Traditionelle opskrifter

No-Bake Chocolate Chip Cookie Dough Bars

No-Bake Chocolate Chip Cookie Dough Bars

Vi har forvandlet alles yndlings favoritchokoladechipdej til en bar, der er sikker at servere, og som er perfekt til sommerpotlucks og grill (eller når som helst du har brug for en rå cookiedeg-rettelse). Disse kagedejstænger uden bagning er anbragt i køleskabet, så du ikke behøver at varme dit køkken op for at lave en dekadent hjemmelavet dessert.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2017

Cookie Dough Base Layer:

1/2

kop usaltet smør, blødgjort

1

kop pakket letbrunt sukker

1

teskefuld vanilleekstrakt

1/3

kop mælk (ikke mejeri er fint)

2 1/3

kopper havremel (se tip)

1

kop mini chokoladechips

Chokolade Ganache Topping:

1 1/2

kopper semisød chokoladechips

2

spiseskefulde kokosolie (se tip)

Skjul billeder

  • 1

    Til bundlaget: i en stor blandeskål ved hjælp af en elektrisk håndblander eller stativblander udstyret med padlebeslaget, creme det blødgjorte smør og brunt sukker sammen, indtil det er godt kombineret.

  • 2

    Tilsæt vanilleekstrakt, mælk, salt og havremel. Bland sammen indtil glat.

  • 3

    Fold mini chokoladechips ind, indtil de er godt fordelt.

  • 4

    Linje en 8x8-tommer bageplade med pergament eller vokspapir. Spred "dejen" ud jævnt, og sørg for at få den helt ind i hjørnerne af gryden. Opbevares i køleskab i mindst to timer eller indtil det er meget solidt.

  • 5

    Når bundlaget er solidt, laves det øverste lag ved at smelte de resterende chokoladechips med kokosolie i en lille gryde over svag varme.

  • 6

    Når glat, hældes over bundlaget og spredes jævnt. Sæt gryden tilbage i køleskabet for at størkne chokoladelaget (ca. 15 minutter).

  • 7

    Skær i 2-tommers firkanter. Server straks eller opbevares i køleskab i en lufttæt beholder i op til en uge.

Ekspert tip

  • Jeg har en tendens til at kunne lide en saltere chokoladechipkage, men du kan skære saltet i bundlaget halvt afhængigt af din smag.
  • For at fremstille 2 kopper havremel skal du tage 2 2/3 kopper gammeldags havre og pulsere dem i en kraftig blender eller fødevareprocessor, indtil strukturen ligner et fint mel. Du kan også bruge havregryn, der er købt i butikken.
  • Kokosolie har en fantastisk struktur, der hjælper med at gøre chokoladelaget blødt og skåret, men det tilføjer en svag kokosnødssmag til søjlerne. Kan du ikke lide kokosnød? Bare del i 1/4 kop tunge fløde til kokosolie for at lave en traditionel chokolade ganache.
  • Barer holder deres form ved stuetemperatur i cirka to timer. Hvis du vil servere dem på en udendørs fest på en varm dag, skal du fryse stængerne solidt og derefter bringe dem ud ca. 15 minutter før servering. Det vil købe dig en ekstra time eller to, afhængigt af hvor varmt det er.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg ved, at sommeren er tiden for frugtkager og skomagere og chips og andre lækre bagværk lavet med sæsonbetonede frugter, men når det smuldrer udenfor, er det sidste, jeg gerne vil gøre, at fyre min ovn op. Så hvad skal en grill værtinde i baghaven gøre? Lav en perfekt dekadent, crowd-pleasing no-bake dessert, det er hvad! Disse No-Bake Chocolate Chip Cookie Dejstænger er det perfekte potluck-bidrag om sommeren. De blander sig på bare et par minutter, og efter nedkøling i et par timer kan de sidde på buffetbordet, indtil alle får deres chance for at få fat i desserten. Hvis det virkelig er skønt udenfor, kan du endda sprænge disse sutter i fryseren for en god kølet godbid. Det nederste lag af disse søjler er en perfekt spiselig rå kagedej lavet uden æg og med havremel i stedet for det alsidige hvedemel Du finder traditionelt i kagedej (som ikke er sikkert at spise uden bagning). Havremel findes i den glutenfri baggang i de fleste større supermarkeder, eller du kan gøre det let derhjemme. Dette lag toppes derefter med et tyndt (sommervægt, hvis du vil) tæppe chokolade, fordi, ja, lad os være ærlige, mere chokolade er aldrig en dårlig ting. Jeg foretrækker at skære disse babyer i store, rige to-tommers firkanter, men hvis du vil strække disse for at tjene et publikum, kan du skære dem i søde små en-tommer bid det giver dig over 30 portioner pr. enkelt batch. Lad os se en tærte gøre det! God cookout sæson!

Se videoen: No Bake Cookie Dough Bars Recipe (September 2020).