De bedste opskrifter

Caprese salat med balsamico

Caprese salat med balsamico

Ordet ”sommer” kunne bestemt defineres af denne salat. Perfekt som en forretter eller en frisk side, caprese-salaten med dens balsamico -regn er en vidunderlig måde at bruge havertomater på.MERE +MINDRE-

1/4

kop friske basilikumblade

4

ounce frisk mozzarellaost

4

teskefulde balsamico

salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Skær tomaten i ca. 1/4 tommer tykke skiver. Gør det samme for mozzarellaen.

  • 2

    Skift lag mellem tomater, mozzarella og basilikum. Først en tomatskive, derefter mozzarella-skive og derefter et par basilikumblade; begynder og slutter med tomater.

  • 3

    Drys med olivenolie og balsamico. Sæt efter smag med salt og peber, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
520
Kalorier fra fedt
380
% Daglig værdi
Total fed
42 g
64%
Mættet fedt
20 g
98%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
100 mg
34%
Natrium
820 mg
34%
Kalium
420 mg
12%
Samlet kulhydrat
11g
4%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
8g
Protein
26 g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
70%
70%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 3 1/2 højt fedtkød; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Tomater, basilikum og frisk mozzarella er en vigtig sommerkombination. Denne caprese salat er stablet med skiver tomater og mozzarella, lagdelt med frisk basilikum og drizzled med balsamico og olivenolie. Det er perfekt som et let måltid eller en snack. Server det al fresco i en baghave sammenkomst, samles til en hurtig frokost eller nyd den som en sidesalat. Uanset hvordan du beslutter dig for at spise det, er en caprese salat en perfekt undskyldning for at bruge alle de ekstra tomater, du fik fra landmændenes marked.

Se videoen: Easy Caprese Salad Recipe with Balsamic Glaze (September 2020).