Nye opskrifter

Elotes con Mayonesa, Queso y Chile

Elotes con Mayonesa, Queso y Chile

1

pakke (12 tæller) frossen majskolbe

1 1/2

kopper strimlet añejo, fresco eller cotija ost (6 oz)

Skjul billeder

  • 1

    I en 4-liters gryde anbringes frossen majskolbe; dæk med koldt vand. Varm til kogning ved høj varme. Dæk og reducer varmen lidt. Kog 4 til 6 minutter eller indtil det er opvarmet grundigt. Må ikke koges for meget.

  • 2

    Fjern majs fra vand. Spred mayonnaise straks over majs. Drys med ost og chilipulver.

Ekspert tip

  • Elotes con Limon y Chile: Spred 3/4 kop smør på varm majs i stedet for mayonnaise. Klem saft fra 2 limefrugter på majs i stedet for at drysse med ost. Drys med chili pulver og salt, hvis det ønskes.
  • Elotes con Crema y Chile: Spred 3/4 kop creme fraiche på varm majs i stedet for mayonnaise. Drys med chili pulver og salt, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
260
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
25%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
250 mg
11%
Kalium
230 mg
7%
Samlet kulhydrat
23g
8%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
4g
Protein
6g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Esquites Preparados Con Mayonesa y Queso, Deliciosos!! (September 2020).