
We are searching data for your request:
Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
1
pakke (12 tæller) frossen majskolbe
1 1/2
kopper strimlet añejo, fresco eller cotija ost (6 oz)
Skjul billeder
1
I en 4-liters gryde anbringes frossen majskolbe; dæk med koldt vand. Varm til kogning ved høj varme. Dæk og reducer varmen lidt. Kog 4 til 6 minutter eller indtil det er opvarmet grundigt. Må ikke koges for meget.
2
Fjern majs fra vand. Spred mayonnaise straks over majs. Drys med ost og chilipulver.
Ekspert tip
- Elotes con Limon y Chile: Spred 3/4 kop smør på varm majs i stedet for mayonnaise. Klem saft fra 2 limefrugter på majs i stedet for at drysse med ost. Drys med chili pulver og salt, hvis det ønskes.
- Elotes con Crema y Chile: Spred 3/4 kop creme fraiche på varm majs i stedet for mayonnaise. Drys med chili pulver og salt, hvis det ønskes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 260
- Kalorier fra fedt
- 140
% Daglig værdi
- Total fed
- 16g
- 25%
- Mættet fedt
- 4 1 / 2g
- 23%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 20 mg
- 7%
- Natrium
- 250 mg
- 11%
- Kalium
- 230 mg
- 7%
- Samlet kulhydrat
- 23g
- 8%
- Kostfibre
- 4g
- 15%
- Sukker
- 4g
- Protein
- 6g
- A-vitamin
- 6%
- 6%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 10%
- 10%
- Jern
- 4%
- 4%
Udvekslinger:
1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 fedt;
Valg af kulhydrat
1 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.