Nye opskrifter

Nem hjemmelavede dumplings

Nem hjemmelavede dumplings

Når temperaturen styrter ned, og du ønsker noget varmt og hyggeligt, kan du ikke gå galt med bløde hjemmelavede dumplings. Disse dumplings smager måske som om de tog hele dagen i køkkenet, men med kun fire ingredienser og tre enkle trin er vores hjemmelavede dumplings opskrift ud over let. MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld bagepulver

2

spiseskefuld olie

hakket purløg eller persille, hvis det ønskes til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner mel, salt og bagepulver. Tilsæt olie og vand og bland det indtil det er glat. Tilsæt lidt mere vand, indtil dumplings er bløde og slet ikke tørre.

  • 2

    Kog bouillon og tilsæt dumplings med ske. Reducer varmen og kog dumplings 4-5 minutter. (Gør i batcher, hvis du bruger en lille gryde.)

  • 3

    Server dumplings i bouillon garneret med hakket persille eller purløg efter ønske.

Ekspert tip

  • Mål ingredienserne til dine dumplings ved at ske tørre ingredienser i en standard målekop og derefter udjævne toppen med en lige metalspatel eller kniv. Undlad at skaffe eller pakke ingredienserne ned.
  • Sørg for, at bouillon bobler, før du falder i dumplings, så bunden koges godt i starten. Sænk varmen for langsomt at koge dumplingsne helt, så de ikke er bløde og dejede i midten.
  • Rør en teskefuld af din yndlings tørrede urt ind i den tørre blanding, inden du tilsætter olie og vand, eller drys dumplings med lidt revet parmesanost inden servering.
  • Smid dine dumplings i skefulde i kogende bouillon, og sørg for, at de er ensartede i størrelse for at sikre jævn madlavning. Overdimensionerede dumplings har tendens til ikke at holde deres form og falde fra hinanden under madlavning.
  • Du kan nemt lave en cremet bouillon ved at tilføje lidt creme eller mælk til din bouillon.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du har et par minutter og et par ingredienser, kan disse dumplings være dine. Alle dine.

    Suppesæsonen er her, uanset om vi er klar eller ej. Og hvis du ikke er der endnu, har vi det nemmeste forslag endnu til at lette i sæsonen: Lav dumplings!

    Så let. Så hurtigt. Så meget, meget lækker.

    Kom nu ... lav dem med mig:

    Bland mel, salt, bagepulver, olie og vand. Du tællede rigtigt. 5 enkle ting lige ud af dit køkkenskab.

    Varm lidt bouillon eller kogesuppe op.

    Skub en bunke af dejen op, sådan her. Det hele er dystert og dejlignende, og det er ok.

    Stopp disse dumplings i kogende bouillon. Lad dem lave mad i et par minutter.

    Kogt op, den dumplin ser sådan ud. Det PLUMPEDE! Det er en mægtig fiiiine udseende bolle. Lad os få et par mere ...

    Server dem i en skål med bouillon eller suppe og drys hakket persille eller urter over. Tilføj alle andre krydderier, dit lille hjerte ønsker ... peber, varm sauce, du ved ...

    Og sådan kommer du ind i sæsonen på den rigtige måde. Den NEMme måde. Den Velsmagende måde. Kan ikke slå det!

Se videoen: 3 X kopnudler - lækre hjemmelavede og nemme cup noodles (September 2020).