Nye opskrifter

Kage med æbler, kirsebær og brændt sukkerfløde

Kage med æbler, kirsebær og brændt sukkerfløde


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Karameliser sukkeret med et par dråber vand. Da jeg fik en klar og lys karamel, hældtes den i en 25/35 cm bakke.

Skræl æblerne og skær dem i små skiver. Læg det over karamellen og sæt bakken i ovnen ved den rigtige varme i 15 minutter. Tilsæt derefter kirsebærene over æblerne.

Pisk æg som en omelet, tilsæt sukker og bland godt. Tilsæt vaniljeessens, kold mælk og bland sammensætningen, hæld derefter æbler og kirsebær over. Sæt i ovnen.

Imens forberedes sammensætningen til Bordplader : Pisk æggehviderne med sukkeret. Gnid æggeblommerne med olie, vand og vaniljeessens. Bland med æggehvide skum, tilsæt derefter mel og bagepulver. Hæld den velcoatede brændte sukkercreme over og bag i yderligere 20-25 minutter. Læg kagen kold i gryden til den næste dag, når den vendes på en tallerken og pynt med fløde tilberedt af pulver, mælk og flormelis.


Video: Sådan laver du æblecrumble - verdens letteste kage (Kan 2022).