
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Flyt over, brownie sundae - der er en ny dessert i byen, og vi synes, den er endnu bedre end klassikeren. Det er denne bløde, buttery blondie toppet med en tyk ahornsirup og flødeostsauce. Og hvis det ikke er nok, er det også drysset med kandiserede pekannødder.MERE +MINDRE-
Blondie
2
kopper Guldmedalje ™ mel til alle formål
3/4
kop pakket brunt sukker
1/2
kop hvid vanilje bagning chips
Sovs
1
pakke (8 oz) flødeost, blødgjort
3/4
kop kraftig flødeskum
Toppings
1 1/2
kopper hakkede kanderede pekannødder
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af 13x9 tommer gryde med madlavningsspray. Bland mel, bagepulver og salt i en lille skål; sæt til side.
2
Slå blødgjort smør, granuleret sukker og brunt sukker i en stor skål med en elektrisk mixer på mellemlang hastighed 2 minutter, skrab skålen lejlighedsvis, indtil den er blød. Pisk æg ind ad gangen, indtil de er glatte. Pisk i vanilje. På lav hastighed, slå en tredjedel af melblandingen, derefter halvdelen af mælken, og slå godt efter hver tilsætning, lige indtil glat. Gentag med melblanding og mælk, og slut med melblanding, skrabesiden af skålen lejlighedsvis. Rør bageplader og pekannødder i. Spred dej jævnt i gryden.
3
Bages 25 til 30 minutter, eller indtil tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles helt, ca. 1 time og 30 minutter. Skær i 4 rækker med 3 rækker for at lave 12 stykker.
4
I middel skål skal du slå sauceingredienser med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil blandingen er glat og let fortykket.
5
Top hver blondie med 1/3 kop is, 1/4 kop sauce og 2 spsk kandiserede pekannødder.
Ekspert tip
- Valnødder kan erstattes af pekannødder i denne opskrift.
- Blødgøring af flødeost inden blanding med sirup og flødeskum hjælper det med at blive mere glat.
- Scooping af isen på et bageplade og opbevaring af scoops i fryseren gør sundae prep i sidste øjeblik let.
- Nogle sorter af købte kandiserede pekannødder er krydret, så sørg for at læse etiketten omhyggeligt.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1/12 opskrift
- Kalorier
- 830
- Kalorier fra fedt
- 390
% Daglig værdi
- Total fed
- 43 g
- 66%
- Mættet fedt
- 23g
- 114%
- Transfedt
- 1 g
- Kolesterol
- 130 mg
- 43%
- Natrium
- 420 mg
- 18%
- Kalium
- 350 mg
- 10%
- Samlet kulhydrat
- 101g
- 34%
- Kostfibre
- 2g
- 8%
- Sukker
- 79g
- Protein
- 9 g
- A-vitamin
- 25%
- 25%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 20%
- 20%
- Jern
- 10%
- 10%
Udvekslinger:
3 stivelse; 0 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 8 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.