Seneste opskrifter

Japansk hvid sauce

Japansk hvid sauce

Vi synes, vores copycat-japanske hvide sauce (eller "yum-yum" -sauce) smager ligesom den, du finder på Benihana Restaurants ™. (Fortsæt, sæt det på alt.)MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld smeltet smør

1/2

tsk hvidløgspulver

Skjul billeder

  • 1

    Bland en ingrediens i en lille skål grundigt sammen med en gaffel eller piskeris. Bland indtil ingredienserne er godt kombinerede og sauce er glat.

  • 2

    Dæk og afkøles natten over, så smagene blandes (dette trin er vigtigt). Bring til stuetemperatur inden servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
3 1 / 2g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
4%
Natrium
160 mg
7%
Kalium
10 mg
0%
Samlet kulhydrat
0g
0%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • De kalder denne hvide sauce "yum-yum sauce" af en grund! Det er en hæfteklammer på japanske steakhouse-restauranter og nogle mongolske grillfuger, og det passer godt sammen med næsten ethvert asiatisk eller asiatisk-inspireret køkken. Du kan piske alle ingredienserne sammen på få minutter, men hemmeligheden bag denne særlige sauce er at lade smagene smelte sammen i køleskabet natten over. Én smag, og du er enig i, at denne yum-yum sauce lever op til sit navn. Kan du ikke vente i 8 timer? Prøv en af ​​vores 5-minutters blendersauce i stedet.

Se videoen: Idiots Guide to Japanese Apartments (Oktober 2020).