
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
- Forbered 10 min
- I alt2timer15min
- Portioner 8
Dessert bliver ikke nemmere end dumpkage — ja, medmindre det er en dumpkage med langsom komfur. Det er virkelig den nemmeste måde at få denne kirsebærfyldte dessert på bordet. Vi vil også anbefale at fylde den med din yndlingsis for at tage den over kanten. Gør det, stærkt anbefale.MERE +MINDRE-
Ingredienser
2
dåser (21 ounce hver) kirsebærtærtefyldning med mere frugt
1
æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ hvid kageblanding
1/4
kop Betty Crocker ™ rig & cremet flødeostglasur (fra 16-oz. beholder)
3
spiseskefulde ristede skiver mandler
Trin
Skjul billeder
1
Sprøjt 5-kvart langsom komfur med madlavningsspray.
2
Tilsæt kirsebær tærtefyldning til langsom komfur. Drys kagemix over påfyldning. Drys med smeltet smør, og sørg for at dække toppen med smør så meget som muligt.
3
Dæk top med stort køkkenhåndklæde. Anbring langsomt komfurdæksel oven på håndklædet. (Dette forhindrer, at kondens drypper ned på kagen under tilberedningen.)
4
Kog på høj varme indstilling 45 minutter. Fjern langsomt komfurens keramiske indsats, lad låget være på, og drej indsatsen 180 grader. Fortsæt med at lave mad på høj varme indstilling 60 til 90 minutter eller indtil gyldenbrun og midten af kagen er bagt igennem i midten. Fjern den langsomme komfurindsats fra varmen, og afdæk den. Lad stå i 20 minutter.
5
I en mikrobølgeovn skål, afdækkes frosting på høj 10 til 15 sekunder eller indtil det er let at dryppe. Drys frosting over kage; drys mandler over toppen.
Ekspert tip
- Sørg for at sprede kagemixet ud, så der ikke er store høje oven på kagen.
- Top med en skefuld is eller sødet flødeskum til en lækker dessert!
- Drejning af langsomt komfur halvvejs gennem tilberedningsprocessen hjælper med at undgå at brænde på den side, der er tættest på varmeelementet.
- Hvis det er muligt, skal du kigge efter dåse kirsebærtærtefyldning, der er mærket "mere frugt."
Ernæringsoplysninger
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 540
- Kalorier fra fedt
- 150
% Daglig værdi
- Total fed
- 17g
- 25%
- Mættet fedt
- 9 g
- 46%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 30 mg
- 10%
- Natrium
- 510 mg
- 21%
- Kalium
- 220 mg
- 6%
- Samlet kulhydrat
- 93g
- 31%
- Kostfibre
- 3g
- 12%
- Sukker
- 66 g
- Protein
- 4g
% Daglig værdi*:
- A-vitamin
- 10%
- 10%
- C-vitamin
- 2%
- 2%
- Calcium
- 15%
- 15%
- Jern
- 8%
- 8%
Udvekslinger:
1 stivelse; 0 frugt; 5 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.