Nye opskrifter

"Som en kejser" opskrift



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

Meyer citronmayonnaise

  • 3 spsk Meyer citronsaft

Ansjos-citronsauce

  • 1/3 kop plus 1 spsk ekstra jomfru olivenolie plus ekstra til børstning
  • 1/2 kop tændstikker i størrelse Meyer citronskal (kun gul del)
  • 1 spsk Meyer citronsaft
  • 1/8 tsk tørret knust rød peber
  • 10 2 x 1/2-inch strimler Meyer citronskal (kun gul del)
  • 2 store udbenede økologiske kyllingebryst med hud og gnidninger (ca. 1 3/4 pund i alt)
  • 4 hoveder af Little Gem salat eller 4 hjerter af romaine, halveret på langs med kerne venstre intakt

Opskriftsforberedelse

Meyer citronmayonnaise

  • Læg citronsaft, 2 spsk vand og æggeblommer i en medium metalskål. Pisk æggeblommeblandingen konstant over en stor gryde med simrende vand, indtil termometeret indsættes i blandingen registrerer 160 ° F, cirka 3 minutter. Overfør æggeblommeblandingen til processoren. Når maskinen kører, tilsættes olie i langsom, jævn strøm. Overfør mayonnaise til en lille skål. Smag til med salt og peber. GØR FREM Mayonnaise kan laves 2 dage frem. Dæk til og stil på køl.

Ansjos-citronsauce

  • Læg revet hvidløg, 1/3 kop olie og de næste 4 ingredienser i tunge små gryder. Kog ved lavest mulig varme, indtil citronskal er mørt og karamelliseret, omrør lejlighedsvis i cirka 2 timer. DO AHEAD Sauce kan laves 2 dage frem. Dæk til og afkøl. Bring til stuetemperatur før brug.

  • Læg 37 skrællede hvidløgsfedd i en lille gryde. Dæk med koldt vand med 1 tomme. Kog op; dræne. Gentag 5 gange. Læg hvidløgsfedd og 1 spsk mælk i blender og purér til det er glat. Overfør til en lille skål. DO AHEAD Hvidløgspure kan laves 1 dag frem. Bring til stuetemperatur før brug.

  • Forvarm slagtekylling. Pensl baguette -skiver med olivenolie; drys med salt og peber. Steg til brun, cirka 1 minut på hver side. Fedt nok. GØR FREM Croutoner kan laves 4 timer frem. Lad stå ved stuetemperatur.

  • Læg to 2-tommers strimler Meyer citronskal mellem kyllingebryst og mørbrad og 3 strimler skrælles mellem skind og brystkød af hvert kyllingebryst. Læg på tallerken, dæk og afkøl i 2 timer.

  • Forvarm ovnen til 350 ° F. Opvarm 1 spsk olie i stor ovnfast stegepande over medium høj varme. Drys kylling med salt og peber. Læg den i en gryde med skindsiden nedad, og kog den til huden er gylden, cirka 10 minutter. Vend kyllingen om, sæt den i ovnen, og steg den til den er gennemstegt, cirka 15 minutter. Overfør til arbejdsfladen og lad hvile i 10 minutter.

  • Forvarm slagtekylling. Børst udskårne sider af salat med Meyer citronmayonnaise. Drys med salt og peber. Læg den på rimmet bageplade og steg til den er gylden, cirka 1 minut. Skær kyllingebryst på tværs i 1/2 tommer tykke skiver.

  • Læg 2 salathalvdele på hver af 4 tallerkener. Fordel kyllingebrystskiver mellem tallerkener. Sked en klat hvidløgspure ud for kyllingen. Læg 2 croutoner på hver tallerken. Dryp ansjos-citronsauce over og server.

Opskrift af Manresa i Los Gatos CA, afsnittet Anmeldelser

Opskriftsoversigt

  • 4 ounce italiensk brød, skåret i 3/4 tommer terninger (ca. 4 kopper)
  • 3 spsk olivenolie
  • Groft salt og hakket peber
  • 4 kyllingekoteletter (hver 2 til 3 ounces og 1/2 tommer tykke)
  • 1 pakke romaine salathjerter (18 til 20 ounces)
  • 1/4 kop friskpresset citronsaft (fra 2 citroner)
  • 1/4 kop fedtfattig mayonnaise
  • 1/4 kop revet parmesan
  • 2 ansjosfileter, groft hakkede (valgfrit)
  • 1 lille fed hvidløg

Lav croutoner: Forvarm ovnen til 375 grader. Læg brød på en rimmet bageplade. Dryp med 2 spsk olie, og smag til med salt og peber. Bages, kastes lejlighedsvis, indtil de er gyldne, 12 til 15 minutter fjernes fra ovnen og afkøles.

Lav kylling: Varm den resterende spiseskefuld olie op i en stor gryde ved høj. Krydr kyllingen med salt og peber. Kog, indtil den er uigennemsigtig, 1 til 2 minutter på hver side, fjern den fra panden og lad den afkøle.

Forbered salat: Skær romaine på tværs i 1-tommers bånd, vask og tør.

Lav dressing: I en blender kombineres citronsaft, mayonnaise, parmesan, ansjosfileter (hvis de bruges) og hvidløgsblanding til det er glat. Se opbevaringsinstruktionerne (nedenfor), hvis du forbereder denne opskrift på forhånd.

Hvis den opbevares i køleskab, bringes kylling og dressing til stuetemperatur. Skær kyllingen på tværs i strimler, kast med croutoner, salat og dressing.


Cæsar Pasta Salat

Sprød, kølig salatsalat eller cremet pastasalat? Kom sommeren, skulle du ikke skulle vælge. Denne Cæsar pastasalat & mdash fra Kelly Senyei & rsquos Den hemmelige ingrediens -kogebog& mdash tilbyder det bedste fra begge verdener (og inkluderer et hemmeligt trick til den mest silkebløde dressing).

Mens pastaens salatspopularitet har en tendens til at skævt mod sommermånederne, & rdquo Senyei skriver, & ldquoth er denne femstjernede opskrift blevet et hit året rundt. I & rsquove opdaterede den til at omfatte omega-rig avocado i stedet for æg, hvilket giver en endnu mere cremet konsistens end den klassiske dressing. & Rdquo

Snack -tip: Dressingen fungerer smukt på sprøde grøntsager og pasta, men også som en dukkert til grøntsager, kringler, pitabrød og alle andre dunkable varer.

Uddrag fra Den hemmelige ingrediens -kogebog & kopi 2021 afKelly Senyei. Fotografi og kopi 2021 afRobert Bredvad. Gengivet med tilladelse fra Houghton Mifflin Harcourt. Alle rettigheder forbeholdes.

2 spsk Worcestershire sauce

2 små avocadoer, udstenede og skrællede

1 spsk hakket hvidløg

2 tsk ansjospasta

& frac12 kop ekstra jomfru olivenolie

& frac12 kop fintrevet parmesanost, plus mere til servering

& frac14 tsk friskmalet sort peber

8 ounces ubehandlet pasta, såsom rotini eller penne

1. Mtag dressingen: I en blender kombineres sennep, citronsaft, Worcestershire, avocado, hvidløg og ansjospasta. Pulse, indtil det er blandet, og strømm derefter i olivenolien, mens blenderen kører. Overfør dressingen til en skål og rør parmesanost og peber i.

2. Mtag salaten: Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt pastaen og kog den til al dente, 8 til 10 minutter eller ifølge pakningsvejledningen. Hæld pastaen fra. Overfør til en stor serveringsskål for at afkøle lidt.

3. Skær romaine-hjerterne i stykker på 1 tommer, og tilsæt dem derefter til skålen med pastaen. Tilsæt dressingen og rør den sammen.

4. Tilsæt croutonerne og pynt med parmesanost. Server straks eller stil på køl, tildækket, indtil den er klar til servering.

Bemærk: Hvis du ikke serverer salaten med det samme, skal du afstå fra at tilføje croutonerne for at undgå, at de bliver sumpede. For at opbevare salaten skal den dækkes godt til med plastfolie og opbevares i køleskab i op til 48 timer.


Sådan laver du Cæsar Salad Dressing:

Efter flere års whisking af Cæsars dressing i hånden, fandt jeg ud af et par år siden, at det er det meget lettere at lave med en traditionel blender, som jeg altid bruger i dag. Når det er sagt, har jeg inkluderet instruktioner i opskriftsboksen herunder (nederst i dette indlæg) til, hvordan man laver Cæsar -dressing med en traditionel blender, en stavblender eller 100% i hånden. Så vælg det der virker for dig!

For at lave denne opskrift med en traditionel blender, simpelthen …

  1. Bland grundingredienserne: Blitz alt undtagen olivenolien i blenderen i et par sekunder.
  2. Tilsæt olivenolie. Mens blenderen stadig kører, fjernes forsigtigt den lille hætte fra blenderlåget og gradvist tilsættes olivenolien, indtil dressingen er helt blandet og glat.
  3. Juster krydderier/konsistens. Tilsæt et par spiseskefulde vand efter behov, indtil dressingen opnår den ønskede konsistens. (Jeg foretrækker, at min handler om konsistensen af ​​tyk fløde.) Smag derefter til og tilsæt ekstra salt og/eller sort peber, hvis det er nødvendigt.
  4. Server eller opbevar. Server dressingen med det samme, eller opbevar den i køleskabet i op til 8 timer. (Da dressingen indeholder rå æg, skal den indtages samme dag, som den laves.)


Cæsarsalat Opskrift Ingredienser

Min Cæsarsalatopskrift starter med 4 grundlæggende komponenter:

  • Romaine salat – Skær den i små stykker, der blander sig med de andre ingredienser! Du vil ikke have store bidder af romaine her. Butterhead salat ville også være lækker i denne opskrift.
  • Ost – Jeg kan godt lide at sprede barberet pecorinoost over min Cæsarsalat, men et generøst drys revet parmesanost tilføjer den samme nøddeagtige, salte smag.
  • Hjemmelavede croutoner – Til knas! Disse er så lækre og lette at lave, og smid brødterninger med olivenolie og salt, fordel dem på en bageplade og rist dem i en 350 grader varm ovn, indtil de er gyldenbrune.
  • Cæsar dressing – Traditionel Caesar salatdressing er lavet med rå æggeblommer, Worcestershire sauce og ansjoser, men min version er meget enklere og lige så god. I en lille skål piskes græsk yoghurt, olivenolie, citronsaft, hakket hvidløgsfedd og kapers, dijonsennep og sort peber. Du ender med en cremet, fyldig blanding, der smager lige så syrligt og velsmagende som den klassiske version.

For at gøre denne opskrift ekstra frisk tilføjer jeg et par utraditionelle komponenter til den klassiske Cæsarsalatskabelon. Først bunker jeg på en generøs mængde ristede kikærter. De tilføjer protein til denne opskrift sammen med masser af ekstra knas. Endelig tager barberede røde radiser, pinjekerner og et drys purløg det hele over toppen.


Vent … har Caesar dressing ansjoser?

Det lyder som om du kender dine hjemmelavede dressinger. En klassisk Caesar dressing -opskrift har ansjoser eller ansjospasta. Hvorfor? Denne salte fisk tilføjer bedst krydret smag til dressinger og saucer. Du kan enten bruge ansjospasta eller ansjosfileter. Ansjoser er faktisk en utrolig næringsrig mad. Du kan finde ansjospasta i din lokale købmand i et rør og derefter bare opbevare det i dit køleskab.

Skal du bruge ansjos?Ikke i denne opskrift! Denne opskrift er så lækker, at du kan udelade ansjoserne uden at miste noget af den salte smag. Det tilføjer bare lidt ekstra. Men det er let at lave en vegetarisk Caesar -dressing ved blot at udelade ansjospastaen.

Hvor mange ansjoser i ansjospasta? Hvis alt, du kan finde, er hele ansjosfileter, skal du gøre følgende: Blend 2 ansjosfileter til en teske ansjospasta. Husk, at ansjospasta har tilsat eddike og krydderier og er mildere i smagen.


6 Cæsarsalatopskrifter, der spænder fra klassisk til uventet

Jeg kan ikke lide Cæsarsalat - jeg elsker det. Middelmådige salater er normalt forfærdelige, men selv en middelmådig Cæsarsalat er generelt ret god. Jeg elsker en hastigt kastet sammen Cæsar, jeg elsker Cæsaren, du kan få på næsten hver diner, jeg elsker en vegansk Cæsar, jeg elsker fancy dekonstrueret Cæsar, Cæsar med sublime kvalitets ansjoser arrangeret omhyggeligt ovenpå, Cæsar med forhåndsstrimlet parmesan eller nybarberede lagner og selvfølgelig Caesar -indpakninger.

Hvorfor er Cæsarsalat så god? Jeg ved det ikke, det er ikke så dybt. Er det godt for mig? Det kan jeg ikke genere at bekymre mig om, men hvis du kan, er her en Lightened-Up Cæsarsalat. Nedenfor finder du en flok forskellige versioner af Cæsarsalat fra vores arkiver, der alle vil smage godt på hver deres måde. Ser du ikke den rigtige Cæsar for dig? Søg efter det i vores Opskriftsfinder.

Retro Cæsarsalat, billedet ovenfor. Lad os starte med denne superklassiske version med hjemmelavet dressing. Brug den som tilbehør, som et let måltid eller kom i en tortilla for at lave en madpakke sammen.


Ingredienser, du har brug for

Nej, vi vil ikke bare smide vodka i noget tomatjuice, og vi fortjener bedre, selvom vi måske ikke er klar over det endnu. Vores Cæsar -opskrift begynder med vores Cæsar -blanding, tvivler ikke på ingredienslisten endnu, men lær i stedet at stole på processen, og har jeg ført dig forkert endnu?

Caesar Mix

  • Worcestershire sauce –Et gæret krydderi, der bruges til at forstærke krydret mad og drikke. I det væsentlige på flaske umami.
  • BBQ sauce –Enhver vil gøre, uanset om det er et generisk supermarkedsmærke eller en specielt blandet håndværkssauce. Personligt kan jeg lide noget lidt på den sødere side med en rig farve.
  • Pickle juice –Enhver opskrift, der er værd at dens salt, vil introducere et element af surhed, og det her er et stænk af det. Den syltede saft i bunden af ​​krukken fuld af bejdser krydderier er den ideelle scoop, så du skal ikke vige fra floaties.
  • Sojasovs –Jeg anbefaler lavt natrium, da basen i vores drink, Clamato, er rigeligt salt alene. Hvis almindeligt natrium er alt, hvad du har, skal du bare bruge lidt mindre.
  • Tabasco sauce –Caesars burde brænde ned, det er bare et faktum i livet. Jeg elsker at bruge halv grøn og halv rød tabasco til denne opskrift, men begge farver vil gøre. Faktisk kan du bruge enhver farve, du ønsker, så længe saucen kommer pakket i en flaske med tabasco på etiketten.
  • Peberrod – Jeg opbevarer altid en flaske elskede ekstra varme i køleskabet. Denne ingrediens er efter min mening nøglen til tømmermænd. Selvom du føler dig frisk som en tusindfryd, skal du tilføje en klat.
  • Løgpulver –Bare lidt vil gå langt.
  • Steak spice –I en ideel verden ville jeg sørge for, at hvert hjem havde en lille flaske Montreal -bøfkrydderi til enhver lejlighed, men hvis det ikke er tilgængeligt, hvor du bor, vil enhver gammel slags gøre det.

Cæsar

  • Vodka – Smagen her er så stærk, at smagsprofilen for dejlig vodka vil gå helt tabt. Jeg bruger bare hvad som helst, der ligger rundt.
  • Clamato juice – Det stjerne, det fundament som vores cocktailbegær er bygget på, de mægtige, men ydmyge Clamato. En kombination af tomat og muslingesaft (ja, musling). Vær ikke bange for det, der er en grund til, at denne cocktail er en national skat og clamato er den grund.

Bagt Caesar kylling opskrift

Det er en af ​​de absolut BEDSTE kyllingopskrifter på markedet. Denne bagte caesar -kylling er den letteste og mest velsmagende aftensmad!

Denne bagte Caesar kyllingopskrift er en let opskrift på 4 ingredienser, du vil kunne lave enhver aften. Det er den slags spisekammeropskrift, du kan smide sammen på et øjeblik og fodre hele familien.

Denne møre og fugtige kylling er lige så simpel som at kvæle kyllingebrystene i parmesanost og cæsardressing. Parmesanen kan være med til at tykke saucen, og den bager ned til osteagtig cremet perfektion. Det er ikke nødvendigt at krydre kyllingen, da kejserdressingen har nok smag til at gå.

Denne bagte caesar kylling kunne ikke være noget uden kejserdressingen. Sørg for at fange en cremet version af dressingen for suveræn godhed. Det er den cremethed, der faktisk får denne smelte i munden til at være opskriften perfekt.

Der er ikke noget værre end tør og overstegt kylling. Du vil ikke have dette problem med denne enkle kyllingopskrift, da denne smeltning i munden er alt andet end tør. Så fugtig, så cremet, så lækker! Du kommer ud med den allerbedste kylling hvert øjeblik.


Cæsarsalat opskrift

Dette er din klassiske Cæsarsalat med en hjemmelavet dressing til at slå strømperne af alt, hvad du vil købe. Det er en simpel opskrift, du & rsquoll kommer tilbage til igen og igen.

  • Du kan forberede dressingen og efterlade den i køleskabet i en lukket beholder i op til tre dage.
  • Vi & rsquove brugte traditionel romaine salat, men du kunne bruge babyperle eller en sprød salat, som vandt & rsquot visne i dressingen. Iceberg salat er et fast nej her!
  • En klassisk Cæsar har ikke tilføjelser, men hvis du kan lide at servere den som hovedret, kan du tilføje grillet kylling.
  • Croutonerne opbevares i en lufttæt beholder i op til tre dage.

Ingredienser

  • 1 medium baguette eller ciabatta, revet i små stykker
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 medium baguette eller ciabatta, revet i små stykker
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 medium baguette eller ciabatta, revet i små stykker
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 store æg
  • 5 ansjosfileter, drænet
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 0,5 citron, kun saft
  • 150 ml olivenolie
  • 20 g friskrevet parmesan plus ekstra revet eller spåner til servering
  • 2 store æg
  • 5 ansjosfileter, drænet
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 0,5 citron, kun saft
  • 5,3 fl oz olivenolie
  • 0,7 oz friskrevet parmesan plus ekstra revet eller spåner til servering
  • 2 store æg
  • 5 ansjosfileter, drænet
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 0,5 citron, kun saft
  • 0,6 kop olivenolie
  • 0,7 oz friskrevet parmesan plus ekstra revet eller spåner til servering
  • 2 hoveder romaine salat, blade halveret eller i kvarte, hvis de er store
  • 2 hoveder romaine salat, blade halveret eller i kvarte, hvis de er store
  • 2 hoveder romaine salat, blade halveret eller i kvarte, hvis de er store

Detaljer

  • Køkken: amerikansk
  • Opskriftstype: Salat
  • Vanskelighed: Let
  • Forberedelsestid: 5 minutter
  • Madlavningstid: 15 minutter
  • Serverer: 4

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 180 & degC/blæser 160 & degC/350 & degF/gasmarkering 4.
  2. For at lave croutonerne smides baguette -stykkerne i olivenolien, krydres og bages på bagning i cirka 15 minutter, indtil de er sprøde. Sættes til side for at afkøle.
  3. Imens laves dressingen. Kom alle ingredienserne undtagen olie og parmesan i en foodprocessor, og pisk til det er glat.
  4. Mens motoren kører, tilsættes olien gradvist, indtil du har en glat dressing. Rør parmesanen i og sæt til side.
  5. Smid salatbladene i dressingen, læg dem i en serveringsskål, og tilsæt derefter den ekstra revne parmesan eller spåner og croutoner ovenpå for at servere med det samme.

Billede: Natalia Lisovskaya/Shutterstock

Du kan også lide:

Kommentarer

Vil du kommentere denne artikel? Du skal være logget ind for denne funktion



Kommentarer:

  1. Akizil

    so wanted to see ... and now upset ... I expected something more ...

  2. Kit

    I probably just promolchu

  3. Nefin

    OTPADDDDDD

  4. Oakes

    Jeg vil afholde mig fra kommentarer.

  5. Amycus

    Bare flyv væk



Skriv en besked