Nye opskrifter

Bagte svampe

Bagte svampe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Svampe i ovnen:

Vask svampene uden at fjerne skindet. Hak løg og svampestængler fint, sauter løg og hvidløg og tilsæt derefter stilkene og krydr. Læg hatten med forsiden opad i en bakke smurt med lidt olie, drys med lidt olie og drys med peber og salt. Efter cirka 5 minutter vender vi dem om og lader dem stå i yderligere 5 minutter. Drænet juice tilsættes fyldet sammen med persille og 1 liter tomatpuré. Smag til med salt og smag til. Vi fylder svampene og sætter dem i ovnen lidt længere.


Sæt først kartoflerne i en gryde med vand til at koge (nok vand til at dække dem). Når de er kogt og afkølet, skrælles dem og skæres i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne i en bakke, og drys blandt dem de godt vaskede svampe og revet ost på rivejernet med store huller. Tilsæt lidt tomatsaft og cirka 3 fed hvidløg. Match smagen med salt og peber, og kom fadet i ovnen. Fjern bakken, når du bemærker, at kartoflerne er brune og pynt dem med persille.

Over denne pakning kartofler med svampe hæld fløden efter smag og server med enhver bøf.


Nødvendig fasanovn med svampe

  • 1 fasan
  • 500 gr svampe
  • 50 gr smør
  • 4 fed hvidløg
  • 6-7 tern bacon

Til pletten

  • 1 glas rødvin (ca. 200 ml), 2 spsk olivenolie
  • stort salt, peberkorn, timian, laurbærblade, 2-3 fed hvidløg

Fjern fasanen fra pletten og dup den med et tørt håndklæde. Vi kan forlade fasanen, som den er, eller vi kan skære den på brystet og løsne den ved at trykke på den på søjlen for at opgive knoglerne. Således passer den godt i bakken. Vi gnider det med salt og smør og fylder det under huden med hvidløg og bacon. Vi lægger det i en bakke og lægger den plet, hvori vin, olie, hvidløg, kvartsløg og krydderier sad (pletten, hvori det sad).

Vi renser svampene med et tørt håndklæde og skærer dem i kvarte, hvis de er større. Vi lagde dem i bakken, omkring fasanen. Dæk bakken med aluminiumsfolie og sæt den i ovnen. Efter et stykke tid kontrollerer vi (pas på ikke at brænde den ophobede damp under folien), om væsken er fordampet og kødet er blevet mørt. Hvis kødet ikke er godt mørt (det afhænger også af fasanen), men væsken er fordampet, kan vi tilføje endnu et glas vand. Når kødet er mørt, dvs. at det let kommer af, når det stikkes med en gaffel, fjernes aluminiumsfolien. Vi tager en sauce fra bakken med en ske og lægger den over fasanen, hvorefter vi lader den brune i cirka 15 minutter i ovnen. Vi serverer fasanbordet i ovnen, der sidder på svampesengen.

Andre kort fortalt: Pletten kan laves af flere ingredienser, men hvor vi kan finde følgende typer: olier at overtage og rette smagene over kødet, syre & # 8211 vin, citron, eddike & # 8211 for at skære & # 8220kogt kød & # 8221 og stege det, krydderier og grøntsager & # 8211 selleri, løg, hvidløg, andre rødder & # 8211, der har rollen som at komme med smag og smag. Flere eksotiske pletter kan også bruges, f.eks. med papaya eller ananas. Hvis du har beholdt fasanfjederfasen længe nok (over 7-10 dage), er 12-timers fasen i pletten ikke længere obligatorisk, og du kan putte denne blanding af olie & # 8211 syre & # 8211 krydderier direkte i gryden , over fasan. Hvis du finder det meget svært at halvere fasanen, skal du gøre det samme med et fjerkræ, nedsænke det lidt i kogt vand.


500 gr friske svampe, 1 tsk tørret timian, 5 grønne løg, 20 ml olie, salt og peber efter smag.

Vask svampene godt og skær dem i halve.

I en skål blandes olie, timian, grønt løg (fint hakket), salt og peber efter smag.

Tilsæt svampene med sammensætningen ovenfor og læg dem i et varmebestandigt fad.

Sæt i ovnen i 30 minutter ved 180 C.

Server med polenta eller med bøf.


Pleurotus svampe, i ovnen

Skræl squashen, og skær den i skiver. Svits løg / porre i lidt varm olie, tilsæt svampene og lad det simre under omrøring, indtil svampene begynder at bløde i deres saft.

Kom den skivede peber, tomater i tern i bouillon, salt og peber efter smag. Hvis du bruger tomater, skold dem, skræl dem, skær dem i små stykker og tilsæt dem over svampene. Hold på varmen, omrør lejlighedsvis, indtil peberfrugten er næsten færdig og saften er lidt lav.

Tilsæt mel opløst i creme fraiche, vin, broccolibuketter, hakket grønt, bland og juster smagen af ​​salt og peber. Overfør straks til et varmebestandigt fad og stil det i den forvarmede ovn i cirka 20-25 minutter, på passende varme eller til grøntsagerne er færdige og saucen er let bundet og lav.

Serveres varm, almindelig eller som tilbehør ved siden af ​​bøffer eller kødretter.


Bagt kylling fyldt med boghvede: de bedste opskrifter på en appetitvækkende ret

Bagt kylling fyldt med boghvede er en festlig ret, der kombinerer saftigt kød med dampet pynt under en gyldenbrun skorpe. Du kan tilføje krydrede svampe, slagteaffald, urter og æbler eller svesker til fyldet.

Klassisk opskrift

Boghvede i bulk er gennemblødt i kyllingesaft, det viser sig velduftende og velsmagende.

Påkrævede komponenter:

  • 1 frisk kyllingekroppe (uden organer)
  • 150 g sorterede boghvedebær
  • 30 g olie af høj kvalitet 82%
  • 1 spsk. l. Mayonnaisesauce med et fedtindhold på 60%
  • 1 tsk. peber, formalet i en morter og salt.

Trin-for-trin opskrift på kylling fyldt med bagt boghvede:

  1. Kog boghveden, indtil den er blød, salt efter smag. Vask kyllingekroppen og tør den med et køkkenrulle.
  2. Kom smørret i grøden og rør rundt for at smelte.
  3. Riv kyllingekroppen indvendig og udvendig med salt og peber efter smag.
  4. Fyld kyllingen med duftende boghvedegrød.
  5. Skub hullet med ledninger eller prik det med tandstikker, så fyldet ikke falder. Smør overfladen med mayonnaise og læg vidnet på en bageplade.
  6. Bages i 1,5 timer i en forvarmet ovn ved 180 ℃, hældes over saften, der skiller sig ud. Kyllingen dækkes med en gyldenbrun skorpe, og fileten forbliver saftig og blød.
  7. Server, sørg for at fjerne tandstikker eller tråde. Fjern boghveden med en ske på en tallerken ved siden af ​​kødet.

Kylling fyldt med boghvede i ovnen med svampe

Den appetitlige fyld er mættet med en svampesmag, kødet tørrer ikke ud, og fuglens gyldenbrune hud ser meget appetitlig ud.

  • renset fuglekroppe
  • 100 g boghvedekerne
  • løg hoved
  • ½ gulerødder
  • 100 g champagne
  • 50 ml olie
  • efter salt og revet peber
  • 1 komplet art. l. tyk tomatsauce
  • 1 spsk. l Skat
  • 1-2 tsk hvidløg i pulverform
  • et lille stykke papir
  • 1 tsk blanding af kyllingekrydderier.

Opskrift på saftig kylling fyldt med blød boghvede med svampe:

  1. Kog boghvede, indtil det er knust i 20-25 minutter.
  2. Skær løget i tern og steg det til det er gyldenbrunt.
  3. Tilsæt revne gulerødder og svampe, skåret i kvarte, i gryden.
  4. Steg grøntsagerne i 5 minutter ved svag varme, tilsæt kogt boghvede, salt og peber bordet.
  5. Bland ingredienserne og lad det stå på ilden i 3 minutter.
  6. Skyl kyllingeskroget, tør det, smør det hele med salt og peber.
  7. Til spredning blandes tomatpuré med paprika, honning, krydderier, hvidløgspulver og sort peber.
  8. Mal krydderierne godt.
  9. Fyld kappen godt med kølet grød.
  10. Skær skrællen flere steder med tandstikker, så fyldet ikke falder af.
  11. Smør fuglen generøst på alle sider, bind dine ben og vinger med en pisk og dæk flæserne med folie. Placer huset i en pergamentforet form.
  12. Bag fjerkræet i 190 ℃ timer, og pensl derefter skindet med den resterende olie.
  13. Vend sagen i ovnen og fortsæt med at koge i 40 minutter, indtil der vises en smuk tomat. Med jævne mellemrum kan kyllingen vandes med aromatisk juice.

Den appetitlige kylling med smuldret grød er klar. Server alle former for mad ved bordet. Du kan skære slagtekroppen i stykker, sammen med saftig og velsmagende boghvede.

Kyllingen kan serveres helt kogt, så du kan kontrollere tilgængeligheden ved at lave en punktering i lårområdet. Farveløs juice uden likør skal skille sig ud.

Med svesker

Denne ret med et krydret-sødt fyld har en raffineret orientalsk aroma og en original kødsmag.

Du skal forberede:

  • mellemstor udtaget kylling
  • 100 g skrællede boghvedefrø
  • 10 stk. frøfrie svesker
  • 2 spiseskefulde. l. smagløse olier
  • 1 spsk. l. fed mayonnaisesauce
  • en kvist tørret basilikum, timian og oregano
  • 2 fed hvidløg
  • en knivspids karrypulver
  • salt og peber efter smag.

Tilberedningsmetode:

  1. Kombiner salt, krydderier og krydderurter i en skål.
  2. Fordel kyllingekroppen på alle sider med en duftende blanding.
  3. Kog boghvede i 20 minutter, bland med svesker og fyld fjerkræet.
  4. Luk hullet med tandstikker eller sy med grove sting af hårde tråde.
  5. Bages ved 180 ℃ i 1,5 timer.

Saftig kylling fyldt med boghvede, brunet i ovnen, det er bedre at servere retten med grøntsager, creme fraiche eller tomatsauce.

Kylling fyldt med boghvede i ovnen med æg

Kyllingen fyldt med boghvede og æg, blød og saftig på grund af bejdsning, bliver en komplet middag for en stor familie.

Du skal forberede:

  • 1 ung kylling op til 1,5 kg
  • 150 ml mayonnaisesauce
  • 1 tsk fint hakket salt
  • en knivspids peberpulver
  • 150 g boghvede
  • 2 hårdkogte æg.

Steg-for-trin tilberedning af kyllingen fyldt med æg og boghvede i ovnen:

  1. Vask og tør fuglekroppen i vand.
  2. Fordel mayonnaise på alle sider af fuglen, gnid med salt og peber. Smør også indersiden af ​​kyllingen. Lad det marinere i en periode på 2 timer til en dag.
  3. Kog boghveden i en gryde eller multikoger, indtil den er blødgjort og knust. I processen springer du grøden over.
  4. Rør kogte æg i, skåret i små tern.
  5. Fyld kyllingen tæt med boghvede-ægblandingen.
  6. Sy kyllingen med snor, bind benene fast.
  7. Læg fjerkræet i en bagemuffe og kog fadet i 170 ± 50 minutter. Når madlavningen er slut, skæres ærmet, så skorpen bliver stegt og rødlig.

Server delikatessen på en bred tallerken, fjern kyllingekornene med en ske.

Inden servering skal du kontrollere skålen, så der ikke er tråde tilbage i foringen, da sømmen på den færdige kylling ser grim ud.

Kylling fyldt med glas

Hakkede hjerter og lever blandet med boghvede og krydderier giver kyllingen en særlig smag.

Du skal forberede:

  • gennemsnitlig kyllingekroppe - 1,2 kg
  • 100 g udvalgt boghvedekerne
  • 200 g indvolde
  • løg
  • gulerod
  • 70 g mayonnaise og krydret sennepssauce
  • 3 fed hvidløg
  • 40 ml raffineret olie
  • 1 tsk kyllingekrydderier
  • salt og stødt peber efter behov.

Du skal tilberede kylling fyldt med boghvede i ovnen i trin:

  1. Steg fjerkræet med krydderier og en blanding af knust hvidløg, mayonnaise og sennep.
  2. Steg det hakkede løg med revet gulerod i olie.
  3. Læg de hakkede indvolde, steg og bland med kogt boghvede.
  4. Læg fyldet i midten af ​​kagen og bag ved 180 ℃ 1,2-1,5 timer.
  5. Saftigt blødt kød med strimlet grød skal serveres med skivede sprøde grøntsager, din yndlingssauce og tynd armensk lavash.

En appetitlig smag af saftig kylling fyldt med smuldret boghvedegrød, grøntsager og krydderier kan blive hovedretten til det festlige måltid. Kyllingen tørrer ikke ud, boghvede er fuldstændigt mættet med kødsaft og bliver til en lækker og harmonisk pynt.


500 gr friske svampe, 1 tsk tørret timian, 5 grønne løg, 20 ml olie, salt og peber efter smag.

Vask svampene godt og skær dem i halve.

I en skål blandes olie, timian, grønt løg (fint hakket), salt og peber efter smag.

Tilsæt svampene med sammensætningen ovenfor og læg dem i et varmebestandigt fad.

Sæt i ovnen i 30 minutter ved 180 C.

Server med polenta eller med bøf.


En opskrift om dagen: Bagte ris med svampe og kylling

Kan du lide ris? Er du en risotto fan? Her er en lækker mad og meget let at lave, fremragende til en travl dag, når du vil have god mad, hjemmelavet. For et plus med hensyn til sundhed, brug brune ris, men maden er meget god med almindelige ris.

Til 4-6 portioner har du brug for et stykke smør, to spiseskefulde olie, et fint skåret stort løg, et fed hakket hvidløg, et kyllingebryst, udbenet og uden hud, skåret i brede stykker, 300 gram ris, 200 milliliter hvidvin (værd at putte vin for god og aromatisk smag), 400 gram store hakkede svampe, en spiseskefuld tørret timian, en liter kyllingsuppe (eller vand og suppekoncentrat), tre spiseskefulde revet parmesanost og grønt til udseende .

Kom smør og olie i en stor gryde. Kog løg og hvidløg i fem minutter, tilsæt timian, salt og peber. Læg derefter kyllingen og opbevar den på ilden i yderligere fem minutter.

Tilsæt risene og lad alt stå ved høj varme i 2-3 minutter. Kom vinen og bland, indtil alt er absorberet. Tilsæt svampene og hæld straks 3/4 af kyllingesuppen. Kog ved svag varme i 30-40 minutter, indtil væsken falder og risen er klar. Bland af og til.

Top med resten af ​​suppen kun, hvis den skal koges, men lad maden dryppe godt af. Når du er klar, tilsættes parmesanosten og blandes forsigtigt. Server straks med friske grøntsager.

Du kan opgive vinen og erstatte den med kyllingesuppe. Hvis du ikke har problemer med din figur, skal du ikke fjerne skindet fra kyllingen. Enhver tør, revet ost kan bruges i stedet for parmesan.


Fremstillingsmetode

Først satte vi en gryde kogende vand, hvori vi tilføjede kartoflerne i skallen. Kog dem i 20-25 minutter, kom dem derefter i koldt vand og skræl dem. Skær dem derefter i halve og fjern kernen med en teske (for at forblive som både).
Vi beholdt kernen.
Skær løget i små stykker og varm det i 3 spiseskefulde olie og 3 spiseskefulde vand. Tilsæt champignonen i tern og den tyndtskårne peberfrugt.
Lad det stå på bålet, indtil alt er blødt.
Tilsæt skrællede tomater og skær i små tern,
kerne fjernet fra kogte kartofler, finthakket persille
og vi matcher smagen med salt, peber, paprika.
Lad i yderligere 2-3 minutter, og sluk for varmen.
Når sammensætningen er afkølet lidt, tilsættes ægget og blandes godt.

Fyld hver halvdel af kartoflen med svampesammensætningen og læg dem derefter i en bakke smurt med smør. Over dem tilføjer vi en kop vand blandet med 2 spsk bouillon og lidt salt.
Bages i 25-30 minutter til gratinering.

Serveres varm med cremefraiche, revet ost, almindelig eller til enhver sommergrøntsagssalat.
Hvis du vil forberede den faste opskrift, skal du ikke tilføje ægget, og det bliver lige så godt.

Bagte kyllingelår med kartofler og svampe

Skræl squashen, og skær den i skiver. Vi gør det samme med svampene, vi rengør dem også

Bagt kalvebøf med svampe og kartofler

Skær kalvekødsstykket, krydr med salt og peber efter smag, og kom det derefter i


Kog hele blomkålen i saltet vand. Du skal koge det hele, ellers mister det sine vitaminer.


Efter kogning pakkes de ud i bundter.


Vask svampene i lidt vand, og steg dem derefter i en spiseskefuld smør.


Lav en hvid sauce af 50 gram smør, 2-3 spsk mel og 1 1/2 glas mælk (Smelt smørret, tilsæt derefter lidt efter lidt mælk og lad melet koge i 5 minutter med konsistens af fløde).


En skål Jena (gerne større!) Smøres med smør. Læg blomkålsklyngerne deri, drys med revet ost, læg derefter et lag svampe, drys med salt. Læg smørstykkerne på plads.


Til sidst hældes den hvide sauce, hvori skinketern og resten af ​​revet ost blandes. Hæld æggeblommerne af de 2 æg ovenpå.


Svampe proppet i ovnen

Svampe fyldt med vagtelæg. I dag tilbyder jeg dig en forret baseret på svampe og vagtelæg, ideel til en let snack eller til forretterne på feriebordet. Udover at de er meget velsmagende, tilberedes de meget hurtigt og kræver ikke meget dygtighed. På mindre end 30 minutter får du en appetitlig og flot forret. Lad os ikke glemme de gavnlige egenskaber, som vagtelæg har på menneskekroppen. Du skal prøve denne opskrift med svampe fyldt med vagtelæg! Hvis du kunne lide denne videoopskrift og gerne vil se andre lide den, tak abonnere på min YouTube -kanal.

Ingredienser Bagte fyldte svampe:

  • 100 g ost
  • 13 store svampe (1 kg)
  • 13 vagtelæg
  • 100 g filetmuskel
  • dild
  • salt og peber.

Tilberedning af svampe fyldt med ost, filetmuskler og vagtelæg:

Vi lægger osten på rivejernet. Vi skærer filetmusklen i 4-WATCH VIDEO. Vask svampene, fjern stilkene og læg dem på en bageplade på bagepapir. Smag til med salt. Kom revet ost i hver svamp - ca. 2 tsk. Tryk derefter let. Vi lagde filetmusklen over osten. Kom et æg i hver svamp, krydr med peber og drys hakket dild ovenpå. Sæt dem i den forvarmede ovn ved 220 grader i 15 minutter.

KompleksitetForberedelsestidNr. portioner
lav25 minutter13 svampe

GOD APPETIT!

Hvis du gerne vil se flere lækre opskrifter, inviterer jeg dig til at abonnere på min YouTube -kanal.


Video: No Oven u0026 No Cookies Chocolate Cake Black Prince Simple Recipe SUBTITLES (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Tucage

    If you say you cheated.

  2. Yolkis

    Det samme er allerede diskuteret for nylig

  3. Cruadhlaoich

    Kan jeg hjælpe dig?

  4. Mohn

    Bemærkelsesværdig idé, og det er behørigt

  5. Severo

    Utvetydigt, det hurtige svar :)

  6. Leone

    Jeg har fjernet spørgsmålet



Skriv en besked