Nye opskrifter

Oksekød i pizzaiola sauce opskrift

Oksekød i pizzaiola sauce opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Bøf

Tynde skiver af oksekød tilberedt i en herbed hvidløgstomatsauce er en fantastisk hovedret for kødelskere!

Vær den første til at lave dette!

IngredienserServerer: 4

  • 2 fed hvidløg, halveret
  • 400 ml passata
  • 1 tsk oregano
  • 1 knivspids salt
  • friskkværnet sort peber efter smag
  • 600 g oksekød i tynde skiver
  • 2 spsk hakket persille

MetodePrep: 5min ›Kog: 15min› Klar om: 20min

  1. Varm olien op i en bradepande ved medium høj varme, og kog og rør hvidløg lige til det dufter. Tilsæt passata og oregano og lad det simre under omrøring af og til. Smag til med salt og peber.
  2. Tilsæt kødet, dæk gryden med et låg og 5 minutter. Vend oksekødet og fortsæt med at lave mad, tildækket i 5 minutter mere.
  3. Server kød dækket med tomatsovs og pyntet med persille.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


Carne alla pizzaiola er en ret fra Campania, der er blevet udbredt i hele Italien. Denne kødbaserede hovedret er blevet en italiensk klassiker. Her er opskriften - plus et par hemmeligheder for at gøre det til perfektion.

Varm lidt ekstra jomfru olivenolie op i en gryde med et hvidløgsfed, tilsæt derefter tomatpuré og lad det koge i 10 minutter. Efter 10 minutter tilsættes oksekødskiverne, derefter sænkes varmen og dækkes med et låg. I slutningen af ​​tilberedningen tilsættes salt og oregano efter smag. Nogle opskrifter kræver, at kødet først tilberedes i olie og hvidløg, derefter lægges til side og tilsættes det i saucen i slutningen af ​​tilberedningen, men vi foreslår den første version for mere møre resultater.


    • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
    • 3 fed hvidløg, skåret i skiver
    • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler på 1 tommer
    • 1 gul peberfrugt, skåret i strimler på 1 tommer
    • 2 kopper skiver hvide knapssvampe
    • 1 1/4 tsk kosher salt
    • 1/2 tsk tørret oregano
    • 14 ounce dåse italienske blommetomater, gerne San Marzano, knust i hånden
    • Fire 8-ounce bone-in skalbøffer, cirka 1 tommer tykke
    1. Varm olivenolien i en stor stegepande over medium høj varme. Når olien er varm, tilsættes hvidløg i skiver. Lad hvidløg syde et minut, og smid derefter peberfrugter og svampe i. Smag til med 1 tsk salt og oregano. Svits til svampe og peberfrugter er karamelliseret på kanterne, cirka 5 minutter.
    2. Hæld tomaterne i, og skyl dåsen ud med 1/2 kop varmt vand, og tilføj det også til stegepanden. Lad det simre, og kog, uden låg, til saucen er tyknet og peberfrugterne nedbrydes, cirka 12 til 15 minutter.
    3. Krydr bøfferne med den resterende 1/4 tsk salt. Steg dem i en stor støbejernspande ved høj varme, indtil de er færdige efter din smag, ca. 4 minutter pr. Side for medium sjældne. Lad bøfferne hvile et par minutter, mens sovsen er færdig.
    4. Til servering lægges bøfferne på tallerkener og toppes med pebersaucen. Server straks.
    1. Denne opskrift kan også laves med et stykke oksemørbrad, svitset og derefter skåret i skiver.

    Genoptrykt med tilladelse fra Lidias Italien i Amerika af Lidia Matticchio Bastianich og Tanya Bastianich Manuali. Copyright © 2011 af Lidia Matticchio Bastianich og Tanya Bastianich Manuali. Uddrag med tilladelse fra Knopf, en afdeling af Random House, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

    Lidia Matticchio Bastianich er forfatter til syv dyrebare bøger, hvoraf fem har været ledsaget af nationalt syndikerede offentlige tv -serier. Hun er blandt andet ejer af restauranten Felidia i New York, og hun holder foredrag om italiensk køkken i hele landet. Hun bor på Long Island, New York.


    Kokken John's Grilled Flap Steak

    Dette stykke oksekød ligner nederdelsteak, men det er faktisk billigere (normalt) og lige så lækkert. "Det gav nogle ekstremt velsmagende salatindpakninger i asiatisk stil," siger kokken John. "Du kan bruge flapkød på så mange andre vidunderlige måder. Du bør prøve dette i tacos eller Philly ostebøf. Jeg brugte grillet kød med salat, gulerødder, rødløg, hakkede jordnødder og korianderblade til at lave en salat. Til dressing jeg kombinerede de reserverede kødjuicer, sambal, fiskesauce og riseddike efter smag. Jeg målte ikke noget, og det burde du heller ikke. "


    La pizzaiola (“Pizza-Maker ’s ” Beef)

    La pizzaiola er en af ​​søjlerne i det daglige napolitanske køkken. Denne enkle ret er en god løsning til tider, hvor du vil have solid næring, men ikke ønsker at tilberede noget udførligt. Lidt som at smække et stykke kød på grillen, kun mere lækkert.

    Skålens navn, carne alla pizzaiola, oversættes løst som ‘ pizza i stilstil ’. Det er på grund af tomat og oregano, en kombination, der ikke er så allestedsnærværende som ikke-italienere, ofte forestiller sig ofte forbundet med pizza. Retten går under forskellige navne -manzo alla pizzaiola, fettine alla pizzaiola, bistecca alla pizzaiola- men oftere end ikke simpelthen ‘la pizzaiola ’.

    Der er to måder at lave denne ret på, hurtig eller langsom, afhængigt af hvilken slags kød du bruger.

    Ingredienser

    • 1 oksefilet
    • 1/2 lille dåse tomater
    • 1-2 fed hvidløg, skrællet og let knust
    • Salt og peber
    • En knivspids tørret oregano
    • Olivenolie
    Den hurtige metode

    Hvis du bruger mørt, magert oksekød, så vil du vælge den hurtige version af la pizzaiola. I Italien sælger de tynde (men ikke papirtynde) skiver oksekød kaldet fettine di manzo eller bare fettine. Hvis du ikke kan finde sådan noget, kan du bruge udbenede bøffer. Hvis de er tykkere end sige 2 cm, skal du skære dem i halve tykkelser. I begge tilfælde pund dine skiver med en kødpunder eller bagsiden af ​​en tung stegepande. Tør hver skive tør for at sikre god bruning.

    Tilsæt nok olivenolie til pænt at dække bunden af ​​en tyk stegepande. Skru varmen til høj, og når olien er meget varm, brunes hvidløg hurtigt, og pas på at det ikke brænder på. Tilsæt derefter oksekødskiverne og svits dem hurtigt på hver side. De skal bare være let karamelliserede. Træng ikke på skiverne, der ville forhindre korrekt bruning. Du kan gøre dem i partier, hvis det er nødvendigt. Fjern skiverne, når de er brune.

    Føj en rigelig mængde dåse tomater af bedste kvalitet, som du simpelthen kan knuse med dine hænder, til olien. (Om sommeren, hvis du har rigtig gode modne friske tomater, skal du bare hakke dem groft og bruge dem i stedet.) Sænk varmen, krydr med salt, peber og et dejligt drys tørret oregano. Nu et råd: Gør det ikke vildt med oreganoen. Selvom det giver retten sin karakteristiske ‘pizza ’ smag, kommer lidt tørret oregano langt. Du vil have dens aroma til at supplere, men ikke til at overvælde smagen af ​​kødet.

    Efter pizzaiola saucen har simret i et minut eller to, tilsæt dine oksekødsskiver og eventuel saft, de måtte have udstrålet. Fortsæt med at simre i cirka 10 minutter, indtil saucen er reduceret pænt, og kødet er gennemstegt. Du vil gerne have din sauce ved at simre i et moderat tempo - ikke for langsomt, ellers vil saucen ikke reducere, men heller ikke for hurtigt, hvilket ville have en tendens til at hærde kødet.

    Jeg elsker normalt min oksekød ‘barking ’ sjælden, men dette er en ret, hvor kødet virkelig burde være godt gennemført. Oksekødet har brug for tid til at absorbere saucens smag. Og uanset årsag hænger tomatsauce og sjældent oksekød ikke rigtig godt sammen.

    Den langsomme metode

    Ovenstående metode er måske den mest almindelige måde at lave la pizzaiola disse dage. Den originale opskrift brugte imidlertid et temmelig hårdere stykke oksekød, kogt langsomt. Ifølge den autoritative Jeanne Caròla Francesconi, forfatter til klassikeren La cucina napoletana, kaldes det typiske snit for colarda, taget fra styrehjulets bagben. Dette er et snit, der ikke ofte findes selv i andre dele af Italien. Andre steder er costata (rib) eller noce, en filet taget fra det indre lår, bruges. I USA bruger jeg den slags snit, du bruger til en gryde som en bundrunde.

    Alle ingredienserne lægges sammen i en hollandsk ovn, tildækket og simrer ved svag varme i cirka en time. Tilsæt lidt vand eller hvidvin, hvis saucen bliver for tyk. Denne metode resulterer i en vidunderligt velsmagende version af retten, men den egner sig ikke til en ‘spur of the moment ’ tilgang.

    Noter om La Pizzaiola

    Målingerne er virkelig temmelig løse i denne ret. Du vil måske lave rigelig sauce, hvilket er fantastisk med pasta, enten som et første kursus til kødet eller til en anden lejlighed, eller bare til at dryppe op med noget sprødt brød, noget italienerne kalder fare la scarpetta. Saucen fra den langsomme metode er naturligvis meget mere velsmagende.

    Variationer florerer, især for den hurtige metode. Til en fyldigere sauce tilsættes oliven, kapers, ansjos og/eller lidt rød peberflager. Nogle opskrifter, herunder Francesconi ’s, anbefaler at tilføje lidt hvidvin, hvilket giver saucen lidt ‘zip ’. Nogle opskrifter går i den modsatte retning og udelader oreganoen og andre smagsstoffer til fordel for en ren tomatsauce. (Helt ærligt, det lyder lidt kedeligt for mig.) Nogle moderne opskrifter vil erstatte klassikeren soffritto af løg, gulerod og selleri til hvidløg. Dette giver en mere ‘ forfinet ’ men mindre karakteristisk smag. Ikke alle opskrifter kræver den første stegning af kødskiverne, men jeg synes, at det giver en dejlig smagsdybde.

    Og hvis du føler dig særligt ekstravagant, kan du prøve en gratineret version af la pizzaiola. Læg de kogte skiver i en bradepande, nap dem med saucen og læg dem ud over skiver mozzarella. Læg gryden under en slagtekylling lige længe nok til at smelte osten, og server derefter. Den grundlæggende metode er meget alsidig. Du kan tilberede andre slags kød eller endda fisk ved hjælp af la pizzaiola metode. Ældre kalvekød gør det for eksempel godt, ligesom kylling eller kalkunbryst. Hvad angår fisk, skal du vælge en med flot, fast tekstur, der vil stå op til den assertive sauce. Sig noget sværdfisk, tun eller makrel, skåret i ‘ bøffer ’. Og du kan endda lave hamburgerpatties på denne måde!


    Indhold

    På trods af sit navn, som betyder "i stil med Genova", er Genovese sauce en vigtig pastasauce i Napoli og en vigtig del af dens kulinariske historie, der er blevet introduceret til byen i det 15. eller 16. århundrede. [2] [3] Saucen kan have været bragt af Genovese -immigranter eller købmænd, på et tidspunkt, hvor Genova og Napoli var to af Italiens vigtigste havne. [2] [4] Det kunne også referere til opfinderens navn, da Genovese er et udbredt efternavn i Campania. Genovese sauce er nu ukendt ud over Campania. [5]

    Opskriftens løg afspejler muligvis en fransk indflydelse, der ligner Boeuf à la mode. [2] I midten af ​​1800-tallet blev ‘Laks i Hollandaise og Genovese sauce’ serveret i restauranten Grand Véfour i Palais-Royal i Paris som en luksusret. [6]

    Genovese sauce må ikke forveksles med Pesto fra Genova og Ligurien, ej heller med Salsa Genovese, en rødvin og grøntsagskrydderier til fisk, [7] eller med den sauce génevoise fra Genevesøen, igen serveret med fisk.

    Saucen tilberedes ved at sautere enten oksekød eller kalvekød med løg og langsomt koge i to til ti timer. [2] [4] [8] Løgene ledsages typisk af hakkede gulerødder og selleri i det, der er kendt som en soffritto. [2] [3] [4] [8] [9]

    Løgets langsomme tilberedning er især vigtig for saucens smag, [10] og letter ved trinvise tilsætninger af hvidvin, bouillon eller begge dele. [2] [4] Saucen og tilhørende pasta kan serveres med kødet fra saucen eller separat, pyntet med tomater og toppet med pecorino. [3] [8] Genovese serveres typisk med den store, cylindriske pasta, Paccheri, men også rigatoni, ziti eller candele - alt sammen favoriseret, fordi deres form kan holde saucen. [2] [3]


    Bedømmelser og anmeldelser

    Steak Pizzaiola i skiver

    Dette smagte okay, men smagene var næsten lidt slukkede i betragtning af at det er spaghetti sauce. Jeg tror, ​​at en tomatsauce af en eller anden art kan være god, men det virkede ikke med kødstykket. Jeg tilføjede lidt r ed vin til saucen, og det forstærkede smagen en del. Mine børn og mand spiste det, bare ikke en af ​​vores favoritter.

    Steak Pizzaiola i skiver

    Det her er meget godt. Det smager lidt som braciole, som hele min familie elsker. Det tager bare lidt længere tid, end opskriften kalder, indtil den er kogt. Det burde slet ikke være et problem, fordi det er absolut værd at vente.

    Steak Pizzaiola i skiver

    Absolut et godt solidt måltid. Jeg tilføjede nogle svampe og serverede det over ris.

    Steak Pizzaiola i skiver

    Min familie elskede denne opskrift så meget, de bad mig om at lave den to gange om ugen fra nu af.

    Steak Pizzaiola i skiver

    Prøv det! Du vil elske det.

    Ved at indsende accepterer jeg vilkårene og betingelserne.


    Ernæringsoplysninger Vis mere

    • Beløb pr. Servering % daglig værdi *
    • Kalorier 713
    • Kalorier fra fedt 439
    • Fedt i alt 49 g 75 %
    • Mættet fedt 16 g 80 %
    • Transfedt 0,0g 0 %
    • Protein 49g 99 %
    • Beløb pr. Servering % daglig værdi *
    • Kolesterol 184 mg 61 %
    • Natrium 1,903mg 79 % Kalium 0 0 % ->
    • Kulhydrater i alt 16 g 5 %
    • Kostfibre 5,0 g 20 %
    • Sukkerarter 7,6 g 0 %

    * Procentlige daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

    Bedømmelser og kommentarer

    Tak for din kommentar. Glem ikke at dele!

    Jeg er italiensk. Min mor lavede Steak Pizzaiola. Den var lækker. Denne opskrift fra Mr. Food Test Kitchen ligner hinanden. Det bringer vidunderlige minder tilbage.

    Dette er virkelig interessant. Skift krydderierne og byt almindelige tomater i tern til italiensk stil, og dette bliver en af ​​mine asiatiske favoritter, peberbøf. Jeg havde ærligt talt aldrig tænkt på at tage de grundlæggende ingredienser og lave en italiensk ret ud af dette ved i det væsentlige bare at fjerne basissovsen. Jeg serverer normalt den asiatiske version over ris, og jeg spekulerer på, om denne version ville være god serveret med pasta, som fettuchini.

    Jeg tilføjede friske skivede svampe, meget gode.

    Rapportér upassende kommentar

    Er du sikker på, at du vil rapportere denne kommentar? Det vil blive markeret for vores moderatorer til at handle.


    Rachael ray steak pizzaiola opskrift:

    En anden signaturopskrift af Rachael Ray er pizzaiola -opskriften til bøf. Den saftige tekstur og vindsmag gør retten ret fantastisk. Det bøf pizzaiola Rachael ray tager kun en time at forberede. Så inden for kun 1 time kan du nyde denne smagfulde ret med bare en lille indsats. Jeg springer til denne særlige opskrift uden at spilde tid.

    Ingredienser:

    • 2 pund porterhouse eller rib-eye bøf
    • Ekstra jomfru olivenolie ca 3 spsk
    • Hvidløgsfedd omkring 4
    • Rød peberflager ca. 1 tsk.
    • Skiver svampe cirka 12 stykker
    • Skalløg omkring 1, lille størrelse
    • Kosher salt 1 tsk.
    • Malet sort peber 1 tsk.
    • 1/3 pind pepperoni
    • Grøn peberfrugt omkring 1 pind
    • 1 dåse knuste tomater
    • 1/2 kop tør rødvin
    • 1/4 kop revet ost
    • 2 tsk friske oreganoblade

    Rutevejledning:

    Trin 1: Du skal først forberede ingredienserne. Hak hvidløgsfeddene fint i skærebrættet. Hak derefter skalotteløg, grøn peberfrugt.

    Trin 2: Krydr nu bøffen jævnt med salt, sort peber og hvid peber. Du skal krydre bøffen godt for at få din bøf mørt nok.

    Trin 3: Hæld 2 spiseskefulde EVOO i en stor nonstick-stegepande, og vend varmen over medium-høj varme. Når olien er varm nok, tilsættes hakket hvidløg, 1 tsk rød peberflager, skiver svampe, hakket skalotteløg, hakket grøn paprika og pepperoni i gryden. Kog dem alle over medium-lav varme. Jeg kan godt lide at lave mad og altid skrue ned for varmen, fordi der ikke er nogen chance for at brænde nogen ingrediens.

    Trin 4: Når peberfrugt og skalotteløg er møre, hældes 1/2 kop tør rødvin. Bland ingredienserne i tør rødvin, kog i yderligere 2 minutter.

    Trin 5: Hæld nu 1 dåse knuste tomater, 2 spsk. af friske oreganoblade, og kog dem i 5 minutter. For at justere smagssæsonen med salt og sort peber. Sluk for komfuret.

    Trin 6:Nå, lad os gå efter bøffen. I en bradepande fordeles ekstra jomfru olivenolie med en madlavningsbørste. Læg den krydrede rib-eye-bøf i stegepanden og kog over medium varme. Brun hver side af bøffen fint. Du kan mærke lugten af ​​bøffen, så fantastisk! Fugtigheden kommer fra bøffen og giver et saftigt look. denne bøfbruningsproces tager ikke mere end 3 minutter.

    Trin 7:Overfør den kogte bøf i grøntsagsblandingen. Reducer varmen til en simmer, dæk nonstick -stegepanden med et låg. Kog bøffen i 15 minutter. Når det er færdigt, fjernes stegepanden fra varmen og overføres til en serveringsskål.

    Din hjemmelavede pizza i pizza i Rachael ray -stil er klar. Drys revet ost som topping og server. Nå, jeg har aldrig hørt nogen, der ikke elsker bøf pizzaiola, og når det kommer til en kopi af Rachael ray, er det naturligvis bedre end nogen opskrifter. Gå ikke glip af at forberede denne vare, du skal prøve.


    Sådan laver du bøf Pizzaiola trin for trin:

    1. Billede af blommetomater, svampe, peberfrugt, løg og hvidløg.
    2. Fjern bøf fra køleskabet mindst & frac12 timer før tilberedning. Krydr mørbradbøffen med ca. 2 tsk kosher salt og 12 tsk sort peber. Korrekt krydderi af enhver bøf er afgørende. Sigt efter ca & frac34-1 tsk kosher salt pr. Pund oksekød.
    3. Rens svampene for deres snavs, og skær dem derefter i skiver.
    4. Kerne og skær peberfrugten i & frac12 "tykke strimler. Skær løget også i strimler.

    1. Jeg elsker oksekødsbund, når jeg har brug for en lille smule lager. Bland og frac12 kop oksekødsfond eller brug æske i æske. Brug naturligvis hjemmelavet, hvis du har det ved hånden!
    2. Knus tomaterne i hånden eller puls i en blender i et sekund. Forvarm ovnen til 400f.
    3. Opvarm en stor kraftig stål- eller støbejernspande til medium høj varme. Efter at gryden er varm tilsættes 1 spiseskefuld olivenolie og svitses af mørbraden i 2-3 minutter pr. Side. Bøffen skal være rigeligt sjælden i midten. Sæt bøffen til side. Den bliver færdig i pizzaiola -saucen senere.
    4. Til den samme gryde sænkes varmen til medium og der tilsættes 3 spiseskefulde olivenolie. Tilsæt hvidløg og svits i 1-2 minutter, til de er gyldne. Fjern hvidløg og sæt til side.

    1. Tilsæt peberfrugter, løg og svampe og svits i 7-10 minutter, til de er bløde.
    2. Tilsæt oregano og knust rød peber. Når grøntsagerne er tilberedt, tilsættes vin og oksekødsbouillon. Kog i 2 minutter på høj for at tilberede alkoholen.
    3. Drej varmen til mellem-lav. Tilsæt de knuste tomater og kogt hvidløg og kog i 5 minutter for at lave pizzaiola -saucen. Efter 5 minutter er det vigtigt at smage testen af ​​saucen og justere salt, peber og/eller knust rød peber, hvis den bruges.
    4. Skær bøffen i 1 tommer tykke strimler og kom den i gryden med saucen. Hæld saucen ud over bøffen og stil panden i ovnen i 5-10 minutter. Kog, indtil bøf har opnået den ønskede velsmag. For at være sikker skal du bruge et øjeblikkeligt læst termometer til at kontrollere mørbraden. For mere information om bøf temps tjek denne Info om tilberedning af en bøf korrekt.

    Her er Steak Pizzaiola efter at have færdiggjort den i ovnen

    Den sidste ret kan lægges op, som du vil. Personligt kan jeg lide det ligesom billedet ovenfor. Det vigtigste - og jeg kan ikke understrege det nok - er at sørge for at salte bøffen ordentligt.

    Steak Pizzaiola -substitutioner og tilføjelser:

    Scaloppine alla pizzaiola kan laves med de samme sauce ingredienser. "Kammuslinger" af kalvekød stegt og derefter færdig i saucen er en lækker måde at lave en pizzaiola på.

    Svinekød og kylling er begge også gode. Når jeg laver denne ret med kylling eller svinekød, slår jeg tynde koteletter ud og meler dem let, inden de svitses. Jeg fjerner dem og lader dem afslutte i saucen lige på komfuret. Lækker!

    Saucen kan bruges til en række forskellige retter som pizzaer eller bare serveres i en skål til brøddypning. Og hvis du vil ændre saucen lidt, skal du tilføje hakket basilikum eller krydderurter, du kan lide. Cherry peberfrugter er fremragende i saucen, og mange steder serveres den på den måde.

    Revet eller barberet parmigiano reggiano eller pecorino på toppen er fremragende, ligesom nogle hakkede kalamataoliven, kapers, ansjoser eller soltørrede tomater. Der er så mange muligheder med denne ret!

    Sværhedsgrad:

    På en skala fra 1-5, hvor 1 er let, er denne opskrift en 3. Der er et par trin, der er vigtige:

    • Bøf - Sørg for at fjerne bøffen fra køleskabet inden tilberedning i cirka 1 time. Krydr bøffen med nok salt. Sigt efter & frac34-1 tsk salt pr. Pund kød. Tykke stykker kød har brug for meget salt.
    • Temperatur på bøf - sigt til 135 for medium -sjælden bøf. Hvis du bruger et øjeblikkeligt aflæst termometer, skal du tage bøf pizzaiola ud af ovnen ved 130 f. Temperaturen vil stige yderligere 5 grader for at opnå 135 f eller medium sjælden fra restvarmen i gryden.
    • Hvidløg - Efter svitsning af hvidløg skal du fjerne det fra gryden for ikke at brænde det, når løg, svampe og peberfrugter steges i de næste 10 minutter. Kom hvidløg tilbage i gryden med blommetomaterne, hvis det ønskes. Mange mennesker kan ikke lide stykker hvidløg i fadet, men gør hvad du kan lide. Jeg elsker det personligt og bruger altid meget hvidløg.
    • Hvis bøffen efter tilberedning i ovnen og stadig er for sjælden, skal du bare koge den et par minutter mere. Så simpelt er det!

    Hvad skal der serveres med bøf Pizzaiola:

    Pizzaiola sauce går godt over almindelig hvid ris eller lidt pasta. Jeg anbefaler at fordoble sauceingredienserne, hvis man laver pasta. Fjern bare halvdelen af ​​saucen til din pasta, inden du færdiggør mørbradbøffen i ovnen.

      - Let og lækker side, der kan laves rigtig hurtigt. - Balancerer den store bøf. - Endnu en god veggie tilbehør.

    Drikkevarer:

    Rødvin som Chianti eller Valpolicella passer godt til en solid bøf og pizzaiola sauce. Hvis du kan lide en blandet drink, så tjek denne Negroni eller denne Delicious Manhattan With Amarena Cherries.

    Andre italienske hovedretter:

    PRØVER DU DENNE OPRETNING?

    Hvis du kunne lide denne bøf pizzaiola opskrift, vil vi & rsquod virkelig sætte pris på det, hvis du ville dele den på Instagram eller Facebook ved hjælp af #sipandfeast.

    Vi ville elske at vide, hvordan du gjorde, og det er rart at vise andre også. Tak!

    Følg os på Instagram, Pinterest og Facebook. Tilmeld dig for at modtage gode opskriftsideer i din indbakke.


    Se videoen: Hovězí roštěná s rýží recept (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Faruq

    Han er bestemt ikke menneske

  2. Hadwyn

    Rigtigt svar



Skriv en besked