Traditionelle opskrifter

Kylling stegt svinekoteletter

Kylling stegt svinekoteletter

Tag dine smagsløg på en tur mod syd med disse kyllingestegt svinekoteletter kvalt i hjemmelavet pandesaus. En saftig svinekoteletter bliver banket, mishandlet og stegt, før drypperne bruges til at lave en let grydesaus, der bare kan få dig til at bryde din sydlige træk.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. maj 2018

4

store udbenede svinekoteletter

Skjul billeder

  • 1

    For at forberede svinekoteletter skal du afskære alt for meget fedt, hvis du vil. Du kan dog lade det være på. Placer koteletterne mellem to stykker plastfolie og pund dem til en jævn tykkelse, ca. 1 / 3-1 / 2 tommer tyk.

  • 2

    Bland mel med paprika, salt og peber. Pisk æg sammen i en separat skål, og tilsæt et par spiseskefulde vand til æggene.

  • 3

    Arbejd med en hugget ad gangen, uddyb det i mel, dypp det derefter i æg og derefter tilbage i melet. Pat melet lidt ned på koteletterne for at sikre, at masser af mel sidder fast i koteletterne.

  • 4

    Lad koteletter sidde på et stativ i 5 minutter for at hærde lidt og udvikle en dejlig skorpe.

  • 5

    Tilsæt nok olie i en stor stegepande, at olien kommer halvvejs op i koteletterne. Dette vil sandsynligvis handle om en kvart. Varm stegepanden på medium høj varme. Når olien er varm, tilsættes to koteletter og steges i ca. 5 minutter pr. Side, indtil skorpen er gyldenbrun. Kotelet er muligvis lidt lyserødt på indersiden, men skal koges igennem (saft skal løbe klart). Hvis dette bekymrer dig, skal du koge det i 6 minutter pr. Side. Det er aldrig en dårlig idé at skære i en for at teste doneness også.

  • 6

    Fjern koteletter til et stativ eller papirhåndklæde for at dræne. Steg andre to koteletter.

  • 7

    Når koteletter er færdige, skal du forsigtigt hælde al olien ud i gryden og efterlade ca. 2 spsk. Olien vil være åbenlyst varm, så hæld den ikke i noget, der smelter. En tom kaffedåse er altid god.

  • 8

    Tilsæt 1/4 kop mel til støbejern stegepande og pisk over medium varme. Melet skal kombineres med olien for at skabe en roux. Sørg for at skrabe eventuelle melstykker, der sidder fast i panden. Roux skal være en tyk pasta. Hvis det ikke klæber sammen, har du brug for mere olie, så tilsæt endnu en spiseskefuld. Hvis det virkelig er løbende, har du brug for mere mel. Kog roux, indtil den begynder at brune let, ca. 2 minutter.

  • 9

    Pisk langsomt mælk op. Pisk konstant. Pisk eventuelle klumper, der dannes, og fortsæt med at piske indtil sovs tykner. Cirka 3 kopper mælk vil sandsynligvis give dig en rigtig god sovs, men du har muligvis brug for mere eller mindre afhængigt af din roux. Pisk en knivspids salt og peber for at krydre roux.

  • 10

    Server svinekoteletter, der er skåret i sovs!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Gør din gaffel og kniv klar, disse Chicken Fried Pork Chops er den sprøde, sprøde skål i dine drømme. Til denne opskrift skal du gå med den udbenede sort, hvis du kan. En god svinekotelette skal være temmelig tyk. Selvom dette er godt til grillning, anbefaler vi, at du dunker dem lidt tyndere ud, inden du koger dem. Hvis din kotelette har fedt udefra, kan du skære det af eller lade det være. Når du er klar til at lave mad, uddyb hver svinekotelette i melet først. Dette tørrer bare af kotelettens overflade og sørger for, at ægget kan holde sig til det. Når du er færdig med at uddybe svinekoteletten, er det vigtigt at lade koteletten hvile på en rist eller tallerken i cirka fem minutter. Denne hviletid giver skorpen en chance for at tørre på svinekoteletten. Dette forhindrer det klassiske problem, hvor hele skorpen kommer ud i en bid! Hvad stegning angår, anbefaler vi at bruge en støbejerns stegepande eller hollandsk ovn til at stege disse fyre. Du har brug for nok olie til at gå halvvejs op i koteletterne, når de steger. En liter olie vil være mere end nok. En god test for at se, om din olie er varm nok, er at drys noget mel i panden. Det skal sizse som vanvittigt. Så kan du tilføje dine koteletter! Kog dem to ad gangen, så de ikke trænger sammen panden. Det skal koges i ca. 5 minutter pr. Side. Så længe juice er klar, skal det være fint. Hvis du er i tvivl, skal du helt sikkert skære i en af ​​de færdige for at sikre, at de er færdige, før du serverer dem. Som jeg sagde, var fem minutter pr. Side dog perfekt til min. Du leder efter en perfekt gyldenbrun hak. Efter tilsætning af melet og blanding af roux til sovs, skal du sørge for langsomt at tilføje mælken. Det er vigtigt at tilføje det langsomt og piske som en skør, så sovs ikke danner klumper! Server koteletterne skåret i pandesausen - du er i godbid! Skorpen på disse er lidt krydret og virkelig crunchy, hvilket er dejligt. Svinekoteletten er supermørt og saftig.
  • Det er omtrent så godt som kyllingestegte ting kan blive!

Se videoen: Opskrift: Saftig kylling i ovn. mormormad. GoCook by Coop (September 2020).