
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Vi synes, vores copycat-japanske hvide sauce (eller "yum-yum" -sauce) smager ligesom den, du finder på Benihana Restaurants ™. (Fortsæt, sæt det på alt.)MERE +MINDRE-
1
spiseskefuld smeltet smør
1/2
tsk hvidløgspulver
Skjul billeder
1
Bland en ingrediens i en lille skål grundigt sammen med en gaffel eller piskeris. Bland indtil ingredienserne er godt kombinerede og sauce er glat.
2
Dæk og afkøles natten over, så smagene blandes (dette trin er vigtigt). Bring til stuetemperatur inden servering.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 170
- Kalorier fra fedt
- 160
% Daglig værdi
- Total fed
- 18g
- 28%
- Mættet fedt
- 3 1 / 2g
- 16%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 10 mg
- 4%
- Natrium
- 160 mg
- 7%
- Kalium
- 10 mg
- 0%
- Samlet kulhydrat
- 0g
- 0%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 0g
- Protein
- 0g
- A-vitamin
- 0%
- 0%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 0%
- 0%
- Jern
- 0%
- 0%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- De kalder denne hvide sauce "yum-yum sauce" af en grund! Det er en hæfteklammer på japanske steakhouse-restauranter og nogle mongolske grillfuger, og det passer godt sammen med næsten ethvert asiatisk eller asiatisk-inspireret køkken. Du kan piske alle ingredienserne sammen på få minutter, men hemmeligheden bag denne særlige sauce er at lade smagene smelte sammen i køleskabet natten over. Én smag, og du er enig i, at denne yum-yum sauce lever op til sit navn. Kan du ikke vente i 8 timer? Prøv en af vores 5-minutters blendersauce i stedet.