
We are searching data for your request:
Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Denne smarte blanding af pesto og aioli er lækker kastet med pasta eller brugt som en dukkert til grillede grøntsager.MERE +MINDRE-
2
kopper friske basilikumblade
1/2
kop revet parmesanost
1/4
kop ristede pinjekerner
2
spiseskefulde frisk citronsaft
Skjul billeder
1
Anbring alle ingredienser i blenderen eller foodprocessoren.
2
Dæk og bland på medium hastighed ca. 3 minutter, og stop lejlighedsvis for at skrabe siderne, indtil de er glatte.
Ekspert tip
- Du kan lave pesto aioli op til en dag i forvejen.
- Eksperimenter med forskellige urter og nødder, såsom koriander og cashewnødder, eller arugula og valnødder.
- For at skåle pinjekerner, drys i en ungsmurt tunge stegepande. Kog over medium varme 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil nødderne begynder at blive brune, og omrør derefter konstant, indtil nødderne er lysebrune.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 500
- Kalorier fra fedt
- 460
% Daglig værdi
- Total fed
- 51g
- 78%
- Mættet fedt
- 9 g
- 46%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 35 mg
- 11%
- Natrium
- 690 mg
- 29%
- Kalium
- 125 mg
- 4%
- Samlet kulhydrat
- 3g
- 1%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 0g
- Protein
- 7g
- A-vitamin
- 15%
- 15%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 20%
- 20%
- Jern
- 6%
- 6%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 10 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Fakta: alt, hvad der kastes, toppes eller dyppes i aioli, er automatisk lækkert. Aioli er en cremet mayo-baseret krydderi, der kan bruges til pasta, sandwich, burgere eller endda som en dukkert. Anvendelsen af dette krydderi er uendelig; denne særlige aioli-opskrift passer godt sammen med kylling eller friske grøntsager, eller det giver en fremragende creme-baseret pastasauce. Hvis du vil lette en aoili-opskrift, kan du også bruge græsk yoghurt. Eksperimenter med krydderier, urter og nødder til at tilpasse ud fra din smag, diætbehov og præferencer. Dette er DIY-dressing på sit bedste - når du først har prøvet et par, køber du aldrig flasken i butikken nogensinde igen.