Nye opskrifter

Brownie Cappuccino

Brownie Cappuccino


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

bordplade: kom smørret med ness og chokolade på ilden, indtil det smelter; lad afkøle lidt, tilsæt derefter sukker og vanilje og bland igen. Efter at det er afkølet lidt, lægger vi æg på en række og blander kraftigt efter hver enkelt. Nu er det tid til at lægge melet blandet med saltpulveret, og til sidst tilføje valnødderne. Fordel sammensætningen i en bakke beklædt med bagepapir og bag i cirka 15-20 minutter. Lad det køle af.

Jeg har en 30x40 bakke, og på grund af det ændrede jeg lidt Mihaelas opskrift.

Fløde: gnid smørret ved stuetemperatur med Almete -fløde, til det bliver luftigt, kom derefter sukker, essens og kanel og sæt det i køleskabet, indtil toppen er afkølet. Fordel med en spatel over hele disken og sæt den i køleskabet.

Glasur: hak chokoladen med en kniv og smelt den sammen med den opløste ness, smør og flødeskum, til det bliver til en homogen blød fløde. Hæld varmt over kanelcremen.

Del kagen dagen efter, så toppen når at blødgøre lidt.

Jeg kan godt lide at skære det i 2x2 cm firkanter og dekorere det med et ord flødeskum ... det giver det en festlig luft.



Cappuccino brownies

PRODUKTBESKRIVELSE: Forkæl dig selv med en nærende og lækker Cappuccino Brownie! Pakket fuld af rig, fudgy chokoladesmag med et strejf af kaffe, som dine smagsløg vil elske! Hver lækker brownie er fyldt med 630 mg Omega 3, 2 gram fiber og 2 gram protein. Nyd dem som en eftermiddagssnack, dessert eller godbid til midnat. Du får 12 brownies i hver pakke.

INGREDIENSER: Tør blanding (hørfrø, fordampet rørsukker, kakaopulver, Tapioca -mel), Æg Hvide, vand, ekspellerpresset saflorolie, naturlig vaniljeekstrakt, naturlig mokka smag, aluminiumsfrit bagepulver, havsalt, instant kaffe.

HYLLESLIV: Brownies har en 14-dages holdbarhed. For at forlænge denne holdbarhed anbefaler vi at opbevare produktet i fryseren.

Vær opmærksom på, at vores hårdtarbejdende postvogne oplever store mængder pakker i disse nuværende tider, hvilket kan forårsage små forsinkelser i forsendelsen, der er uden for vores kontrol. Vi takker for din tålmodighed og forståelse under denne omstændighed.

*** FORSENDELSESMETODE NOTER ***

Hvis du bor i Washington , Oregon , Idaho , bjerg , Wyoming , Californien , Nevada , Utah , COLORADO , Arizona , og North Dakota , South Dakota , Nebraska , Kansas , Oklahoma , Wisconsin , Alaska, og Hawaii, vi foreslår forsendelse UPS Ground da den ankommer inden for 4 hverdage, inklusive den dag, den sendes.

hvis du bor uden for disse stater , opfordrer vi til at bruge USPS Priority Shipping eller UPS 2 eller 3 dages forsendelse for friskhed, da UPS Ground kan tage op til 5 hverdage, inklusive den dag, den sendes.

-VIGTIGE FORSENDELSESOPLYSNINGER-

* I de fleste tilfælde er vi kun skib vores produkter Mandag , tirsdag , og onsdag for at sikre, at produktet kommer frisk på din dør. Den eneste undtagelse er UPS jordforsendelser til østkysten, fordi det tager syv dage at levere, og vil blive sendt samme dag.

* Alle ordrer modtaget før kl. 11 PST sendes samme dag . Alle andre ordrer afsendes den næste dag (husk ordre modtaget torsdag-søndag afsendes den følgende mandag).

* FERIEFORSENDELSER : Bemærk venligst, at enhver levering omkring enhver ferie kan blive forsinket. Vi sørger for at give dig besked, hvis dette sker med din ordre.

* Internationale forsendelser : Kontakt venligst [email protected] for detaljer.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte [email protected]

ALA OMEGA 3

Støt kardiovaskulær sundhed og hjælp til at opretholde normale kolesterolniveauer med en høj koncentration af OMEGA 3 essentielle fedtsyrer.

HØJ I FIBER

Fremmer regelmæssighed og sund fordøjelse på grund af det gavnlige indhold af HØJ FIBER. Hver Flax4Life Muffin indeholder 10 gram fiber.

SUNDT PROTEIN

Flax4Life Muffins indeholder 8 gram protein pr. Muffin. SUNDT PROTEIN hjælper med at opbygge og vedligeholde en sund krop.

Hurtig og pålidelig levering

Flax4Life-varer sendes mandag-onsdag for at sikre, at produktet kommer ud af vores ovn og ankommer frisk til din dør.

Kontakt os på de sociale medier for at finde ud af de seneste nyheder og tilbud.


Trin 1: Mælk

Det mælkeskum, der smelter i munden, er det, der gør en cappuccino til en unik drink.
Alle har deres egne mælkepræferencer: nogle vælger skummetmælk, og andre foretrækker ris- eller sojamelk. Imidlertid, hvis målet er at tilberede en perfekt cappuccino, skal mælken være frisk og hel: dens fedtstoffer og proteiner er afgørende for et cremet og konsistent skum.

Den rigtige mængde mælk til at få mælkeskummet er 120 ml. Selvom den klassiske måde at lave skum er ved hjælp af en professionel espressomaskine med en dampstang, er der også en række tricks, som du kan bruge lige derhjemme.

Med den franske presse:

1. Opvarm mælken på bålet, i en lille gryde eller kedel eller ved hjælp af mikrobølgeovnen og hæld den derefter i den franske presse.
2. Læg låget på, og skum derefter mælken ved at trykke og løfte stemplet i 15 sekunder, hvorefter bevægelserne gradvist reduceres (ingen for hurtige bevægelser er nødvendige!)
3. Bland mælken i en cirkulær bevægelse i den franske presse, så den kan stivne, inden skummet hældes i koppen.

Med en lodret blender:

1. Efter opvarmning af mælken hældes den i en beholder, hvor du trygt kan bruge blenderen.
2. Bland mælken med en blender ved lav hastighed i cirka 1 minut
3. For at opnå et tykkere lag skum skal blenderen holdes tæt på mælkens overflade, så endnu mere luft absorberes i sammensætningen.


Halva er lækker i sig selv, men den er UREALT i brownies. Brownies fudgy, super chokoladefulde rigdom suppleres perfekt af halvaens søde, sesamsmag. Match lavet i himlen. Ved du ikke, hvad halva er? Tjek denne opskrift og læs alt om denne søde sesamkonfekt.


Cappuccino brownies

Hvis der er en sød ting, jeg regelmæssigt tørster efter, er det brownies. Jeg kan godt lide dem rige, tætte og fudgy. Og disse Cappuccino brownies er kapital I & # 8220Utrolig & # 8221.

Jeg har lavet disse et antal gange siden de første gang debuterede i Bon Appetit -magasinet for præcis et år siden. Første gang var for en kær kæreste & # 8217s fødselsdag frokost fest. Normalt er disse veninder måske ikke engang færdige med et helt stykke dessert. Men ikke denne gang. Brownies blev portioneret store, og hver og en af ​​os havde sekunder (eller tredjedele!). De er virkelig uimodståelige.

Udover at have den perfekte browniebase, er disse skønheder prydet med en dejlig hvid chokoladeganache, et spil på dampet mælkeskum oven på en cappuccino. Stemningen er let støvet med kanel, og stemningen er fuldstændig.

Disse cappuccino brownies er ekstraordinære for mig, da jeg virkelig ikke er en hvid chokolade person. Jeg elsker min mørke chokolade. Virkelig mørkt. Og jeg er altid den første til at påpege, at hvid chokolade virkelig slet ikke er chokolade, men en konfekt af sukker, kakaosmør og mælkefaststoffer. Men jeg elsker disse brownies, som om mit liv var afhængigt af dem. Hvid chokolade og det hele.


Sådan får du skinnende sprækkede toppe i brownies

Hemmeligheden er i sukkeret! Smelt først smørret og 2 ounces chokolade, og pisk derefter hurtigt sukkeret i, mens det hele stadig er varmt. Piskning af sukkeret i varmt smør hjælper sukkeret med at vandre til toppen af ​​dejen, mens brownies bages og dermed skabe den signatur skinnende og sprækkede top, vi alle elsker!

Her er det virkelige spørgsmål: er du en centerperson eller en kantperson? Gem mig hjørnerne tak. & # x2665


Opskriftsoversigt

  • 19 ½ ounces bagechokolade, revet
  • 6 æg
  • 2 ⅓ kopper hvidt sukker
  • 1 uns kopper usaltet smør
  • 1 ⅛ kopper universalmel
  • ¼ kop kakaopulver
  • ¼ kop instantkaffegranulat
  • 2 spsk vand
  • ⅞ kop tung fløde
  • 1 kop hakkede valnødder

Smelt chokolade i et mikrobølge-sikkert glas eller en keramisk skål i intervaller på 15 sekunder, omrør efter hvert interval, 2 til 3 minutter.

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør en bradepande på 9 x 13 tommer.

Pisk æg og sukker sammen i en skål. Rør smeltet chokolade og smør i.

Sigt mel og kakaopulver sammen i en anden skål og tilsæt chokoladeblandingen. Opløs instant kaffe i vand og hæld i dejen. Tilsæt kraftig fløde og valnødder bland godt. Hæld i den tilberedte bradepande.

Bages i den forvarmede ovn, indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren ud, 40 til 50 minutter.


Bedste brownieopskrift nogensinde

Den bedste brownie -opskrift nogensinde har den perfekte sprøde top med bid af fudgy, sej chokolade godhed. Denne nemme enskålsopskrift betyder, at du aldrig kommer til at købe en brownie-blanding i æske igen!

Log ind og gem opskriften på din profil.

Den bedste brownie -opskrift nogensinde har den perfekte sprøde top med bid af fudgy, sej chokolade godhed. Denne nemme enskålsopskrift betyder, at du aldrig kommer til at købe en brownie-blanding i æske igen!

Leder du efter den perfekte brownieopskrift? Stop med at lede! Vi testede 12 boxede brownie -blandinger på vores liveshow og smed vores gamle hjemmelavede brownie -opskrift i blandingen. Overraskende nok vandt de ikke! Alle vores venner og naboer troede, at de ville, men det gjorde de desværre ikke. Vi gik tilbage til tegnebrættet for at komme med den ultimative hjemmelavede brownieopskrift, der kunne slå enhver æskeblanding ud af vandet. Dette er opskriften, der kan slå dem alle!

Hvilken slags chokoladechips skal jeg bruge? Kan jeg udelade dem?

Vi brugte Guittard Milk Chocolate chips i denne opskrift for at give en kontrast mellem mørk og mælkechokolade. Hvis du er fan af mørk chokolade, skal du bruge halv-søde chokoladestykker. Hele chokoladechipsene, der foldes sammen med dejen, kan også med succes blive udeladt af opskriften.

Kan jeg tilføje nødder? Hvor meget?

Absolut! Finthakkede nødder som pekannødder eller valnødder kan let tilføjes til denne opskrift. Vi anbefaler 1/2 til 2/3 kop hakkede nødder.

Skal jeg bruge en metal- eller glaspande?

Du kan bruge enten. Til sprødere skorpe og kanter på brownies skal du bruge en metalpande. Til glasforme kan det være nødvendigt at tilføje op til 5 minutters bagetid.

Hvilken slags kakaopulver skal jeg bruge?

Vi brugte Hersheys usødet kakaopulver i denne opskrift. Derudover blev den også testet med Guittard rød hollandsk proces og Ghiradelli usødet kakaopulver, som alle fungerede med succes. Hershey & # 8217s var vores favorit.

Har du de metriske mål for denne opskrift?

Metriske målinger giver de mest nøjagtige, let at replikere resultater. De metriske målinger for denne opskrift er inkluderet i afsnittet noter på opskriftskortet herunder. Disse målinger blev ikke kørt gennem en konverteringsberegner, men snarere håndvejet og testet.

Hvis du kan lide denne opskrift, kan du være interesseret i disse andre lækre variationer af denne brownieopskrift:

Se videoen herunder hvor Rachel vil guide dig gennem hvert trin i denne opskrift. Nogle gange hjælper det at have en visuel, og vi har altid dækket dig med vores madlavningsshow. Du kan finde den komplette samling af opskrifter på Youtube, Facebook Watch, eller vores Facebook side, eller lige her på vores websted med deres tilsvarende opskrifter.


Chocolate Brownie Quick Fix: Sådan laver du en brownie i et krus

Det tager kun 5 minutter at lave et brownie -krus. Du kan prøve at blande alt i kruset selv, men vi fandt ud af, at det at gøre alt i separate skåle holder tingene mindre rodet, når det kommer til siderne af kruset.

Vi starter med at sile mel og kakaopulver sammen & # 8212 du kan piske dem, men det er virkelig bedst at sile. Kakaopulver har ofte en masse klumper, og sigtning bryder dem op.

I en anden skål blander vi smeltet kokosolie, farin, kaffe og lidt vanilleekstrakt sammen. Vi elsker smagen, kokosolie tilføjer til brownien, men du kan lige så godt bruge smør eller anden olie. Behold uanset hvad du bruger let i smagen.

Kaffe og chokolade fungerer så fint sammen & # 8212 kaffen ser ud til at gøre chokoladen mere smagfuld. Hvis du ikke har noget ved hånden, skal du blot bruge vand eller mælk (mejeri eller ikke-mejeri).

Vi elsker, hvor alsidig opskriften er, du kan virkelig ændre den efter din smag. Hvis du ikke har usødet kakaopulver, kan du prøve varm chokoladeblanding. Bare husk, du skal muligvis reducere sukkeret lidt.

Vi pisker alt sammen, indtil der dannes en dej, og hæld det derefter forsigtigt i kruset. Prøv dit bedste for ikke at dryppe dejen ned på siderne af kruset & # 8212 de overstiger i mikrobølgeovnen og gør tingene svære at rengøre, når du er færdig.

Hvis du drypper, skal du bare tørre det rent inden mikrobølgeovn.

Vi mikrobølge brownien (uden at kigge) i 1 minut og 30 sekunder. Vi har fundet ud af, at tørringen ikke kun er brownien længere. Det kan være, at du skal justere timingen lidt, da alle mikrobølger og krus vil være lidt anderledes.

Sådan serveres din mikrobølgeovn

Du kan servere det med det samme og spise direkte fra kruset (bare pas på, det er virkelig, virkelig varmt i starten). Eller vend det på hovedet og læg det på en tallerken. Brownien nydes bedst varm og er helt fantastisk, når den toppes med lidt salt og is!

Opskriften er opdateret, oprindeligt sendt juni 2015. Siden vi indsendte denne i 2015, har vi justeret opskriften for at være mere klar og tilføjet en hurtig opskriftsvideo. - Adam og Joanne


1. Bliv kreativ med tilføjelser

Tilsæt nødder, småkager eller sprøde kringler for at tage brownies i boks til det næste niveau og give dem en hjemmelavet følelse.

Nogle populære tilføjelser inkluderer M & ampMs, knuste Oreos, en håndfuld butterscotch eller chokoladechips, hvid chokolade, valnødder, kartoffelchips - seriøst, listen er uendelig. Vælg din favorit, kast den lige i dejen, når du blander, og det er det.

Jeg tilføjede skumfiduser, chokoladechips og valnødder til et parti for at lave brownies på "stenet vej", og resultatet var lækkert. (Pro tip: Hvis du også tilføjer skumfiduser, skal du bare tilføje dem til toppen af ​​brownies lige før du tager dem ud af ovnen. Hvis du tilføjer dem direkte til dejen, brænder de sandsynligvis bare op og fordamper , hvilket er hvad der skete med mig, selvom de stadig var gode.)

Relaterede

Mad 5 nemme måder at få hjemmebagt kageblanding til at smage


Video: Cappuccino Brownies - Martha Stewart (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Kiarad

    På mig en lignende situation. Vi vil overveje.

  2. Edelmarr

    Kunne lide)))))))))

  3. Tygogrel

    It is - about meaning.

  4. Gianluca

    Jeg tager imod det med glæde. Spørgsmålet er interessant, jeg vil også deltage i diskussionen. Sammen kan vi komme frem til det rigtige svar. Jeg er sikker.

  5. Tosar

    I accept it with pleasure. The question is interesting, I will also take part in the discussion. I know that together we can come to the right answer.

  6. Nejar

    Jeg kan ikke deltage nu i diskussionen - der er ingen fritid. Men jeg bliver løsladt – det vil jeg nødvendigvis skrive, at jeg synes.

  7. Bragis

    I recommend to you to look for a site where there will be many articles on a theme interesting you.

  8. Rares

    Du har muligvis ret.



Skriv en besked