De bedste opskrifter

Pesto Aioli

Pesto Aioli

Denne smarte blanding af pesto og aioli er lækker kastet med pasta eller brugt som en dukkert til grillede grøntsager.MERE +MINDRE-

2

kopper friske basilikumblade

1/2

kop revet parmesanost

1/4

kop ristede pinjekerner

2

spiseskefulde frisk citronsaft

Skjul billeder

  • 1

    Anbring alle ingredienser i blenderen eller foodprocessoren.

  • 2

    Dæk og bland på medium hastighed ca. 3 minutter, og stop lejlighedsvis for at skrabe siderne, indtil de er glatte.

Ekspert tip

  • Du kan lave pesto aioli op til en dag i forvejen.
  • Eksperimenter med forskellige urter og nødder, såsom koriander og cashewnødder, eller arugula og valnødder.
  • For at skåle pinjekerner, drys i en ungsmurt tunge stegepande. Kog over medium varme 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil nødderne begynder at blive brune, og omrør derefter konstant, indtil nødderne er lysebrune.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
500
Kalorier fra fedt
460
% Daglig værdi
Total fed
51g
78%
Mættet fedt
9 g
46%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
690 mg
29%
Kalium
125 mg
4%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
7g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
20%
20%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 10 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Fakta: alt, hvad der kastes, toppes eller dyppes i aioli, er automatisk lækkert. Aioli er en cremet mayo-baseret krydderi, der kan bruges til pasta, sandwich, burgere eller endda som en dukkert. Anvendelsen af ​​dette krydderi er uendelig; denne særlige aioli-opskrift passer godt sammen med kylling eller friske grøntsager, eller det giver en fremragende creme-baseret pastasauce. Hvis du vil lette en aoili-opskrift, kan du også bruge græsk yoghurt. Eksperimenter med krydderier, urter og nødder til at tilpasse ud fra din smag, diætbehov og præferencer. Dette er DIY-dressing på sit bedste - når du først har prøvet et par, køber du aldrig flasken i butikken nogensinde igen.

Se videoen: Pesto Aioli (September 2020).