Nye opskrifter

Summertime and the Eatin ’er Al Fresco i San Francisco

Summertime and the Eatin ’er Al Fresco i San Francisco


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Spiser du inde eller ude?"

Varmere dage og nætter giver den perfekte undskyldning for at spise på terrassen på dit næste spiseventyr! Sommeren nærmer sig, og det betyder flere udendørs eventyr som sejlads i Sausalito, vandreture på Twin Peaks og naturligvis mere "al fresco" stil spisning i byen.

"Al fresco" er et italiensk udtryk, der refererer til spisning udendørs. San Francisco er fuld af nogle af de mest berømte og mest trendy restauranter, hvoraf de fleste har en malerisk terrasse med pulserende paraplyer, blomsterarrangementer og hængende lys. San Francisco har måske ikke det varmeste vejr, men hej, varmelamper eksisterer af en grund.

Her er en liste over Top 5 udendørs spisesteder i San Francisco, du kan tjekke ud til sommer:

1) Starbelly - 3583 16th St (Castro)

Starbelly er en følelse af kammeratskab blandet med et strejf af afslappet komfort. Det har en moderne, afslappet, men venlig atmosfære. Det har en terrasse, der er åben året rundt, samt et stort fællesbord. Faktisk, hvis du holder en stor fest, er hele terrassen din. Der er noget for enhver smag med sin lokalmenu, der tilbyder brunch, frokost og middag. Dette spisesteds californiske komfortfoder passer godt sammen med sin udendørs enkelhed. For ikke at nævne, er Starbellys tørstslukkende sangria et must. Var der nogen, der sagde sommer fødselsdag bash?

2) Foreign Cinema - 2534 Mission St (Mission)

Foreign Cinema er mere end bare en restaurant, det er virkelig en oplevelse at værne om. Ja sikkert, den har den æstetisk tiltalende åbne gårdhave, dæmpede hængelys og et lækkert udvalg af cocktails og grub, men Foreign Cinema projekterer endda en klassisk film hver aften, mens du spiser, drikker og er glad. Filmkritikere er især velkomne. Sjovt faktum: Foreign Cinema laver sine egne hjemmelavede specialpoppetærter, så gå heller ikke glip af brunch på terrassen!

3) Water Bar - 399 The Embarcadero (Embarcadero, South Beach)

Gemt under den betagende udsigt over Bay Bridge, er Water Bar et must go for skaldyrselskere, der også nyder udsigt over havnefronten og Bay Bridge. Kan det blive bedre end dette? Yup - tænk dagligt $ 1 østers happy hours parret med et glas chardonnay - gider ikke, hvis vi gør det. Du kan endda se Treasure Island fra terrassen på det øverste dæk (det er en 2 -etagers gårdhave), men det er egentlig ikke nødvendigt, når du allerede har opdaget skatten i selve Water Bar. Selv tak.

Tjek de 100 bedste spisesteder udendørs.

4) Dirty Habit - 12 4th St (SoMa, Union Square)

Dirty Habit har opvarmet året rundt på taget sammen med en ristet udendørs pejs, vand springvand og masser af bytteplads med sine moderne sofaer og sofistikerede siddepladser. Det har den moderne charme med sine træfinisher og slanke sorte sofaer. Madvalgene passer perfekt til stemningen, alt fra charcuteri til foie gras til tykke fritter og unikke desserter. Næste gang du bor på Hotel Zelos, skal du tjekke hotellets 5. sal (alias Dirty Habit), før du træder ud for en nat i byen. Jeg skal forudspille forspillet!

5) Biergarten - 424 Octavia St (Hayes Valley)

Sparer du stadig op til årets Oktoberfest i Tyskland? Vær ikke bange, Biergarten SF er her! Det er ligesom have Tyskland i din helt egen baghave. Biergarten er ikke din almindelige ølhave. Fra lækre tyske godbidder, øl, hængende lamper og fælles picnicborde tilbyder Biergarten endda tæpper til de kølige nætter. Hvad mere kan du have brug for? Forestil dig at blive bundtet med et varmt tæppe med en iskold øl i den ene hånd og en stor kringle i den anden og nyde det fri ... Auf Wiedersehen, Tyskland!

For flere must-try foodie hotspots, restauranter og rejse nyheder i San Francisco, klik her.


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves dagligt i huset. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indvendigt er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves dagligt i huset. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen fra en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen fra en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, der for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves dagligt i huset. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen til en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen fra en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Første smag: Veg-venlig mexicansk mad og funky design på familieejede Otra

Bordene på parketten var socialt distancerede, men alligevel pakket. Indenfor er hver ledig stol (49 af dem) optaget. Bartenderen kigger knap op fra sin konstante blanding af drikkevarer. Dette er Otra, en tilflytter til Lower Haight, der allerede har den lavmælte It-faktor, venlig service og smag uden for grænsen fra en fremtidig kvartersklassiker-tænk Nopa eller Pearl 1601.

Det er ikke overraskende, virkelig. Otra er sophomore -projektet af Anna Sager Cobarruvias og Nick Cobarruvias, parret bag missionens hurtige favorit, Son's Addition. (Deres blomkålstacos lavede 7x7's liste over de bedste takeaway i SF.) Ligesom sin ældste søskende er Otra også en familie affære.

Fotografering af Sarah Chorey

Start med chips og refried sort bønnedip med hjemmelavet queso -fresco og jordnøddesalsamacha, som for nylig blev kåret til "Bay Areas hotteste krydderi lige nu."

Det livlige design er værket fra Son's Addition -samarbejdspartner Dan Vickery, der vaskede flere overflader i vandig akvamarin. I den bageste spisestue malede Rachel Sager, Annas søster, et 54-fods vægmaleri inspireret af Oaxacan-landskab og dyreliv i stil med Rousseau eller Gauguin. Mexicansk papirkunst flagrer over hovedet. Alt i alt er rummet en "en moderne fortolkning af min familie," siger kok Nick (tidligere fra Marlowe og Jardiniere). "Menuen er fyldt med familieopskrifter, og væggene er dækket med gamle familiebilleder."

I Cobarruvias tilfælde betyder familieopskrifter mexicansk, og her leger han med de ingredienser, han voksede op med at spise, mange af dem - herunder den smuldrede queso -fresco, krydrede salsaer og masa tortillas - laves i huset dagligt. Start med bid og dips, før du går videre til tacos og tostadas. Der er kun tre store tallerkener til større appetit eller deling med gruppen.

Vegetarer vil hurtigt bemærke menuen skævheder til deres fordel med sød kartoffel tacos, asparges tostadas, frijole bønnedip og forkullet blomkål alt på tilbud. Kødfulde muligheder er færre, men lige så dejlige. Omnivorer skal bestille oksetacos, hvis der ikke er andre grunde end kokken Nick, der gør en stor indsats for dem: "Det kommer til at være en 36-timers taco," siger han.

Naturligvis er mexicansk mad beregnet til at blive vasket ned med margaritas og palomas, du finder dem her sammen med et par andre klassiske drikkevarer, komplementer af mixolog Shanti de Luca (også tidligere fra Marlowe).


Se videoen: Scott McKenzie - San Francisco - Monterey 1967 live (Kan 2022).