Usædvanlige opskrifter

Ark-kylling med ristede kirsebærtomater og kikærter

Ark-kylling med ristede kirsebærtomater og kikærter

Hele, farverige ingredienser er krydret med en simpel krydderiblanding og ristet til en hurtig og sund middag i en pande.MERE +MINDRE-

Opdateret 25. maj 2017

1

lb bud på kyllingebryst

1

dåse (15 oz) Progresso ™ kikærter, drænet og skyllet

1/2

tsk hvidløgspulver

Langkornet hvid ris til servering

Frisk timian, til pynt (hvis ønsket)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. På tomater, læg tomater, skåret rødløg, kyllingebud og drænet og skyllet kikærter. Drys med olivenolie.

  • 2

    I en lille skål omrøres krydderier og drys over arkpanden.

  • 3

    Steg i 18 til 20 minutter, roter en gang halvvejs for at sikre jævn madlavning. Når du er færdig, skal kyllingen koges igennem, tomaterne skal sprænge, ​​og kikærterne skal være lidt sprøde.

  • 4

    Mens pladen bages, skal du koge din ris i henhold til instruktionerne på pakken.

  • 5

    Opdel ris mellem plader og top med ingredienser fra panden. Pynt med frisk timian og nyd.

Ekspert tip

  • Vi viser dette serveret over ris, men du kan også fylde ingredienserne i arkpanden i en pita til en sund sandwich.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Et af de første stykker køkkenudstyr, som jeg altid anbefaler til nye kokke, er et par gode plader. Mange mennesker tror, ​​at jeg anbefaler disse til kager og lignende, men sandheden er, at du kan tilberede hele måltider på dem! Skønheden ved denne tomat-, kylling- og kikærterpandemad er alt, hvad der koges på én gang. Oprydning er super let, og skålen er SÅ lækker og sund. Der er kun et par tricks til at lave denne skål. Den første er at sørge for at dræne og skylle kikærterne. Hæld dem ikke bare fra dåsen på lagen, fordi du ikke vil have al væsken i dåsen. Du vil have, at kikærterne har en chance for at sprøjte lidt op i ovnen. Bortset fra det, hold ingredienserne i temmelig store bidder. Kyllingestrimler eller bud fungerer godt (et pund skal være ca. 6-8 bud), hold tomaterne hele, og skær løgene i store skiver. Derefter er det så simpelt som at drysse lagen med lidt olie, drys på krydderiblanding og popper det hele i ovnen, indtil kyllingen er færdig (ca. 18-20 minutter). God fornøjelse!

Se videoen: Stegte rodfrugter - opskrift på lynstegt rodfrugt med pære og mynte (Oktober 2020).