
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Ordet ”sommer” kunne bestemt defineres af denne salat. Perfekt som en forretter eller en frisk side, caprese-salaten med dens balsamico -regn er en vidunderlig måde at bruge havertomater på.MERE +MINDRE-
1/4
kop friske basilikumblade
4
ounce frisk mozzarellaost
4
teskefulde balsamico
salt og peber efter smag
Skjul billeder
1
Skær tomaten i ca. 1/4 tommer tykke skiver. Gør det samme for mozzarellaen.
2
Skift lag mellem tomater, mozzarella og basilikum. Først en tomatskive, derefter mozzarella-skive og derefter et par basilikumblade; begynder og slutter med tomater.
3
Drys med olivenolie og balsamico. Sæt efter smag med salt og peber, hvis det ønskes.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 520
- Kalorier fra fedt
- 380
% Daglig værdi
- Total fed
- 42 g
- 64%
- Mættet fedt
- 20 g
- 98%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 100 mg
- 34%
- Natrium
- 820 mg
- 34%
- Kalium
- 420 mg
- 12%
- Samlet kulhydrat
- 11g
- 4%
- Kostfibre
- 1 g
- 6%
- Sukker
- 8g
- Protein
- 26 g
- A-vitamin
- 45%
- 45%
- C-vitamin
- 30%
- 30%
- Calcium
- 70%
- 70%
- Jern
- 6%
- 6%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 3 1/2 højt fedtkød; 3 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Tomater, basilikum og frisk mozzarella er en vigtig sommerkombination. Denne caprese salat er stablet med skiver tomater og mozzarella, lagdelt med frisk basilikum og drizzled med balsamico og olivenolie. Det er perfekt som et let måltid eller en snack. Server det al fresco i en baghave sammenkomst, samles til en hurtig frokost eller nyd den som en sidesalat. Uanset hvordan du beslutter dig for at spise det, er en caprese salat en perfekt undskyldning for at bruge alle de ekstra tomater, du fik fra landmændenes marked.