinger, du stoler på.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. God appetit kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


Kategorier

Den bedste burgeropskrift nogensinde!

Den bedste burgeropskrift, du kan lave i dit hjem. Oplev denne lækre burger med de bedste burgerpåfyldninger! Guacamole, syltet radise og rucola gør denne oksekødsburgeropskrift til en frisk opskrift på en almindelig hamburgeropskrift. Kombiner denne lækre oksekødsopskrift med den bedste rødvin til en velsmagende madoplevelse.

Kyllingekatsu i honningglasur

Denne kylling katsu opskrift er så enkel at lave derhjemme. En sprød, men mør stegt kyllingopskrift med en perfekt, sød og salt glasur. Det vil helt sikkert fange hele familiens hjerter. Denne honningglaserede kylling er godt slikket! Denne lækre katsu -opskrift er en unik version af klassisk kyllingekatsu, med en kombination af søde og citrusagtige smag smeltet sammen til en glasur! En perfekt parring af hvidvin.

Hjertelig polsk jæger 's Stew

Røgfyldt og smagfuldt, dette er en gryderet, du gerne vil beholde i dit repertoire i kølige nætter. Hvis du ikke let kan finde kabanos (en type polsk pølse), kan du bytte til nogle almindelige røget pølser. Når du tænker på, hvilken vin du skal tilføje, skal du finde en billig lys rødvin, som du ikke ville have noget imod at drikke. Denne gryderet er en elsket svinekødsgryder, der er fuld af smag takket være en velsmagende kombination af forskellige ingredienser. En velsmagende gryderet af kål og kød! Typiske ingredienser omfatter frisk og fermenteret hvidkål og forskellige typer kød.

Omrørt fisk og skaldyr med fennikel og grapefrugt

Denne skaldyr og fennikel Stir Fry er en klassiker, der helt sikkert vil glæde. En hurtig, velsmagende og let stegeopskrift. Perfekt til travle hverdage. Denne skaldyr Stir Fry er en asiatisk favorit i restauranter i Sydøstasien. Denne hurtiglavede stege er en fremragende skaldyrsret med et amerikansk twist. Krydrede noter kombineres med havets smag, bare sørg for ikke at overstege fisk og skaldyr. Den kan serveres under frokost og middag og er en perfekt parring af hvidvin.

Enkel Bacon & amp; hvidløgspasta

Denne lette pastaopskrift er perfekt til dem, der leder efter et lækkert måltid ved hjælp af ingredienserne, der kan findes i spisekammeret på dette tidspunkt i nødstilfælde. Denne kombination af bacon og pasta er en sund måltidsidé, der kun kan tilberedes med et begrænset antal spisekammeringredienser. Denne enkle garlicky pastaopskrift kan spises til frokost eller middag, og er en god parring af hvidvin og mad.


Forberedelse

Trin 1

Brug en gaffel til at blande æble, fennikel, skalotteløg, kylling, mayonnaise, purløg, estragon, citronskal og 1 spsk. citronsaft i en medium skål, indtil det er godt kombineret. Smag til med salt, peber og mere citronsaft, hvis det ønskes.

Hvordan ville du vurdere Apple-Fennel Chicken Salad?

Brugte også et helt æble og en hel fennikelpære. Masser af knas! Ja det er fantastisk med multigrain brød.

En god opskrift! Den eneste ændring, jeg foretog, var at bruge hele æblet.

Denne opskrift er lækker! Jeg brugte brysterne fra en rotisserie kylling og et fiji æble. Jeg vil bruge et æble, der er lidt mere tærte næste gang, og noget endnu mere interessant, når æblesæsonen er over os. Jeg brugte et stykke ristet multigran brød som et redskab til at skubbe dette ind i min mund. En perfekt sommerfrokost! Tak, Alison!

Opskrifter du vil lave. Madlavningsråd, der virker. Restaurantanbefalinger, du stoler på.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. God appetit kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


Opskriftsoversigt

  • ½ kop groft hakkede valnødder
  • ½ kop ekstra jomfru olivenolie
  • ¼ kop citronsaft
  • 1 skalotteløg, hakket
  • 1 spsk brunt sukker
  • 1 tsk Dijon sennep
  • Salt og peber efter smag
  • 1 Galaæble, skåret i kvarte
  • 1 mellemstore fennikelpære
  • 1 selleririb
  • 1 (5 oz.) Pakke frisk rucola
  • 1 kop løst pakket friske persilleblade

Forvarm ovnen til 350 & deg. Bag valnødder i et enkelt lag i en lavpande i 7 til 9 minutter eller indtil de er ristede og velduftende under omrøring halvvejs igennem.

Pisk imens olivenolie og de næste 4 ingredienser sammen med salt og peber efter smag.

Skær æble, fennikel og selleri i tynde skiver ved hjælp af en mandolin eller en skarp kniv. Kast ruccola med en lille mængde vinaigrette. Anret rucola på et fad. Kast æble, fennikel, selleri og persille med den ønskede mængde vinaigrette. Top arugula med æbleblanding drys med valnødder og salt og peber efter smag. Server straks med eventuel resterende vinaigrette.

Knasende gulerodssalat: erstat 2 mellemstore skrællede rødbeder og 2 store gulerødder med æbler, fennikel og selleri. For at forhindre hænder i at blive plettet skal du holde i roer med et køkkenrulle eller bære gummihandsker, mens du skærer dem i skiver.


Laks, fennikel og æblesalat

  • Hurtigt blik
  • Hurtigt blik
  • 20 M
  • 45 M
  • Serverer 6

Ingredienser US Metric

  • 4 spsk superfint sukker (eller bare blitzgranulat i en blender til det er fint formalet, men ikke pulverformet)
  • 6 spsk uskåret riseddike
  • 1 tsk fuldkornssennep
  • 1 fennikelpære
  • Saft af 1 1/2 citroner (ca. 4 1/2 spsk)
  • 1/2 lille rødløg
  • 1 stort tærte grønt æble, såsom Granny Smith
  • 1 lille rødbede (rød, gylden, Chioggia eller en kombination), dampet eller ristet
  • 2 spsk groft hakkede dildblade
  • 18 ounces usædvanlig frisk rå laksefilet (se LC -note over den tynde haleende fungerer ganske godt til dette tilberedning) eller hærdede eller kogte laks (det vil sige pocheret, grillet, grillet, ristet, røget eller tilberedt på nogen måde)
  • 4 spiseskefulde let og frugtagtig ekstra jomfru olivenolie eller mere efter smag
  • Havsalt og friskkværnet sort peber, eller efter smag
  • 2 spsk groft hakkede dildblade

Rutevejledning

Bland sukkeret med eddiken og rør indtil det er opløst. Pisk sennep i, indtil det er godt kombineret.

Kvartal fennikelpæren, trim toppen og fjern eventuelle grove ydre blade. Kerne hvert kvartal. Skær fennikelkvartalerne på tværs i meget tynde skiver med en meget skarp kniv eller en mandolin. Læg fenniklen i en skål og rør med 1 1/2 spsk citronsaft. Halver og kerner æblet, og skær det i strimler af tændstik. Skær løget i meget tynde ringe. Hæld æblet og løget i skålen med fennikel og citronsaft. Tilsæt vinaigrette og rør. (Lav ikke salaten for langt i forvejen, da den bliver lidt hængende, hvis den sidder mere end 30 minutter eller deromkring.)

Skræl huden af ​​roerne og skær den i tændstikstørrelser eller meget tynde skiver.

Hvis du bruger rå laks, snit laksefileten tyndt i en vinkel med en meget skarp kniv, som om du skiver røget laks og efterlader skindet bagved. Læg lakseskiverne på individuelle tallerkener eller et fad, pas på ikke at overlappe skiverne. Pensl skiverne med olien og drys derefter med salt og peber. Drys de resterende 3 spsk citronsaft jævnt over laksen og lad hvile i 2 til 3 minutter - ikke længere. Hvis du bruger kogt laks, arranger det på individuelle tallerkener.

Arranger fennikelblandingen, skiver i roer og dild sammen med lakseskiverne. Server straks.


Fennikel og æblesalat med honningyoghurtdressing

Æbler, æbler, overalt - det er en af ​​efterårets glæder. Mens æbletærte, æbleskarpe, æblemuffins og æblemos bestemt er guddommelige, er det nogle gange nødvendigt med en pause mellem hyggelige efterårsgodbidder.

Æbler skinner i denne sunde salatopskrift, der også er forfriskende og lys, en dejlig naturligt glutenfri tilbehør til enhver lejlighed.

Cortland -æbler, med deres saftige syrlige sødme, rent hvidt kød og rubinrødt hud, fungerer særligt godt i denne slaw. Cortlands er også langsomme til brune, når de skæres i skiver og udsættes for luften, så salaten bevarer en fantastisk lysstyrke.

Fennikel er en grøntsag, der topper om efteråret og bærer en let anis - eller lakrids - aroma og smag. Denne anissmag smelter godt sammen med æblernes syrlige og søde essens. Begge er sprøde og forfriskende og kommer sammen i en efterårssalat, der er sprød og let.

Æblerne og fennikelpæren er skåret tændstik tyndt med en mandolinskiver (eller julienne skræller) og derefter smidt med en cremet, men sund dressing af fedtfri græsk yoghurt og honning. Tangy med et strejf af sødme, der balancerer de andre syrlige, søde, anissmag, denne efterårssalat er lækker som efterårsret eller til en særlig lejlighed som Thanksgiving.


Fennikel, grønt æble og brøndkarse salat

Når Nancy Silverton ser en caprese salat på en menu om vinteren, siger hun: "Jeg bliver ikke i den restaurant." Intet er et mere sikkert tegn på sæsonbetinget ufølsomhed end den rutinemæssige tomat-basilikum-mozzarella-samling, der tilbydes i måneder med R i.

Men da Silverton havde brug for en simpel salat til det nye Pizzeria Mozza, tog hun den sommerstandard, overvintrede den og skabte en sensation. Hendes vinter caprese er ikke afhængig af blege tomater uden for sæsonen, gummiagtig mozzarella og basilikumblade med jetlag. Tomaterne er en særlig lokal sort, ristet på vinstokken for at intensivere smagen og saftigheden. Osten er enten en overdådig, lokalt fremstillet burrata eller buffalo bocconcini fra Italien. En håndpudset, lys pesto øger udklip af den friske urt.

Aldrig i hele historien har kokke haft så let adgang til nogen ingrediens på noget tidspunkt af året. Men efter år med at svælge i flittende natur, forstår flere og flere, at salater skal ændres med siderne i kalenderen. Hvis noget ikke er naturligt i højsæsonen, skal det justeres. Og hvis du kan arbejde med det bedste og lyseste på landmændsmarkedet, vil du skabe noget endnu livligere.

Altid skal salater dog tilpasses appetitten. Hvad folk naturligvis ønsker i de koldeste måneder, ligner omtrent lige så meget en salade -nicoise som varm chokolade gør med en Fudgsicle.

Vintersalater har en anden vægt end andre måneder. De er mindre tilbøjelige til at være en hovedret, mere tilbøjelige til at blive regnet med for at opveje rigdom i resten af ​​måltidet. Og overraskelseselementet er aldrig mere vigtigt.

Signatursalaten i Maremma i New York City er et perfekt eksempel. Blandende blød salat med blød røræg og bidder af pancetta med et snev af friske krydderurter, insalata Pontormo er robust men delikat, mættende men stadig let. Det ekko den typiske franske vintersalat med frisee, lardons og pocheret æg, men tager det til et andet, meget italiensk niveau.

Cesare Casella, kokkejer, der drømte det og opkaldte det efter en yndet florentinsk maler, holder det på menuen året rundt. Men det er virkelig den ideelle vintersalat, beroligende og varmende i farven grøn. Du kunne spise det før en tallerken med osso buco eller helt alene som aftensmad og føle dig lige så tilfreds.

Andre vintersalater er meget mere sæsonbestemte, blander citrus, granatæble, tørret frugt, nødder og andre ingredienser, der er så vigtige for et vinterkammer. Kombinationer, der ville virke polære om sommeren, er ideelle nu, og det er sandsynligvis ingen, der forstår det mere levende end Suzanne Goin fra Lucques og A.O.C.

"Min idé om salat om vinteren ligner min opfattelse af salat generelt," siger hun. »Det er en måde at fejre det, der er i nærheden nu. Jeg er en stor frugt-og-grøntsagsfan, og det bliver fokus for mig. ”

Goin har en hel filosofi om, hvordan ingredienser skal hænge sammen, hvordan trangen skifter med årstiderne og vigtigst af alt, hvordan man får mest ud af alt på sit højeste. Hun bruger for eksempel en overflod af citrus på markederne, men hun stopper ikke med mandarinsegmenter eller pressede blodappelsiner, hun bruger både saften og frugtkødet for at få maksimal effekt.

"Jeg vil altid have, at dressinger skal være saftige," siger hun. Som et modspil til rige hovedretter er citrus "lys og ikke tung."

Goin mener, at alle ingredienser skal blandes med lige hånd, frem for at lade grønt dominere, som de gør i andre sæsoner, nødder og granatæbler skal konkurrere med rucola i en given skål.

"Jeg kan godt lide ting, når alt smager integreret," siger hun. Så hun er besat af balance, med at harmonisere bitre og søde smag og ingredienser, med at få mest muligt ud af vinterfrugter, der alt for ofte henvises til morgenmad og dessert.

I sin tankegang og sine kompositioner nærmer Goin sig salater som overflødighedshorn, med maksimale ingredienser spildt ud på tallerkenen, men altid med integreret smag.

En favoritkombination af ristede rødbeder med blodappelsiner (eller mandariner) starter som et forudsigeligt vinterensemble, men tager en drejning til det pulserende med frisk mynte og orange blomstervand, med mere citrus i vinaigrette.

(For at gøre det lettere at bruge citrus har hun lært takket være sin wienerbrødsafdeling, at den bitre sten let kan piskes af den skrællede frugt med en ren skrubbe.)

Ligesom Silverton forstår Goin også, hvordan man maksimerer smagene i salater ved at tilberede ingredienser frem for kun at nå ud til rå komponenter.

PÆRER, som hun ville smide frisk skiver på enhver anden tid af året, er mere tilbøjelige til at blive karamelliseret, hvilket giver en sødere, mørkere kontrast til andre ingredienser i en salatskål. Hun moser også nogle af de ristede pærer i vinaigrette, så "du får smagen igennem salaten."

Tilføjelse af rigdom er en anden måde at vende en salat vinterlig på, da det er sæsonen for ribbenstikende mad. Goin rækker ud efter andeconfit, jamon serrano og hvide ansjoser i forskellige salater samt ricotta salata og andre oste. Hvis hun bruger en møtrik, bruger hun en olie fremstillet af den samme møtrik i dressingen.

Andrew Carmellini, kok og partner på A Voce i New York City, tager samme tilgang med sin vintersalat, hvor ost, sorte trøfler og hushærdet and bresaola smides med bitter radicchio Castelfranco, en sort der ligner en creme- farvet kålrose flækket med rødt og har fladere blade end den mere almindelige radicchio Chioggia, den dybrøde, kugleformede slags. Men hans signatursalat er et endnu bedre eksempel på grønt om vinteren.

Insalata A Voce er en blanding af brøndkarse og tynde skiver grønne æbler, selleri og fennikel med fyldige gyldne rosiner til et strejf af sødme og ristede Marcona -mandler fra Spanien til crunch.

Det virker som en ligetil kombination, men det indeholder citronskal, masser af revnet sort peber og afsluttes med en kombination af fine, tørre brødsmuler med revet pecorino- eller Parmigiano -ost. Hver bid er en fest.

Nancy Silvertons caprese har samme effekt af forskellige årsager. Hun siger, at ideen til overvintring kom fra hendes partner, Mario Batali, der troede, at der var brug for flere salater og antipasti på menuen på Pizzeria Mozza. Hun besluttede at bruge de samme elementer som om sommeren, men uddybe smagen først ved at stege tomaterne på vinstokken - enten Sweet 100 fra Del Cabo i Baja California eller Roma eller kirsebær.

Sat på en rist i en 200-graders ovn, blødgør de og intensiveres på tre til seks timer, afhængigt af størrelsen.

Basilikummet er også fra Del Cabo, det er en meget smagfuld sort, som Silverton siger, er reddet fra bitterhed ved at bruge en morter og støder frem for en blender eller foodprocessor til at gøre det til pesto. Og osten er burrata, den cremede mozzarella, fra en ostemaskine i Pico Rivera. Eller det kan være de små bid af bøffelbocconcini fra Italien.

Det er let at replikere caprese derhjemme: Skær burrataen i kvarte eller i halve (afhængigt af om hvert stykke er 8 ounces eller 16 ounce). Læg hver på en tallerken med snitsiden opad, drys den med havsalt, ske pestoen over og skær friske basilikumblade over den. De ristede tomater går ovenpå med et dryp af ekstra jomfru olivenolie.

Ristning af tomater tager tid, men der er noget tiltalende sæsonbetinget ved en varm ovn lige nu.


Krabbe- og tomatsalat med peberrodsdressing: Nathan Outlaw

Nathan Outlaws krabbe- og tomatsalat med peberrodsdressing

En perfekt, enkel salat til en sommerdag, hvor tomater er rigelige, saftige og søde. Jeg laver altid min egen krabbe, men hvis du bruger en plukket, kan du samle retten på kort tid. Peberrod tilføjer et forfriskende spark og bringer virkelig retten til live. Serverer fire som forret.

Omkring 300 g hvidt krabbekød (hvis du laver din egen krabbe, skal du bruge en 1,5 kg)
12 modne tomater (det bedste du kan få)
1 skalotteløg, skrællet og hakket fint
100 ml olivenolie
50 ml hvidvinseddike
1 tsk sukker
3 tsk hakket persille
Havsalt og friskkværnet sort peber

Til peberrodsdressing
150 ml creme fraiche
2 spsk flødeskåret peberrod
Friskrevet skal og saft af 1 citron
100 g brunt krabbekød

At pynte
Skal af 1 citron (ideelt)
2 spsk fladblade persilleblade, skåret i skiver

Bring en stor gryde med vand i kog. Kern tomaterne og marker et kryds i skallen øverst på hver enkelt. Blancher tomaterne i kogende vand i 20 sekunder, fjern derefter med en hulske og overfør til en bakke. Når det er køligt nok til at håndtere, skal du skrælle det og derefter skære halvdelen af ​​tomaterne i 1 tyk tykke skiver på £ 1 og resten i tern. Kom alle tomaterne i en skål og tilsæt skalotteløg, olie, eddike, sukker og hakket persille. Rør forsigtigt og krydr efter smag.

Kontroller det hvide krabbekød for fragmenter af skal eller brusk, kom det derefter i en skål og smag til.

Pisk dressingsingredienserne til det er glat, og smag til.

For at servere deles tomatsalaten mellem fire tallerkener. Del det hvide krabbekød jævnt mellem dem, og dryp dressingen ovenpå. Afslut med et drys citron og strimlet persille, og server.

Nathan Outlaw er kok/protektor for Restaurant Nathan Outlaw i Port Isaac, Cornwall og Outlaw's i hovedstaden, London SW3. Hans seneste bog, Everyday Seafood, udgives af Quadrille til 20 £. For at bestille et eksemplar til £ 16, gå til bookshop.theguardian.com.

Hvad skal man drikke Jeg ville normalt gå til en sauvignon eller riesling med krabber, men denne rige, cremede dressing tyder på en glattere hvid. Et eget mærke chablis som f.eks Sainsbury’s Taste the Difference Chablis 2015 (£ 10 12,5% abv) er en pålidelig go-to. FB


Relateret video

Mine forældre lavede dette en gang, da jeg var 15 for mine venner og jeg. Alle elskede det, siden da har jeg altid ønsket at lave det, jeg fik fennikel i denne uge, og det bliver denne salat. Ønsk mig held og lykke.

Velsmagende, selvom jeg ændrede opskriften i henhold til mange andre anmeldelser ved at tilføje lidt honning til dressingen (og lidt merian). Prøv bestemt at opsøge en særlig mild blåost, ellers vil den noget overmande resten af ​​ingredienserne. Alt i alt dog en sprød og forfriskende salat med godt improvisationspotentiale.

Jeg lavede dette lige som opskriften var skrevet og blev skuffet. Det var spiseligt, men jeg troede, at det bare var halvdårligt. Min mand brød sig virkelig slet ikke om det.

lækker - jeg ristede valnødder til toppen af ​​salaten og brugte lidt frisk hakket koriander og majoram plus hakket skalotteløg og lidt sherryeddike til dressingen, ud over citronsaft. jeg erstattede også ribs med hakkede dadler. cliantro og valnødder bidrog smukt til æblernes og fennikelens smag.

Denne salat er smuk, let og lækker! Jeg erstattede tørrede tranebær og brugte ved en fejl frisk frisk appelsinsaft i stedet for citronsaft. For mig ville jeg ikke ændre noget.

Denne salat har været et hit hver gang jeg laver den. En gæst måtte have en kopi til at tage med til Napa Valley for at lave til sine venner. Fantastisk sommersalat og fantastisk til et tungere vintermåltid.

Dressingen har brug for lidt sødme, så jeg tilføjede en klat honning og et strejf af æblecider.

Lækkert! Jeg tilføjede lidt honning til opskriften og mangler endnu at tilføje gorgonzolaen, som jeg vil lave til aftensmad. Jeg vil lave dette til firma. Jeg var bare nødt til at prøve det først, da jeg var usikker på det endelige resultat, da fennikel ikke er en grundlæggende ingrediens.

Dette er en lækker salat, ligesom den er. i & quotve lavede det også med fennikel, som jeg sauterede til karamelliserede og kom pærer. Server det med gorgonzola på et stykke ristet baguette og det er en fantastisk efterår/vintersalat. (Fik ideen fra Mario Batali)

Jeg elskede dette! let og frisk. Et stort hit til fester. Meget let også.

Smager som sommer. Lækkert, let og hurtigt. Jeg kan normalt ikke lide fennikel, men det er fantastisk! Jeg har gjort det flere gange, og det bliver altid godt modtaget.


Se videoen: Grønkål til salater - Sådan! (Kan 2022).