
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Denne store fede græske pasta er lige så lækker som den er trøstende. Pakket med en kødfuld tomatsauce, penne-pasta, varme krydderier og toppet med en béchamel, der er nemmere end du tror, er det en lasagne, vi stærkt anbefaler. MERE +MINDRE-
Pasta
12
oz ubehandlet penne pasta (4 kopper)
1
lb ekstra mager (mindst 90%) hakket oksekød
4
fed hvidløg, finhakket
1 1/2
teskefulde kanel
1
krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta
1/2
kop revet parmesanost
Topping
1/3
kop guldmedalje ™ mel til alle formål
1/4
teskefuld muskatnød
1/2
kop revet parmesanost
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 350 ° F. Kog og dræn pasta som anvist på pakken.
2
I mellemtiden opvarmes olie i 12-tommers stegepande over medium høj varme. Tilsæt oksekød; kog 5 til 7 minutter, og opdel eventuelle klumper med træskedens bagside. Tilsæt løg; kog og rør omkring 4 minutter eller indtil den er blødgjort. Tilsæt hvidløg, kanel, 1 1/2 tsk salt og peber; kog 1 minut. Rør pasta sauce i. Varm til kogende reducer varmen til lav. Kog 5 minutter, omrør lejlighedsvis.
3
Spray 13x9 tommer (3-quart) bageplade med madlavningsspray. Bland i en stor skål tomatsovsblanding, kogt pasta, 1/2 kop parmesanost og 3 æg. Spred i bageplade; spred top glat.
4
Smør smør over svag varme i en 2-liters gryde. Rør mel, 1 tsk salt og muskatnød. Kog over medium varme, omrør konstant, indtil den er glat og boblende. Pisk gradvis mælk med piskeris. Varm til kogning under konstant omrøring; kog og rør i 1 minut. Fjern fra varmen; slå i 1/2 kop parmesanost. I en lille skål, slå 1/2 kop af den varme blanding i pisket æg. Sæt ægblandingen tilbage i gryden og slå konstant. Hæld oven på pastaen.
5
Bages 30 til 35 minutter eller indtil toppen er boblende og let brunet pletter. Lad stå 15 minutter før servering.
Ekspert tip
- Udjævning af toppen af pastabasen så meget som muligt hjælper med at forhindre, at det hvide sauce lag siver ind i bunden.
- Pastitsio, som lasagne, er beregnet til at blive skåret og serveret i firkanter, ikke skaffet ud af bagepladen. Ved at lade skålen stå mindst 15 minutter, efter at du har taget den ud af ovnen, kan pastaen og toppingen sætte sig for lettere servering.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 590
- Kalorier fra fedt
- 250
% Daglig værdi
- Total fed
- 28g
- 42%
- Mættet fedt
- 11g
- 57%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 165 mg
- 54%
- Natrium
- 1310 mg
- 54%
- Kalium
- 380 mg
- 11%
- Samlet kulhydrat
- 54g
- 18%
- Kostfibre
- 4g
- 18%
- Sukker
- 10 g
- Protein
- 31 g
- A-vitamin
- 25%
- 25%
- C-vitamin
- 2%
- 2%
- Calcium
- 30%
- 30%
- Jern
- 20%
- 20%
Udvekslinger:
3 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
3 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Vi ved, hvad du tænker: "er ikke lasagne en italiensk ting?" Ja, begrebet lasagne er oprindeligt fra Italien, men Grækenland havde også sin egen version af en meget lignende bagt fad med hakket oksekød og béchamelsauce. Græsk lasagne, kaldet pastitsio, er normalt lavet med en rørformet nudel som penne snarere end lasagnenudler. Men det er den hvide, cremede sauce, der virkelig adskiller denne skål. Sauce kaldes béchamel og gør denne græske lasagne umulig at modstå.